از يك هفته تا دو تا سه ماه
همه چي بستگى به سازمان و پادگان شما دارد كه كي مدارك رو به نظام وظيفه ارسال مى كند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
از يك هفته تا دو تا سه ماه
همه چي بستگى به سازمان و پادگان شما دارد كه كي مدارك رو به نظام وظيفه ارسال مى كند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام ممنونم آره از همین الان اگه شرایط داری پیگیر شو همون مینی سیتی هستش نه من بدون پارتی کردم و پارتیم خدا بود
سلام
من اول تیر اعزام بودم و الان تو آموزشیم
میخواستم بپرسم بخواین آشنا پیدا کنیم واسه تقسیم شدن تا کی وقت داریم؟ یعنی چند روز مونده به پایان دوره برم دنبال نفر واسه تقسیم نزدیک سکونت؟
بعدا اینکه اگر نتونستم کسیو پیدا کنم چیکار کنم بتونم بیام ؟
میخوام بعد اموزشی بیفتم نیروی دریایی بندرانزلی.
لطفا راهنمایی کنید...
یه سوال دیگه یه قانون جدید اومده بودا که هر کس تو 300 کیلموتر نهایت میفته آیا این اجرا میشه اصلا؟ یعنی ممکنه من چابهار و جنوب اینا میفتم؟یا خیر؟
با تشکر
Last edited by H e K t O r; 03-07-2015 at 11:59.
وقتی کد پرسنلی تون اومد اون رو میدید به آشناتون تا جای دلخواهتون بیفتید
معمولا اوایل ماه دوم آموزشی میشه
البته آشنا اگه آشنا باشه بعد از تقسیم هم میتونه جای شما رو تغییر بده
قانون جدید هم الکیه همین دوره اخیر ما داشتیم از شمال شرقی طرف رو انداخته بودند جنوب غربی کشور و بالعکس
اصلا تقسیما افتضاح بود
Last edited by new2012user; 03-07-2015 at 15:12.
دوستان کسی که تو اموزشی باشه میتونه امریه بگیره؟؟
چون من قبل آموزشی گشتم تو شمال امریه خیلی کم میگیرن منم دیگه چون گیر نیومد الان تو اموزشیم میبینم اکثر بچه های جنبوی امریه دارن
میخوام بدونم الانم میشه یا دیگه نمیشه؟
سلام دوستان عزیز.
من 4/19 اعزامم هست برگه سبزمم اومد سرباز مازادام.
آیا این درسته که سرباز مازاد مناطق بد میفتن؟
یه سوال دیگه نیرو انتظامی سرباز معاف از رزم هم پذیرش میکنه؟
سلام دوستان
بعد از 4 روز نفس گیر(بعد از معرفی به یگان) یه مرخصی تو شهری به ما دادن ،اومدیم خونه
اولین روز مارو بردن قسمت جایگزینی :3 روز از این چهار روز رو نگهبان بودیمواقعا این شرایط نا امید کننده است!
دوستان یه سوال ایا همه ی پادگان ها قبل از معرفی سربازهاشون به یگان مربوطه اینجوری باهاشون رفتار میکنن.واقعا ازاردهنده بود!
و ایا امیدی به بهتر شدن این شرایط در یگان هست؟
((لشکر 16 زرهی))
Last edited by white boy; 03-07-2015 at 17:03.
سلام دوستان
من افتادم شهید باهنر کرمان (ناجا) . الان اومدم مرخصی. من زانوم مشکل داره و اگر اقدام کنم معاف از رزم میشم الان هم فرمانده ها تو آموزشی تا حدودی با معاف از رزم ها راه میان!!! و البته منم گفتم مشکل دارم و باهام راه میان. سوالم اینجاست که آیا به طور رسمی معاف از رزم بودن هیچ تاثیری تو مراحل بعدی سربازی (مثلا تقسیم شدن) داره؟ و برم دنبال معاف از رزم شدن؟ یا فقط به درد آموزشی میخوره و اونم که من با توضیح مشکل زانوم چندان مشکلی تو آموزشی ندارم. ضمنا فوق لیسانس دارم
هر جایی امکان دارد، ناجا هم سرباز معاف از رزم می گیرد
خیر، باید قبل از مشخص شدن سازمان و کد اموزشی اقدام کنید
در بیشتر پادگان هاب ارتش از سرباز های جدید به عنوان نگهبان استفاده می کنند و امری عادی است
بله در یگان با توجه به میزان درجه داران تعداد شب های نگهبانی در ماه متفاوت است
بطور کلی معاف از رزم نقشی در تقسیم شدن ندارد اما دیده شده که افرادی که این نوع معافیت را داشتند به نسبت دیگران تقسیم های بدی دریافت کردند، با توجه به مشکل شما و اینکه در ناجا خدمت می کنید احتمال دارد که در راهور باشید پس این معافیت به شما کمک می کند
Last edited by mani6606; 03-07-2015 at 18:29.
فردا ساعت ۵صبح باید مالک اشتر باشم
اعزامی ۱تیرم
اومده بودم مرخصی آخر هفته
سوال داشتین، بپرسین(کوت کنید)
.....
یه چیزی بگم
سخت نگیرید
فقط به این فک کنید، که داره روز به روز میگذره و به پایانه خدمتت نزدیک میشی، شاد باش و سخت نگیر، کسی دلش برای تو نمیسوزه، خودت باید شرایطتو درست کنی، بیخیال باش. انشاالله زود تموم میشه
sent from my ...
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)