؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعداد سربازی که در هر یگان تقسیم می شوند در هر دوره نیز متفاوت است، روز اول شما فرم هایی رو پر می کنید که شامل اطلاعات فردی شماست،سپس به مرکز مشاوره درمانگاه پادگان خواهید رفت بعد از ان به حفاظت اطلاعات پادگان که یک مصاحبه کوتاه و یک فرم رو نیز پر می کنید، ۳ تا ۴ روز طول می کشد تا شما تقسیم شوید و برای تقسیم به نزد فرمانده پادگان یا جانشین خواهید رفت.
سلام دوستان
این سایت رو به دوستانی که میخوان جا به جایی کنن معرفی کنید.
www.sarbazyab.com
سلام
دوستان با درخواست کفالت بنده مخالفت کردند
الام می خوام برای این بند اقدام کنم
بند 25- تنگي هاي كولون ، ركتوم و مقعد بهر علت (عمل شده يا نشده ) : معاف دائم
قبلا فیستول مقدی داشتم , پارسال عمل کردم
کسی اقدام کرده قبلا ؟
احتمالش هست بتونم معافی بگیرم ؟
Last edited by windows-ps3; 30-06-2015 at 19:25.
سلام دوستان من درخواست معافیت کفالت پدر دادم ( از کار افتادگی ) بنده پدرم تاحالا 7 بار سکته قلبی کرده 4 بار هم بالون زده قلبشو ... هنوز مشکل تنگی نفس داره و به تعهد خودش از بیمارستان مرخص شده حتی 4 سال زود تر بازنشسته شد بابت مشکل قلبش بماند که 10 سال دیابت داره و شبکه چشمش هم پاره شده ! مادر بنده سال 77 عمرش رو دادن به شما و فوت کردن و تک فرزند هم هستم و پدرم اغلب شبا مشکل تنگی نفس داره به نظر شما حق من نیست معاف شم ؟؟ رفتم کمیسیون پزشکی یه آدم معتاد نشسته اونجا میگه حاج آقا قلب 60% از کار افتاده اما پسرتون معاف نمیشه باید بره خدمت ! به خدا دارم دیوونه میشم میدونم اینجا جاش نیست اما شما بگید من چی کار کنم ؟![]()
سلام دوستان معاف شدم.دیروز شورا بودم.دکترا بدون هیچ بحثی برام معاف نوشتن.من از داخل خدمت اقدام کرده بودم.حدودا یه ماه طول کشید.سوالی بود در خدمتم
خدا بهت صبر بده .. ای مردشور شون قانون برا ظعیفاس.. داداخدا بهت صبر بده
روند اقدام کردن چجوریه؟
اول از همه چیکار باید بکنم؟
برای چه موردی بود ؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)