تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3187 از 3745 اولاول ... 218726873087313731773183318431853186318731883189319031913197323732873687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,861 به 31,870 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ببینید من الان سرویس یکساله شهاب 300 گیگ رو دارم و هر شب راحت میشه تا 35 گیگ گرفت و قبل از این سرویس من همون 2 تا 8 صبح با 4 گیگ 34 تومن رو داشتم که هر شب با سرعت 500 کیلوبایت تا 11 گیگ دان میکردم و بعضا سرعت تا 1 مگ هم بالا میرفت میشد 25 گیگ راحت دانلود کرد
    بله درسته رایگان یعنی کل کشش خط شما سرعت میده حتی در بازه ی رایگان ولی نامحدود لیمیت میکنن کل سرویس های پایین شهاب تا 2 مگ و پایین تر سرعت ها رو لیمیت کردن ولی من با شهاب مذکور تا 500 ریت میداد
    در هر صورت یا از دوستان منطقه خودتون جویا بشین یا یه ماه ازمایشی بگیرین
    ارادت

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من با اینکه از سرعت سرویسم شدیدا ناراضی ام اما سرعت دانلودم تو تایم رایگان شبانه به طرز عجیبی بالاست!!!
    الان 2 شبه هر شب حدود 30 گیگ دانلود دارم!
    آسیاتک سرعت تک کانکشنش خیلی پایینه به خاطر همین زمان استفاده از تلگرام و اینیستاگرام پیر می شی .... یا سایت دیر باز می کنه
    ولی زمان دانلود از idm اگر با ۳۲ کانکشن دانلود کنی این مشکل رو نداره

3. 2 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آسیاتک سرعت تک کانکشنش خیلی پایینه به خاطر همین زمان استفاده از تلگرام و اینیستاگرام پیر می شی .... یا سایت دیر باز می کنه
    ولی زمان دانلود از idm اگر با ۳۲ کانکشن دانلود کنی این مشکل رو نداره
    پس مشکل ما از پایین بودن سرعت تک کانکشن هست ...
    شبا خیلی تو تلگرام و اینستاگرام کند میشه
    ولی صبحا خیلی خوبه سرعت
    بنظرتون تماس بگیریم با پشتیبانی میتونن اوکی کنن مشکل رو ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پس مشکل ما از پایین بودن سرعت تک کانکشن هست ...
    شبا خیلی تو تلگرام و اینستاگرام کند میشه
    ولی صبحا خیلی خوبه سرعت
    بنظرتون تماس بگیریم با پشتیبانی میتونن اوکی کنن مشکل رو ؟
    خیر چون شبا کاربر زیاد میشه مشکلات اینترنت هم بیشتر میشه پینگ میره بالا پکت لاست میره بالا با کلی تایم اوت شبا وضعیت کلا همینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

ببینید من الان سرویس یکساله شهاب 300 گیگ رو دارم و هر شب راحت میشه تا 35 گیگ گرفت و قبل از این سرویس من همون 2 تا 8 صبح با 4 گیگ 34 تومن رو داشتم که هر شب با سرعت 500 کیلوبایت تا 11 گیگ دان میکردم و بعضا سرعت تا 1 مگ هم بالا میرفت میشد 25 گیگ راحت دانلود کرد
    بله درسته رایگان یعنی کل کشش خط شما سرعت میده حتی در بازه ی رایگان ولی نامحدود لیمیت میکنن کل سرویس های پایین شهاب تا 2 مگ و پایین تر سرعت ها رو لیمیت کردن ولی من با شهاب مذکور تا 500 ریت میداد
    در هر صورت یا از دوستان منطقه خودتون جویا بشین یا یه ماه ازمایشی بگیرین
    ارادت
    تشکر از راهنمایی و پاسختون دوست عزیز
    اکثرا تو محدوده ما اینترنت شرکت های دیگه رو دارند
    اگرم بخواهم هر ماه 34 تومن بدم بالای یه میلیون میشه برای 1 ماه
    فقط یه مقدار هزینه اش زیاده سرویس 300 گیگ، 717 هزار تومن
    فکر کنم باید یه بار نامحدود ازشون بگیرم ببینم سرعت تو ساعت 2 تا 8 صبح نامحدود چه جوریه؟
    البته اگه یه وقت سرویس این جوری یه مقدار ارزون تر بود خبر بدید
    بازم تشکر، ارادتمند

7. این کاربر از hosseinbateni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوباره خدمت شما
    بله یه بار امتحانی بگیر ببین با کیفیت خط و .... مشکلی نداره بعد اگر خواستین تهیه کنید اره دقیقا خیلی سخته ادم بیاد با مالیات 780 تومن پول سرویس بده ولی برای فردی که نیاز به نرافیک بالایی برای دانلود داره خوبه مثلا تو های وب بابد 32 تومن برای 50 گیگ بدی که در این سرویس دو روزه میشه گرفت
    چشم حتما ارادت

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

امروز از اون روزاست! همش قطع و وصل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی این مشکل افت ناگهانی SNR margin Downstream رو داره؟قشنگ اعصاب نذاشته این نت واسه ما قشنگ یک هفته است تو بعضی تایم های مختلف نت قطع میشه!! البته درستش اینه که مودم ریست میشه اونم بدلیل افت SNR margin Downstream قشنگ می روم تو تنظیمات می بینم اول 23 هست بعد میاد رو 13 بعد 6 بعد 3 ریست میشه مودم!!اتقافی میفته این ممکنه چند هفته نشه بعد واسه یک هفته شب روز اعصاب نزاره!!!!

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی این مشکل افت ناگهانی SNR margin Downstream رو داره؟قشنگ اعصاب نذاشته این نت واسه ما قشنگ یک هفته است تو بعضی تایم های مختلف نت قطع میشه!! البته درستش اینه که مودم ریست میشه اونم بدلیل افت SNR margin Downstream قشنگ می روم تو تنظیمات می بینم اول 23 هست بعد میاد رو 13 بعد 6 بعد 3 ریست میشه مودم!!اتقافی میفته این ممکنه چند هفته نشه بعد واسه یک هفته شب روز اعصاب نزاره!!!!
    منم دقیقا این مشکلو دارم اونقد نویز میره بالا که حتی خط جوابگوی 1 مگ هم نمیشه و نت قطع میشه 2-3 بار به مدت 2-3 روز برام پیش اومده که آخریش همین 2 روز پیش بود مدام نت قطع میشد و پدر مودم در میومد دفعه قبل که کلی مکافات کشیدم ...

از دیشب کلا نت اسفناک شده سرعت دانلود دیشب برای اولین بار از 100 بالاتر نمیرفت
    Last edited by android500; 23-11-2016 at 14:51.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تو این مواقع زنگ بزنین پشتیبانی بگین نوسان snr دارم معمولا اگه آقا باشه کارتونو راه میندازه و پورتو ریست میکنه که درست میشه ولی اگه خانم بود به نظرم قطع کنین بهتره

13. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •