الان خوبه و دارم حسابی تحریمها رو دور میزنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان خوبه و دارم حسابی تحریمها رو دور میزنم![]()
شما از کجا میگیری؟ فک کنم من و شما از یکی داریم وی پی ان میگیریمایمیل زدم بد و بیراه یارو گفت شماره حساب بده پولتو بگیر
---------- Post added at 04:58 AM ---------- Previous post was at 04:57 AM ----------
قدیما یادمه 1 تا 7 بودا
دیشب ساعت 5 صبح اینترنت قطع شده بود نمیدونم چرا؟
سلام.از دوستان عزیز خواهش میکنم به تاپیک زیر برید و در انتخاب مناسب ترین اینترنت شبانه تاپیک رو یاری کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقوانین:
1.فقط افرادی که از سرویسهای محدود استفاده میکنند پست دهند
2.سرویسهای خود رابه صورت زیر معرفی کنید:
نام شرکت ارایه دهنده اینترنت شهر و نوع سرویس انتخابی(مثلا 2 گیگ 512)
سرعت روزانه
سرعت شبانه
مدت زمان شبانه رایگان(مثلا 5 ساعت)
با تشکر
دیشب خوب بود البته نصبت به چند شب قبل
1.2 گیگ گرفتم 512 اکو
از 1 تا ساعت 3 سرعت کم اما از 3 تا 8 سرعت خوب بود.
وی پ ان هم مشکلی نداره
دانلود رایگان شبانه برای اشتراک 2 مگ تا اخر تابستان تمدید شد
از چند روز دیگه هم یک طرح 3+3 گیگ رایگان شروع میشه بهترین فرصت واسه کسایی که میخوان اشتراک 3 ماهه بگیرن
بچه ها الان سرعت دانلود 128 آرت چقدره؟
128 اکو چند روزی میشه داون استریمشو از 512 آوردن روی 160
ELDORAMO عزیز ممنون از راهنمائیت من رفتم سرویسمو کردم 2 مگ با دانلود شبانه خیلی اذیتم کردن گفتن خطتت نویز داره نمیشه آخرم یه نامه نوشتن گفتن امضا کن اگه قطع شد همه مسئولیت با خودته و تا ماه آینده نمیتونی دوباره بیای سرویسو تغییر بدی منم گفتم بهشون فوق فوقش چیه؟آخرش اینه که میرم پارس آنلاین این 24 تومنم برای خودتون فکر میکنم به مستضعف کمک کردم خلاصه دادن بهم اومدم خونه دیشب دانلود کردم سرعتم از 110 بیشتر نمیشه 1.5 گیگ دان کردم بازم راضیم چی بگم والا از دست اینا میگفت منطقتون مشکل مخابراتی داره گفتم یه کافی نت 800 متری خونه ماست از شما 2 مگ گرفته سرعتش 200-230 هست چطور اون مشکل نداره؟
خلاصه این وضعیت ما.خدایا یعنی میشه ما هم سرعت اینترنتی مثل اون که تو فیلما میبینیم داشته باشیم؟
امیدوارم اون روز برسه اینترنت آزاد و با سرعت واسه همه ایران
ما که هنوز حدود 18 تا 20 هستیم در روز شبا هم میشیم زیر 16آرت1
شیطونه میگه بریم پارس !!
دوستان عزیز یه لطفی بکنین اینقدر این قضیه چیز پی ان رو اینجا نگید
اگه میخواین راجبش حرف بزنید تو پیام خصوصی یا جاییه دیگه بگید اینقدر هی میگید الکی ذوق میکنید آخر اونا میفهمن راهشو میبندن
بعد همگیمون باید سماق بمکیم
جان من دیگه اینجا راجبش حرف نزنید من خودم با نماینده های شاتل تو رشت حرف زده بودم قبلا راجب p30world گفته بودن اینجا میان نظرات رو چک میکنن پس اگه نمی خواین ضرر کنین تمومش کنید بحث در موردشو
ممنون
هم اکنون 341 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 341 مهمان)