امكانات باحالي به ادم ميده كه كارو راحت تر ميكنه.
حالا كاشكي زياد بود,فقط 7 روز![]()
امكانات باحالي به ادم ميده كه كارو راحت تر ميكنه.
حالا كاشكي زياد بود,فقط 7 روز![]()
بهترینش فکر می کنم اکس باشه اگر طرف اسپیر هاش رو ریسرچ نکرده باشه با دقیقا 140 می تونی کارش رو بسازی
چرا ترایب فعال نیست چند نفر اون اخری ها امتیازشون تغییری نکرده
امكانات بيشتري داره ضمنا مهرداد من از دست تو خيلي ناراحتم چون اصلا اموزش رو نميخوني باور كن كلي چيز هست توش كه اگه بخوني جواب همه سوالات رو ميگيري البته خودم هم كامل نخوندمش ولي هر وقت سوالي به ذهنم برسه اول اون رو ميخونم اگه جوابش رو پيدا نكردم اينجا ميپرسم .
منم تو ورلد 20 يه هفت روزي بهم پريميوم مجاني دادن راستي ابتين تو چقدر نيرو داري؟؟؟ لطفا نوع نيروهات و تعداد هركدوم رو برام بنويس .
چرا میده؟ یکی از دوستان منم گرفته یه هفته.
من تو كاره ساختمونم همون طور كه ليدر گفت.
اما برا دفاع اينقولوگ دارم:
Spear:17
Sword:4
Axe:1
آخريه مهمه.ميخواي يه روستارو باهاشون كلير كنم؟
ابتين سريع هرچقدر ميتوني نيرو بساز باور كن اينا خيلي كمه برات اگه بهت حمله كنن با چي ميخواي دفاع كني بابا من يه بار 150 تا نيرو از دست دادم الان 130 تا اكس و 150 تا اسپير و 11 تا اسورد دارم كه 120 تا اسورد هم از اكانت دوم خودم براي خودم ساپورت فرستادم تازه 13 تا اسكات و 11 تا هم ال سي دارم هرچقدر ميتوني نيرو بساز ساختمون و نيرو بايد به تناسب ساخته بشه اينطوري فارم خوبي براي ديگران ميشي هرچند ما اجازه همچين كاري رو به كسي نميديم ولي خودت هم بايد نيرو داشته باشي .
من اگه اينها رو نميساختم الان امتيازم خيلي بالاتر از اين حرفها بود . عوضش با ساخت اين نيروها يه 209 امتيازي و يه 143 امتيازي رو فارم كردم .(البته با كمك ايدين )
Last edited by david68; 04-07-2008 at 15:30.
دنیا چه قدر بی رحمه !!!!
این یکی از لیدر های پشت پرده ی Fema هست !!!
مدرستون درهمه ؟؟؟؟آهان پس اون دختره ای...!!!!
نه بابا! درهم چیه ...
ولش کن
آقا دیوید دانلود رو زدم فردا صبح با اینترنت کافی برای دانلود 500 صفحه آمادست!! چند صفحه است؟ بالای 20 دانلود کردن یعنی جنایت 500 ! اووو
راستی من 31 ام ترایب ام! نیرو هام هم عالی و همیشه هرکی بمیره دوبرابر اضافه میکنم.
آموزش رو که خوندم میفهمم چه جوری ...(نمیگم نگین سوال پرسید)
اینجا هیشکی world 22 نیست ؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)