تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3183 از 4105 اولاول ... 218326833083313331733179318031813182318331843185318631873193323332833683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,821 به 31,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان پس فردا من باید خودمو به تیپ 41 کیمل در قوشچی معرفی کنم الان تو روز اول مثل اموزشی کلی سرباز میاد اونجا؟؟ یا نه؟؟ کلا روز اول چی کار میکنن؟؟ من به دلایلی مجبورم زود حرکت کنم یعنی حدودا 8 میرسم اونجا الان اونجا هم مثل اموزشی کلی سربازیم که حی این طرف و اون طرفمون میکنن؟؟ کلا برنامه روز اول چیه؟؟ همون روز اول گروهان و گردان و فرماندهمون مشخص میشه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان پس فردا من باید خودمو به تیپ 41 کیمل در قوشچی معرفی کنم الان تو روز اول مثل اموزشی کلی سرباز میاد اونجا؟؟ یا نه؟؟ کلا روز اول چی کار میکنن؟؟ من به دلایلی مجبورم زود حرکت کنم یعنی حدودا 8 میرسم اونجا الان اونجا هم مثل اموزشی کلی سربازیم که حی این طرف و اون طرفمون میکنن؟؟ کلا برنامه روز اول چیه؟؟ همون روز اول گروهان و گردان و فرماندهمون مشخص میشه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    تعداد سربازی که در هر یگان تقسیم می شوند در هر دوره نیز متفاوت است، روز اول شما فرم هایی رو پر می کنید که شامل اطلاعات فردی شماست،سپس به مرکز مشاوره درمانگاه پادگان خواهید رفت بعد از ان به حفاظت اطلاعات پادگان که یک مصاحبه کوتاه و یک فرم رو نیز پر می کنید، ۳ تا ۴ روز طول می کشد تا شما تقسیم شوید و برای تقسیم به نزد فرمانده پادگان یا جانشین خواهید رفت.

3. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    این سایت رو به دوستانی که میخوان
    جا به جایی کنن معرفی کنید.
    www.sarbazyab.com

5. این کاربر از mani2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

دوستان با درخواست کفالت بنده مخالفت کردند

الام می خوام برای این بند اقدام کنم

بند 25- تنگي هاي كولون ، ركتوم و مقعد بهر علت (عمل شده يا نشده ) : معاف دائم

قبلا فیستول مقدی داشتم , پارسال عمل کردم

کسی اقدام کرده قبلا ؟

احتمالش هست بتونم معافی بگیرم ؟
    Last edited by windows-ps3; 30-06-2015 at 19:25.

در آغاز فعالیت mamadhd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    اماد و پشتیبانی پدافندهوایی تو تهران کجاست؟

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان من درخواست معافیت کفالت پدر دادم ( از کار افتادگی ) بنده پدرم تاحالا 7 بار سکته قلبی کرده 4 بار هم بالون زده قلبشو ... هنوز مشکل تنگی نفس داره و به تعهد خودش از بیمارستان مرخص شده حتی 4 سال زود تر بازنشسته شد بابت مشکل قلبش بماند که 10 سال دیابت داره و شبکه چشمش هم پاره شده ! مادر بنده سال 77 عمرش رو دادن به شما و فوت کردن و تک فرزند هم هستم و پدرم اغلب شبا مشکل تنگی نفس داره به نظر شما حق من نیست معاف شم ؟؟ رفتم کمیسیون پزشکی یه آدم معتاد نشسته اونجا میگه حاج آقا قلب 60% از کار افتاده اما پسرتون معاف نمیشه باید بره خدمت ! به خدا دارم دیوونه میشم میدونم اینجا جاش نیست اما شما بگید من چی کار کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان معاف شدم.دیروز شورا بودم.دکترا بدون هیچ بحثی برام معاف نوشتن.من از داخل خدمت اقدام کرده بودم.حدودا یه ماه طول کشید.سوالی بود در خدمتم

داره خودمونی میشه #soreNa#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان من درخواست معافیت کفالت پدر دادم ( از کار افتادگی ) بنده پدرم تاحالا 7 بار سکته قلبی کرده 4 بار هم بالون زده قلبشو ... هنوز مشکل تنگی نفس داره و به تعهد خودش از بیمارستان مرخص شده حتی 4 سال زود تر بازنشسته شد بابت مشکل قلبش بماند که 10 سال دیابت داره و شبکه چشمش هم پاره شده ! مادر بنده سال 77 عمرش رو دادن به شما و فوت کردن و تک فرزند هم هستم و پدرم اغلب شبا مشکل تنگی نفس داره به نظر شما حق من نیست معاف شم ؟؟ رفتم کمیسیون پزشکی یه آدم معتاد نشسته اونجا میگه حاج آقا قلب 60% از کار افتاده اما پسرتون معاف نمیشه باید بره خدمت ! به خدا دارم دیوونه میشم میدونم اینجا جاش نیست اما شما بگید من چی کار کنم ؟
    خدا بهت صبر بده .. ای مردشور شون قانون برا ظعیفاس.. داداخدا بهت صبر بده

11. این کاربر از #soreNa# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان معاف شدم.دیروز شورا بودم.دکترا بدون هیچ بحثی برام معاف نوشتن.من از داخل خدمت اقدام کرده بودم.حدودا یه ماه طول کشید.سوالی بود در خدمتم
    روند اقدام کردن چجوریه؟
    اول از همه چیکار باید بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای چه موردی بود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •