تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3185 از 3347 اولاول ... 21852685308531353175318131823183318431853186318731883189319532353285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,841 به 31,850 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

سلام دوستان من یک مشکل عجیب دارم مگه نباید سرعت 4g از 3g بیشتر باشه??? اما من برعکسه با 3g بالای 1میلی سرعت دانلود دارم اما در 4g به 500k به زور میرسه مشکل چیه از طرف ایرانسله ?? یعنی این همه پول مودم 4g الکی دادم مودم هم e8372 اورجینال هواویه
    به عوامل مختلفی بستگی داره :

1 هیچ وقت از خود شرکت سرویس دهنده روتر و...خریداری نکنید.

2 ساعات مشترکین پر مصرف فرق دارد و شما بایستی ساعات دیگر را نیز امتحان کنید.

3 مشترکین 4g الزاما بایستی بیشتر از 3g باشند چون همه مثل شما فکر میکنم و انتظار سرعت بیشتری رو دارند و در نتیجه با پهنای باند عجیبتری هم ممکن است مواجه بشوند.

4 ایرانسل در dns و ای پی مشکل دارد و ممکن است سرعت واقعی خود را از فلان کشور و سرور نشان ندهد که شما به پرو ک سی و یا ...متوسل می شوید.

2. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مودم 3372 دارم سرعت دانلود تا50مگابیت هم میره ولی نصفه سایتاروفقط با فیلترشکن بازمیکنه کسی بااین مدل کارکرده؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام مودم 3372 دارم سرعت دانلود تا50مگابیت هم میره ولی نصفه سایتاروفقط با فیلترشکن بازمیکنه کسی بااین مدل کارکرده؟
    ایرانسل تو بعضی مناطق فقط سرعت داره و کیفیت 0 و بعضی مناطق دیگه سرعت 0 و کیفیت 0
    مشکل dns هم که نزدیک به یک ساله پیدا کرده هنوز درست نکردن

5. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال B3NYAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هدیه بازگشت ترابرد به شبکه ایرانسل چیه!؟ اعتباری

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ایرانسل تو بعضی مناطق فقط سرعت داره و کیفیت 0 و بعضی مناطق دیگه سرعت 0 و کیفیت 0
    مشکل dns هم که نزدیک به یک ساله پیدا کرده هنوز درست نکردن
    دقيقا همينه، ولي پدر ايرانسلو تو تقسيم فرکانس و ... دراوردن، نسل 3 همراه اول رو 2 تا باند900 dchspa دادن ولي ايرانسل 5 مگاهرتزم براي 4g بهش ندادن، اجتزه استفاده از بستر مخابرات و فيبر هم که به زور و اديت و آزار نميدن، انگار مخابرات کشور مال مافياي عقب مونده همراه اوله، از طرفي تو تهران 3gش هم فرکانس 900 نداره !!! اينترنتشم که پر از مشکلات و اختلاله با اينکه تجهيزاتش جديده، ايرانسلو دارن زمين ميزنن، نه اينکه نخواد بياره، فرکانس 800 هم بهش ندادن حتي دادن ،هاي وب، ديگه هر خنگي ميفهمه دارن جلوشو ميگيرن

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Last edited by greatpouya; 10-03-2018 at 10:00.

8. 4 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

دقيقا همينه، ولي پدر ايرانسلو تو تقسيم فرکانس و ... دراوردن، نسل 3 همراه اول رو 2 تا باند900 dchspa دادن ولي ايرانسل 5 مگاهرتزم براي 4g بهش ندادن، اجتزه استفاده از بستر مخابرات و فيبر هم که به زور و اديت و آزار نميدن، انگار مخابرات کشور مال مافياي عقب مونده همراه اوله، از طرفي تو تهران 3gش هم فرکانس 900 نداره !!! اينترنتشم که پر از مشکلات و اختلاله با اينکه تجهيزاتش جديده، ايرانسلو دارن زمين ميزنن، نه اينکه نخواد بياره، فرکانس 800 هم بهش ندادن حتي دادن ،هاي وب، ديگه هر خنگي ميفهمه دارن جلوشو ميگيرن

دقیقا همین مشکل رو ما داریم تو بازار میشی سه ماه میشه سایت نصب کردن هنوز فعال نشده دلیلش هم اینه که مخابرات شهرستان مون مشکل تخصیص پهنای باند داره

Sent from my TRT-L21A using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان بسته 2 گیگ تا جمعه 2 هزار تومانی (2 صبح تا 10 شب) تموم شده؟ تو ایرانسل من نیست
    Last edited by msng; 10-03-2018 at 12:08.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بنیان که کج گذاشته بشه برج تا قهقرا کج میره آخرشم میریزه نگران نباش دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
    کارشناس ایرانسل اومد خونمون پریروز گفت دلیل این که دیگه ایرانسل فعلا پوشش گسترش نمیده اینه که اجازه دکل زدن نمیدن بهانه میارن میگن دکلا زیاد شده , سرطان زا هست , ملک مال شهرداری هست و ....
    همراه اول هم که من هر از چندگاهی ایرانسل مشکل داره یه بسته کم حجم میگیرم کلا هر کار میخوام بکنم باید vpn بزنم , استیم فیلتره , همین p30world بعضی صفحاتش فیلتره کلا هرجا میری همه چی فیلتره درحالی که ایرانسل این جوری نیست

12. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام آقا این چه وضعشه لطفا راهنمایی کنید من یه بسته یک ونیم علاوه یک خریده بودم بهمن ماه حالا از این بسته یک و نیم اش تموم شد موند بسته یک گیگ من یه بسته مانند این خریدم پس درمجموع من باید 2 گیگ نت شبانه داشته باشم امروز صبح که یکم دان کردم حدود 1 گیگ انگار ایرانسل از هر دوتا بسته من کم کرده از مانده هر دوبسته شبانه را یه عدد نشون میده حالا من باید چی کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    منظور از وضعیت : ناموفق در بعضی بسته ها در قسمت تاریخچه چیه؟

الان دارم از اون بسته 3 گیگ که 15 ام خریدم استفاده می کنم و فعال هست. چرا نوشته ناموفق؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •