تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3184 از 4428 اولاول ... 2184268430843134317431803181318231833184318531863187318831943234328436844184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,831 به 31,840 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

یکی کمک کنه خواهشاً

دیروز خطم رو از یک بردن رو 9 مگ. از اون موقع مودم جدیدم نمیتونه به اینترنت وصل شه(چند لحظه وصل میشه بعد چراغ ای دی اس ال خاموش میشه و این اتفاق هی تکرار میشه). مشکل از خط و نویز و این چیزا نیست چون با یه مودم دیگه راحت وصل میشم. این مودم جدیده وای فای داره و اصلا واسه همین خریدمش.

لطفا اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بگه خودم هر چقدر ور رفتم نتونستم درستش کنم.

( اینم بگم که این مودم رو وقتی اوردن که من هنوز صبانت رو خطم بود. اون موقع هم تست کردم کار نکرد. گفتم شاید به سیستم صبانت نمی خوره. اما بعد که پارس وصل شد کار کرد. الانم که اینجوری شده)
    تنظیمات مودم رو انجام دادی مثل کانفینگ ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنظیمات مودم رو انجام دادی مثل کانفینگ ؟؟؟
    اگه منظورت یوزر و پسورد و vci هست آره ولی مشکل اون نیست. چون تا قبل از اینکه خط رو از 1 مگ به 9 مگ ببرن، بدون مشکل وصل بود.
    الان هم چراغ ADSL هم روشن میشه و حتی به اینترنت هم وصل میشه اما بعد از چند ثانیه قطع میشه و چراغ adsl هم خاموش میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه منظورت یوزر و پسورد و vci هست آره ولی مشکل اون نیست. چون تا قبل از اینکه خط رو از 1 مگ به 9 مگ ببرن، بدون مشکل وصل بود. چراغ ADSL هم روشن میشه و حتی به اینترنت هم وصل میشه اما بعد از چند ثانیه قطع میشه و چراغ adsl هم خاموش میشه.
    مشکل شما فقط نویز شدید هست. اجبارا پهنای باند خط رو باید بیاری پایین

4. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگه منظورت یوزر و پسورد و vci هست آره ولی مشکل اون نیست. چون تا قبل از اینکه خط رو از 1 مگ به 9 مگ ببرن، بدون مشکل وصل بود.
    الان هم چراغ ADSL هم روشن میشه و حتی به اینترنت هم وصل میشه اما بعد از چند ثانیه قطع میشه و چراغ adsl هم خاموش میشه.
    یه عکس از تنظیمات مودم بزار ببینیم خطت چند مرده حلاجه؟!

6. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان هم گفتند به نظر من هم مشکلتون از نویز هست. من با مودم های مختلف و یک خط تلفن امتحان کردم یک مودم SNR به فرض مثال 1 میده اون یکی 10 که تفاوتش خیلی هست.

مقدار SNR و LINE ATTENUATION رو اینجا بزارید تا مشخص بشه نویز هست یا نه. ترجیها تمامی تلفن های روی خط یا هر دستگاه دیگه ای دارید رو جدا کنید و با نویز گیر و بدون نویز گیر تست کنید ببینید نویز خط چگونه است

8. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

به احتمال زیاد خطت نمی کشه !

10. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان 2مگ دارم ولی 120 تا بیشتر سرعت دانلود ندارم
    snr بالاست متاسفانه خط هم رو 1024 بسته شده
    واسه کاهش snr میخواستم تجربه هاتون رو بگید
    من خونم طبقه دهمه ، عوض کردن سیم کشی بزارید تو الویت آخر
    mode adsl_g.dmt درسته؟عایا؟
    شما با پشتبانی تماس بگیرید بگید که مودلاسیون رو براتون روی adsl2+ بذارن
    اینجوری SNR بالاتری میگیرید! یکی دو روز تست کنید ببینید که وضعیتتون چجوری بعد اگه دیدید که خوبه و SNR پایین نمیره تماس بگیرید که براتون سرعت رو روی 2 یا 4 بذار
    فقط یه نکته رو توجه کنید که توی خطهایی که نویز بالاس حتی وقتی از طرف isp مدولاسیون روی adsl2+ باشه ممکنه که شما با g.dmt یا adsl وصل بشید! برای این که این قضیه پیش نیاد توی تنظیمات مودم مودلاسیون رو از حالت اتوماتیک بردارید و بذارید روی adsl2+ فقط توی این حالت ممکنه که هنگام روشن کردن یا ریست کردن مودم چند ثانیه وصل شدنتون بیشتر طول بکشه ولی خوب ارزشش رو داره که اتصال پایدارتری داشته باشید

12. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این وضعیت مودمیه که الان باهاش به اینترنت وصلم (مودم قدیمیم):

شاید من اشتباه می کنم ولی وقتی با این مودم بدون مشکل و با سرعت خوب به اینترنت وصل میشم مشکل از خط نیست و مودم جدیده هم باید وصل بشه. اینکه مودم به مودم وضعیت فرق کنه واقعا عجیبه.
    حالا الان من اینترنت و قطع میکنم و اطلاعات اون یکی مودم رو هم میزارم ببینیم چی میشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

این وضعیت مودمیه که الان باهاش به اینترنت وصلم (مودم قدیمیم):

شاید من اشتباه می کنم ولی وقتی با این مودم بدون مشکل و با سرعت خوب به اینترنت وصل میشم مشکل از خط نیست و مودم جدیده هم باید وصل بشه. اینکه مودم به مودم وضعیت فرق کنه واقعا عجیبه.
    حالا الان من اینترنت و قطع میکنم و اطلاعات اون یکی مودم رو هم میزارم ببینیم چی میشه!
    من موندم چرا زنگ نمی زنی که یه چک بکنن ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من موندم چرا زنگ نمی زنی که یه چک بکنن ؟؟؟؟؟
    راه حل اونها کم کردن سرعته. من هم که تازه به سرعت 9 مگ رسیدم. حاضرم مودم رو بندازم آشغالی ولی سرعت کم نشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •