ال سي رو هم با اينكه اصلا دلم نميومد ريسرچ كردم به نظر شما ال سي بسازم بهتره يا اسميتي رو لولش رو ببرم بالا و بعد ورك شاپ بسازم خوبه (براي ساخت رم )؟؟؟.
ال سي رو هم با اينكه اصلا دلم نميومد ريسرچ كردم به نظر شما ال سي بسازم بهتره يا اسميتي رو لولش رو ببرم بالا و بعد ورك شاپ بسازم خوبه (براي ساخت رم )؟؟؟.
قطعاً LC .
: 3 1 : ..برای طنوا گفطم !
hc یونیت بسیار پیچیده ای هستش که خیلی کار کردن باهاش سخته
و فقط باید تحت شرایط خاصی ساختتش
و معمولا در مراحل پیچیده بازی بکار میاد
فعلا این یونیت حداقل تا یک ماه آینده اصلا بدرد نمیخوره
Hc بیشتر به درد ساپرت می خوره تا چیز دیگه ای !
توی حمله که ارزشش رو نداره ! توی دفاع هم سورد بهتره !اپ سی 6 تا جا می گیره ولی اندازه ی 4 تا سورد ارزش داره !
ولی سرعتش مهم ترین چیزه ! که الان فک نکنم به درد بخوره
10امين lcام متولد شد و تا شب به 50 ميرسونم
ميگم مهرداد تو كار نداري همش پلاسي ؟؟؟ من مثل هميشه علوم رو گند زده و رياضي را گل كاشته ام
من كلاس 201 بودم !!!
hc به درد کسایی میخوره که روستا زیاد دارن و برای نقل و انتقال سریع نیرو لازمش دارن
وگرنه به هیچ درد دیگه ای نمیخوره
ردیا جان ببخشید پیش آرتاس بودم بیرون(نمیدونستم کی بود!)
من erepublik ام .
راستی آرتاس من 202 بودم!! کلاس شما ستون داشت؟ 6 تا کلاس وسطش ستونه!!! رفیقام 201 بودن خیلیهاشون!
خیلی لوسیها. منو دیدی؟ تو صف کجا بودی؟ من قاطی اونایی بودم که کرکر سر صف مخصوصا آخراش میخندیدیم!
پلاس منم یا ...
بیخیال، از فردا مدرسمون دوباره شروع میشه، فهمیدیم کی قبول نشده بود، آخی! بچه بدی نبود ...
یه بازیکن 800 هزار امتیازی رو اسکات کردم ... چه حالی می ده !!
چند تاشون اسکات نشد ! ولی بقیشون که شد !خیلی حال کردم !
حیف که حوصله ندارم وگرنه می تونستم چند تا از روستاهاش رو راحت بگیرم .. چون کلا نیرو خیلی کم داشت ! با چند تا فیک راحت می شد نوبلش کرد بدون استفاده از نیوک ! چون تازه هم توی جنگ بود همشون مرده بودن !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)