دوست عزیز چه جور جایی هست اونجا یکم توضیح میدی؟
دوست عزیز چه جور جایی هست اونجا یکم توضیح میدی؟
سلام خدمت دوستان و آقای Mani 6606
بالاخره بعد از دو ماه تلاش و خارج شدن از عقیدتی سیاسی (الان توی قرارگاهم) تونستم برای معافیت اقدام کنم
من همونی هستم که میخواستم برای افسردگی معافیت بگیرم و واریس هم داشتم
بنده از دو تا متخصص اعصاب و روان و یک مشاور گواهی و مدرک پزشکی دارم
13 ام این ماه یعنی شنبهشورای پزشکی دارم
الان سوالم اینجاست که منظور از شورای پزشکی همون کمسیون پزشکی هست یا نه؟؟ شنبه کمسیون پزشکی شروع میشه و معاف میکنند یا میمونه برای روز دیگری؟؟
من میخواستم اگه بشه معافیت موقت بگیرم به نظرتون چند درصد احتمال داره معافیت موقت بشم؟؟؟ معافیت موقت رو قبل از خدمت میدن یا در حین خدمت هم میدن؟؟؟؟
میشه خودم به دکترا بگم که معافیت موقت میخوام برای تکمیل درمان؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که من 21 ام خرداد کنکور ریاضی و کنکور هنر دادم و با توجه به اینکه امسال کنکور یه 15 روزی زودتر شروع شد احتمال داره که زمان ثبت نام دلنشگاه ها (چه با آزمون چه بدون آزمون) زود تر از سال گذشته بشه؟؟؟؟
شما خبر دارین سال قبل کی زمان ثبت نام دانشگاه ها شروع شد؟؟ نیمه اول شهریور؟؟؟؟
احتمال داره امسال به اواخر مرداد ماه برسه؟؟؟؟
تو اینترنت هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم!
زمان ثبت نام دانشگاه ها نزدیک میشه و من دارم لحظه شماری میکنم تا در صورت معاف نشدن معافیت تحصیلی بگیرم ولی استرس زیادی دارم که شاید بهم معافیت تحصیلی ندهند!! خیلی از این قضیه میترسم..
من اتفاقا خیلی هم لاغر هستم
تو تهارن دیپلم به بالا میگرن
من فقط میخوام بدونم آشا امکانش هست که کسری بهم تعلق بگیره؟
1-شما به بیمارستان مراجعه کردید یا نه؟ در ارتش روال این طوریه که فردی برای هر بیماری که اعزام به بیمارستان می شود ابتدا یک پزشک متخصص او را معاینه می کند در صورت لزوم او را به کمیسیون معرفی می کند یا خود او یک استحرات موقت چند روزه صادر می کند، اگر شما به بیمارستان رفتید و سپس به کمیسیون معرفی شدید این همان شورا پزشکی است.
۲-معافیت موقت نداربم در اصل به ان طول درمان می گویند هر طول درمانی با توجه به نوع بیماری و شدت ان متفاوت است اما با توجه به سابقه بیماری که قبلا گفته بودید احتمال اینکه به شما در ابتدا طول درمان بدهند زیاد است.
۳-پزشک ها در رای گیری مستقل هستند و به خواهش افراد توچه ای ندارند
۴-کنکور امسال چون تداخل با ماه رمضان داشت زودتر از موعود برگزار شد احتمالش هست که نتایج اول و دوم نیز زودتر اعلام شود.
۵-به طوز معمل ثبت نام دانشگاه ها بعد از اعلام نتایج دوم که در نیمه شهریور اعلام می شود شروع می شود.
۶-خیر
۷-اگر غیبت نداشته باشید در صورت قبولی معافیت تخصیلی خواهید داشت.
اینکه ایا شما می توانید کسری بگیرید یا نه ، به سازمانی ک از امریه دارید مربوط می شود
اما اگر شما به هر نحوی کسری بگیرید که بر خلاف مقررات ان سازمان باشید ، باز هم نمی توانید از ان استفاده کنید ، پایان خدمت در ان سازمان برگه ای برای نظام وظیفه ارسال می شود که گواهی می ذهذ خدمت شما به پایان رسیده است حال اگر کسری شما را قبول نکنند ، شما باید تا انتهای ۲۴ ماه خدمت را ادامه دهید.
دوستان من شنبه برم به رای شورای پزشکی اعتراض بزنم امیدی هست ؟ من واقعاً شرایطش رو دارم
منظورم از قوی به چاقی و لاغری نیست،قدرت بدنی منظورمه
یعنی هیچ تست ورزش یا آمادگی جسمانی و... هم برای امریه ازتون نگرفتن و همینطور جذب شدین؟کارتون توی امریه آتش نشانی چیه؟
فوق لیسانس هم میگیرن؟
آقا تبریک میگم.. انصافا خیلی خوشحال شدم از خبری که دادی! یادم بود گفته بودی مهاباد افتادی! خدا رو شکر..
برای انتقال فقط از طریق همون مدرک شرایط داریت استفاده کردی رفیق؟؟ یا آشنا و پارتی هم برات حرکتی زد؟؟
و به کجا مراجعه کردی برای شروع کارهای اداری انتقالیت؟؟ همون ستاد مشترک مینی سیتی؟؟
چون منم شرایط دارم و ممکنه همین حالت برای منم پیش بیاد...
Last edited by pishoolii; 02-07-2015 at 12:58.
نه . هیچ تستی نگرفتن .فقط کلی مدارک ازمون گرفتن و گفتن بعد از آموزشی به آتش نشانی مراجعه کنید برای ادامه خدمتتون
دوستان این کارت پایان خدمت چقدر طول میکشه بیاد؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)