تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3184 از 4105 اولاول ... 218426843084313431743180318131823183318431853186318731883194323432843684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,831 به 31,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من درخواست معافیت کفالت پدر دادم ( از کار افتادگی ) بنده پدرم تاحالا 7 بار سکته قلبی کرده 4 بار هم بالون زده قلبشو ... هنوز مشکل تنگی نفس داره و به تعهد خودش از بیمارستان مرخص شده حتی 4 سال زود تر بازنشسته شد بابت مشکل قلبش بماند که 10 سال دیابت داره و شبکه چشمش هم پاره شده ! مادر بنده سال 77 عمرش رو دادن به شما و فوت کردن و تک فرزند هم هستم و پدرم اغلب شبا مشکل تنگی نفس داره به نظر شما حق من نیست معاف شم ؟؟ رفتم کمیسیون پزشکی یه آدم معتاد نشسته اونجا میگه حاج آقا قلب 60% از کار افتاده اما پسرتون معاف نمیشه باید بره خدمت ! به خدا دارم دیوونه میشم میدونم اینجا جاش نیست اما شما بگید من چی کار کنم ؟
    در نظام وظیفه شهر یا استان خودتون باید به رای کمیسیون پزشکی اعتراض کنید و خواستار ارجاع پرونده به کمیسیون عالی پزشکی باشید .قبل از هر چیز پرونده کاملی از بیماری پدرتون داشته باشید.
    روند اقدام کردن چجوریه؟
    اول از همه چیکار باید بکنم؟
    ابتدا دفترچه خدمت رو می گیرید بعد از پر کردن و معاینه پزشک در صورتی که مشکل یه بیماری داشته باشید پزشک شما را به کمیسیون معرفی می کند سپس مدارک و فرم های پر شده را در پلیس + ۱۰ ثبت می کنید و منتظر نامه حضور در کمیسیون می مانید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب بدید، من با آمایش از یک شهر دور اومدم شهر خودم، حالا میخوام دوباره برگردم اونجا، با جابجایی سرباز می تونم برگردم اونجا؟

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

دوستان بالاخره بعد چهر روز دوندگی امیریه مارو تغییر دادن و افتادم مرکز بهداشت و درمان نزاجا -لویزان کسی اطلاعاتی داره در مرود این اداره و اینکه باید لباس فصل بپوشم یا نه؟گروهبان یکم هم هستم راستی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان معاف شدم.دیروز شورا بودم.دکترا بدون هیچ بحثی برام معاف نوشتن.من از داخل خدمت اقدام کرده بودم.حدودا یه ماه طول کشید.سوالی بود در خدمتم
    دوست عزیز مشکلت چی بود ؟

کدوم استانی خدمت میکردی ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان بالاخره بعد چهر روز دوندگی امیریه مارو تغییر دادن و افتادم مرکز بهداشت و درمان نزاجا -لویزان کسی اطلاعاتی داره در مرود این اداره و اینکه باید لباس فصل بپوشم یا نه؟گروهبان یکم هم هستم راستی
    من یگانم همین اداره هست. شما تاریخ معرفیت کی هست؟ لباس فصل مشکلی نداره ولی روزه اول که میایی بهتره با لباس استتار بیایی. اداره که بیایین احتمال دوره تقسیم شدن زیاده مگه اینکه شرایط داشته باشین

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

من یگانم همین اداره هست. شما تاریخ معرفیت کی هست؟ لباس فصل مشکلی نداره ولی روزه اول که میایی بهتره با لباس استتار بیایی. اداره که بیایین احتمال دوره تقسیم شدن زیاده مگه اینکه شرایط داشته باشین
    تاریخ 13 ام هستش بله شرایط داشتم از مهاباد انتقالی گرفتم اومدم اینجا پس با همون لباس اصلی میام پنجشنبه ها تا کی هست اونجا؟

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی از قانون فعلی کسر خدمت برای حفظ چند جز از قرآن کریم اطلاعی داره ؟ من متاسفانه چیزی روی نت پیدا نکردم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تاریخ 13 ام هستش بله شرایط داشتم از مهاباد انتقالی گرفتم اومدم اینجا پس با همون لباس اصلی میام پنجشنبه ها تا کی هست اونجا؟
    پنجشنبه ها تا 12 ظهر هست. آره با همون لباس استتار بیایین. 13 ام هم صبح ساعت 7 اونجا باشین خوبه زودتر نیایین الاف میشین.

9. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی از قانون فعلی کسر خدمت برای حفظ چند جز از قرآن کریم اطلاعی داره ؟ من متاسفانه چیزی روی نت پیدا نکردم.
    در ارتش براى اضافه دارها اين امكان هست كه با حفظ هر جز قران مقدارى از اضافه خدمتشون رو مى بخشند در سپاه تا چند وقت پيش كسرى مى دادند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

فقط اطلاع دارم که حافظان کل قران 3 ماه کسری میگیرند .

13. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •