یه سوال فنی دیگه:
offer ها هست تو مارکت، for اونیه که طرف میخواد و offer اونی که میخواد بفروشه؟ یا دقیقا برعکس گفتم؟!
یه سوال فنی دیگه:
offer ها هست تو مارکت، for اونیه که طرف میخواد و offer اونی که میخواد بفروشه؟ یا دقیقا برعکس گفتم؟!
خودتي ,نه و علاقه اي ندارم , جلو پيش دوستان و ياران , البته اون عقب هم خرپول مدرسمون بود اسد !!!خیلی لوسیها. منو دیدی؟ تو صف کجا بودی؟ من قاطی اونایی بودم که کرکر سر صف مخصوصا آخراش میخندیدیم!
بچه ها ميگم من اسكات رو سرچ كنم يا نه ؟؟؟ چون تو 12 زياد به دردم نخورد من همش 2تا نيوك ميفرستادم يكي ميتركيد دومي كلير ميكرد و بعد نوبل ترين![]()
4 سال پیش من باید باشی(در خانه دوم!) عتیقه بعد علاقه ای نداری؟ چه داشتی باشی چه نه به دیدارم میرسی .
راستی helbrain666 و اون یکی استادی که نزدیکشه، من مشکلی پیش بیاد برام کمکم میکنید؟
همه ترايب بهت كمك ميكنند
من دوست ندارم شناخته بشم
تا حالا 2تا از قرارهاي ملاقات p30 رو رفتم ولي ساكت بودم
من رضا رو از نزديك ديدم و شناختم (الفين)
بچه ها ميگم اين doubletrigger اگه واقعا خطرناك نيست من بيخيالش بشم آخه يخورده كمبود نيرو دارم![]()
آهان پس اون دختره ای...!!!!
باز هم میگم، مثل دخترا عشوه ...
ممنون از کل ترایب، ولی وقتی بقیه برسند استخون هام پوسیده!!
كدوم ؟؟؟
نميگم تا تا آخر اينكه تو سمپادي از نفهميدنش بسوزي
جواب سوالمو بديد !!!
بچه ها تو ورلد 17 يه پرميوم مجاني گرفتم
چه حالي ميده ها نه؟
ميگم اين جمعه ها هم به ترايب ما كلي ضرر ميزنه همه جمعه ها ميرن عشق و صفا .
راستي يه نفري هست كه 361 تا نيزه دار ساخته حالا من هرطوري حساب ميكنم كه با چند تا نيرو بهش حمله كنم بازم ميبينم كلي از نيروهام رو از دست ميدم ميگم بهترين سلاح براي كشتن اسپير چيه ؟؟؟ طرف هيچي نداره فقط اسپير داره اونم 361 عدد.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)