تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3185 از 4105 اولاول ... 218526853085313531753181318231833184318531863187318831893195323532853685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,841 به 31,850 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

پنجشنبه ها تا 12 ظهر هست. آره با همون لباس استتار بیایین. 13 ام هم صبح ساعت 7 اونجا باشین خوبه زودتر نیایین الاف میشین.
    دوست عزیز چه جور جایی هست اونجا یکم توضیح میدی؟

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و آقای Mani 6606
    بالاخره بعد از دو ماه تلاش و خارج شدن از عقیدتی سیاسی (الان توی قرارگاهم) تونستم برای معافیت اقدام کنم
    من همونی هستم که میخواستم برای افسردگی معافیت بگیرم و واریس هم داشتم
    بنده از دو تا متخصص اعصاب و روان و یک مشاور گواهی و مدرک پزشکی دارم
    13 ام این ماه یعنی شنبهشورای پزشکی دارم
    الان سوالم اینجاست که منظور از شورای پزشکی همون کمسیون پزشکی هست یا نه؟؟ شنبه کمسیون پزشکی شروع میشه و معاف میکنند یا میمونه برای روز دیگری؟؟
    من میخواستم اگه بشه معافیت موقت بگیرم به نظرتون چند درصد احتمال داره معافیت موقت بشم؟؟؟ معافیت موقت رو قبل از خدمت میدن یا در حین خدمت هم میدن؟؟؟؟
    میشه خودم به دکترا بگم که معافیت موقت میخوام برای تکمیل درمان؟؟
    یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که من 21 ام خرداد کنکور ریاضی و کنکور هنر دادم و با توجه به اینکه امسال کنکور یه 15 روزی زودتر شروع شد احتمال داره که زمان ثبت نام دلنشگاه ها (چه با آزمون چه بدون آزمون) زود تر از سال گذشته بشه؟؟؟؟
    شما خبر دارین سال قبل کی زمان ثبت نام دانشگاه ها شروع شد؟؟ نیمه اول شهریور؟؟؟؟
    احتمال داره امسال به اواخر مرداد ماه برسه؟؟؟؟
    تو اینترنت هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم!
    زمان ثبت نام دانشگاه ها نزدیک میشه و من دارم لحظه شماری میکنم تا در صورت معاف نشدن معافیت تحصیلی بگیرم ولی استرس زیادی دارم که شاید بهم معافیت تحصیلی ندهند!! خیلی از این قضیه میترسم..

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

فکر کنم قوای بدنی خوبی دارین،درسته؟
    تستی چیزی دادین؟شرایطش چی بود؟
    چون توی شهر ما فقط دیپلم برای امریه آتش نشانی میگیرن ولی شماظاهرا بالیسانس رفتی که برام عجیبه
    من اتفاقا خیلی هم لاغر هستم
    تو تهارن دیپلم به بالا میگرن
    من فقط میخوام بدونم آشا امکانش هست که کسری بهم تعلق بگیره؟

4. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و آقای Mani 6606
    بالاخره بعد از دو ماه تلاش و خارج شدن از عقیدتی سیاسی (الان توی قرارگاهم) تونستم برای معافیت اقدام کنم
    من همونی هستم که میخواستم برای افسردگی معافیت بگیرم و واریس هم داشتم
    بنده از دو تا متخصص اعصاب و روان و یک مشاور گواهی و مدرک پزشکی دارم
    13 ام این ماه یعنی شنبهشورای پزشکی دارم
    الان سوالم اینجاست
    1-که منظور از شورای پزشکی همون کمسیون پزشکی هست یا نه؟؟ شنبه کمسیون پزشکی شروع میشه و معاف میکنند یا میمونه برای روز دیگری؟؟
    2-من میخواستم اگه بشه معافیت موقت بگیرم به نظرتون چند درصد احتمال داره معافیت موقت بشم؟؟؟ معافیت موقت رو قبل از خدمت میدن یا در حین خدمت هم میدن؟؟؟؟
    3-میشه خودم به دکترا بگم که معافیت موقت میخوام برای تکمیل درمان؟؟
    4-یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که من 21 ام خرداد کنکور ریاضی و کنکور هنر دادم و با توجه به اینکه امسال کنکور یه 15 روزی زودتر شروع شد احتمال داره که زمان ثبت نام دلنشگاه ها (چه با آزمون چه بدون آزمون) زود تر از سال گذشته بشه؟؟؟؟
    5-شما خبر دارین سال قبل کی زمان ثبت نام دانشگاه ها شروع شد؟؟ نیمه اول شهریور؟؟؟؟
    6-احتمال داره امسال به اواخر مرداد ماه برسه؟؟؟؟
    تو اینترنت هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم!
    7-زمان ثبت نام دانشگاه ها نزدیک میشه و من دارم لحظه شماری میکنم تا در صورت معاف نشدن معافیت تحصیلی بگیرم ولی استرس زیادی دارم که شاید بهم معافیت تحصیلی ندهند!! خیلی از این قضیه میترسم..
    1-شما به بیمارستان مراجعه کردید یا نه؟ در ارتش روال این طوریه که فردی برای هر بیماری که اعزام به بیمارستان می شود ابتدا یک پزشک متخصص او را معاینه می کند در صورت لزوم او را به کمیسیون معرفی می کند یا خود او یک استحرات موقت چند روزه صادر می کند، اگر شما به بیمارستان رفتید و سپس به کمیسیون معرفی شدید این همان شورا پزشکی است.
    ۲-معافیت موقت نداربم در اصل به ان طول درمان می گویند هر طول درمانی با توجه به نوع بیماری و شدت ان متفاوت است اما با توجه به سابقه بیماری که قبلا گفته بودید احتمال اینکه به شما در ابتدا طول درمان بدهند زیاد است.
    ۳-پزشک ها در رای گیری مستقل هستند و به خواهش افراد توچه ای ندارند
    ۴-کنکور امسال چون تداخل با ماه رمضان داشت زودتر از موعود برگزار شد احتمالش هست که نتایج اول و دوم نیز زودتر اعلام شود.
    ۵-به طوز معمل ثبت نام دانشگاه ها بعد از اعلام نتایج دوم که در نیمه شهریور اعلام می شود شروع می شود.
    ۶-خیر
    ۷-اگر غیبت نداشته باشید در صورت قبولی معافیت تخصیلی خواهید داشت.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینکه ایا شما می توانید کسری بگیرید یا نه ، به سازمانی ک از امریه دارید مربوط می شود
    اما اگر شما به هر نحوی کسری بگیرید که بر خلاف مقررات ان سازمان باشید ، باز هم نمی توانید از ان استفاده کنید ، پایان خدمت در ان سازمان برگه ای برای نظام وظیفه ارسال می شود که گواهی می ذهذ خدمت شما به پایان رسیده است حال اگر کسری شما را قبول نکنند ، شما باید تا انتهای ۲۴ ماه خدمت را ادامه دهید.

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان من شنبه برم به رای شورای پزشکی اعتراض بزنم امیدی هست ؟ من واقعاً شرایطش رو دارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

منظورم از قوی به چاقی و لاغری نیست،قدرت بدنی منظورمه
    یعنی هیچ تست ورزش یا آمادگی جسمانی و... هم برای امریه ازتون نگرفتن و همینطور جذب شدین؟کارتون توی امریه آتش نشانی چیه؟
    فوق لیسانس هم میگیرن؟

10. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان بالاخره بعد چهر روز دوندگی امیریه مارو تغییر دادن و افتادم مرکز بهداشت و درمان نزاجا -لویزان کسی اطلاعاتی داره در مرود این اداره و اینکه باید لباس فصل بپوشم یا نه؟گروهبان یکم هم هستم راستی
    آقا تبریک میگم.. انصافا خیلی خوشحال شدم از خبری که دادی! یادم بود گفته بودی مهاباد افتادی! خدا رو شکر..

برای انتقال فقط از طریق همون مدرک شرایط داریت استفاده کردی رفیق؟؟ یا آشنا و پارتی هم برات حرکتی زد؟؟

و به کجا مراجعه کردی برای شروع کارهای اداری انتقالیت؟؟ همون ستاد مشترک مینی سیتی؟؟

چون منم شرایط دارم و ممکنه همین حالت برای منم پیش بیاد...
    Last edited by pishoolii; 02-07-2015 at 12:58.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

منظورم از قوی به چاقی و لاغری نیست،قدرت بدنی منظورمه
    یعنی هیچ تست ورزش یا آمادگی جسمانی و... هم برای امریه ازتون نگرفتن و همینطور جذب شدین؟کارتون توی امریه آتش نشانی چیه؟
    فوق لیسانس هم میگیرن؟
    نه . هیچ تستی نگرفتن .فقط کلی مدارک ازمون گرفتن و گفتن بعد از آموزشی به آتش نشانی مراجعه کنید برای ادامه خدمتتون

13. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان این کارت پایان خدمت چقدر طول میکشه بیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •