تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3186 از 3745 اولاول ... 218626863086313631763182318331843185318631873188318931903196323632863686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,851 به 31,860 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

داره خودمونی میشه mostafa682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    0341

پيش فرض

بچه های پینگ اسیاتک با 8.8.8.8 چنده؟تایم اوت ایناهم دارید اصلا یا نه؟بنظرتون کسی معیارش فقط پینگ و تایم اوت ندادن باشه کدومو انتخاب میکنه بین شاتل و اسیاتک؟

داره خودمونی میشه ahmaditt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه های پینگ اسیاتک با 8.8.8.8 چنده؟تایم اوت ایناهم دارید اصلا یا نه؟بنظرتون کسی معیارش فقط پینگ و تایم اوت ندادن باشه کدومو انتخاب میکنه بین شاتل و اسیاتک؟

به نظر من اگر اولویتت پینگ خوب یا استریم یا گیم آنلاین هست حتماً شاتل بگیر و سمت آسیاتک نیا!

پینگ آسیاتک با 8.8.8.8
    مرکز مخابراتی سلمان فارسی

تست سرعت اینترنت 6 مگ!
    Last edited by ahmaditt; 20-11-2016 at 00:24.

4. این کاربر از ahmaditt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بزار خیال همه رو راحت کنم چه سرویس صبحانه چه عصرانه هیچکدوم برای ساعات رایگان حجم محاسبه نمیشه اگه میشه نباید سرعتو محدود میکرد
    سرعت اوایل خوب بود بعد کم شد 2یا3ماهی هست که سرعت سرور داخلی بازه بالای 1 مگ و خارج هم روی800کیلوبایت تقریبا سرعت اسمی 6 مگ حالا محدود هست یانه نمیدونم سرعتش که خوبه الان راضی کننده هست باز بعدا پایین نیاد خوبه
    بدی آسیاتک اینه که تو هر مرکز مخابراتی حتی تو یک شهر سرعت متفاوتی داره مثل تخم مرغ شانسی هست که اونم فکر کنم بستگی به تعداد مشترک تو اون مرکز داره کلا کم پهنای باند به مراکز مخابراتی تزریق میکنه یا اگرم بکنه مساوی تزریق نمیکنه مخصوصا برای اینترنت سرور خارج داخلی هم دیگه فکر نکنم سرعتش رو بیاره پایین چون به شبکه داخلی وصل شده و خیلی از دیتاسنترها هم دست خودشه بنابراین تقریبا براش شبکه داخلی مجانی در میاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سرعت اوایل خوب بود بعد کم شد 2یا3ماهی هست که سرعت سرور داخلی بازه بالای 1 مگ و خارج هم روی800کیلوبایت تقریبا سرعت اسمی 6 مگ حالا محدود هست یانه نمیدونم سرعتش که خوبه الان راضی کننده هست باز بعدا پایین نیاد خوبه
    بدی آسیاتک اینه که تو هر مرکز مخابراتی حتی تو یک شهر سرعت متفاوتی داره مثل تخم مرغ شانسی هست که اونم فکر کنم بستگی به تعداد مشترک تو اون مرکز داره کلا کم پهنای باند به مراکز مخابراتی تزریق میکنه یا اگرم بکنه مساوی تزریق نمیکنه مخصوصا برای اینترنت سرور خارج داخلی هم دیگه فکر نکنم سرعتش رو بیاره پایین چون به شبکه داخلی وصل شده و خیلی از دیتاسنترها هم دست خودشه بنابراین تقریبا براش شبکه داخلی مجانی در میاد.
    دوست عزیز شما سرویس عصرانه رو استفاده مکنید ؟

- - - Updated - - -

دوست عزیز شما سرویس عصرانه رو استفاده مکنید ؟

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان اسیاتک طرحی چیزی برای گیمرها داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من با اینکه از سرعت سرویسم شدیدا ناراضی ام اما سرعت دانلودم تو تایم رایگان شبانه به طرز عجیبی بالاست!!!
    الان 2 شبه هر شب حدود 30 گیگ دانلود دارم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

کسی هست که سرویسی از آسیاتک یا شرکت های دیگه داره که از شبانه اش راضی باشه؟
    حداقل بشه شبی 5 گیگ دانلود کرد!
    یا سرویس های جدید آسیاتک رو استفاده کرده باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

کسی هست که سرویسی از آسیاتک یا شرکت های دیگه داره که از شبانه اش راضی باشه؟
    حداقل بشه شبی 5 گیگ دانلود کرد!
    یا سرویس های جدید آسیاتک رو استفاده کرده باشه؟
    سلام خدمت شما
    سرویس شهاب ماهیانه 4 گیگ 2 تا 8 صبح رو بگیر راحت از 5 تا 32 گیگ دان کن حداقلش 5 گیگ حداکثر هم 32 گیگ با قیمت 34 تومن + مالیات 9%

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام خدمت شما
    سرویس شهاب ماهیانه 4 گیگ 2 تا 8 صبح رو بگیر راحت از 5 تا 32 گیگ دان کن حداقلش 5 گیگ حداکثر هم 32 گیگ با قیمت 34 تومن + مالیات 9%

سلام، تشکر از شما
    ولی سرویسی که من قبلا داشتم این بود:
    اینترنت پرسرعت چابک 120 گیگ در 12ماه 2 تا 8 صبح رایگان
    که راضی بودم
    ولی توی طرحی که شما گفتید نوشته 2 تا 8 صبح نامحدود
    طبق گفته خود آسیاتک که باهاشون تماس گرفتم گفتند محدود می کنیم سرعت رو، نگفت تا چه سرعتی؛
    می خواستم ببینم تا چه سرعتی محدود میشه؟
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •