تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3183 از 4428 اولاول ... 2183268330833133317331793180318131823183318431853186318731933233328336834183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,821 به 31,830 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خراب شدن دانلود رو من هم داشتم. ولی قطعی کامل فعلاً خدا رو شکر نه. هر از چندگاهی یکی دو گیگ از فایل‌های نصفه دانلود شده‌ام می‌پره. البته این الزاماً ربطی به پارس‌آنلاین نداره. ممکنه ایراد از سیستم من و IDMی باشه که روش نصبه.

دیشب تو سایت speedtest.net از سرور خود پارس‌آنلاین سرعت دانلودم رو حدود 2مگابیت نشون داد. قبلنا نتیجه تست این سرورشون حدود 7.5مگابیت بود واسه من.
    داداش من هم که مخابرات دارم بعضی وقتها دانلود هام نصفه انجام میشه و میپره پینگم با گوگل 140 هست تایم اوت هم ندارم مشکل از کرک IDM هست .....
    Last edited by lamp23; 03-06-2014 at 09:26.

2. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

داداش من هم که مخابرات دارم بعضی وقتها دانلود هام نصفه انجام میشه و میپره پینگم با گوگل 140 هست تایم اوت هم ندارم مشکل از کرک IDM هست .....
    بله. مشکل از IDM باید باشه. من احتمال می‌دم بیشتر مشکل تداخلش با آنتی‌ویروسه. من هم قبل از پارس‌آنلاین و با شرکت آسیاتک هم این مشکل رو داشتم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بله. مشکل از IDM باید باشه. من احتمال می‌دم بیشتر مشکل تداخلش با آنتی‌ویروسه. من هم قبل از پارس‌آنلاین و با شرکت آسیاتک هم این مشکل رو داشتم.

از نسخه های قدیمی IDM استفاده کنید. مشکلی نداره

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

چه ربطی داره
    اصن IDM جدید و قدیمش فرقی نداره
    حتما دارین از جاهایی مثل اپلود سنتر ها دانلود می کنید به خاطر همین زمان اون دانلود تو iIDM تموم شده به خاطر همین میگه یا برو دوباره تو سایتش یا از اول دانلود کن !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چه ربطی داره
    اصن IDM جدید و قدیمش فرقی نداره
    حتما دارین از جاهایی مثل اپلود سنتر ها دانلود می کنید به خاطر همین زمان اون دانلود تو iIDM تموم شده به خاطر همین میگه یا برو دوباره تو سایتش یا از اول دانلود کن !
    خیلی فرق داره. تست کردنش که ضرری نداره

7. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

متاسفانه پشتیبانی هم نتونست مشکل افت سرعت دانلود من را حل کنه حتی با نرم افزار تیم ویور هم به کامپیوترم ریموت شدند اما باز نتونست کار کنه پهنای باند را از 9 مگ تا 4 مگ هم کم کردند اما باز سرعت دانلود بین 1 تا 150 کیلوبایت نوسان داره من سرویس 8 مگ شاتل و 6 مگ صبا را قبلا داشتم اما چنین مشکلی نداشتند خطم تا 8 مگ را ساپورت میکنه مشکل عجیبیه !!!!

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کاملا درسته نسخه های جدید idm باگ دارن

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

خیلی فرق داره. تست کردنش که ضرری نداره
    والا ما که تا حالا مشکلی نداشتیم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی کمک کنه خواهشاً

دیروز خطم رو از یک بردن رو 9 مگ. از اون موقع مودم جدیدم نمیتونه به اینترنت وصل شه(چند لحظه وصل میشه بعد چراغ ای دی اس ال خاموش میشه و این اتفاق هی تکرار میشه). مشکل از خط و نویز و این چیزا نیست چون با یه مودم دیگه راحت وصل میشم. این مودم جدیده وای فای داره و اصلا واسه همین خریدمش.

لطفا اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بگه خودم هر چقدر ور رفتم نتونستم درستش کنم.

( اینم بگم که این مودم رو وقتی اوردن که من هنوز صبانت رو خطم بود. اون موقع هم تست کردم کار نکرد. گفتم شاید به سیستم صبانت نمی خوره. اما بعد که پارس وصل شد کار کرد. الانم که اینجوری شده)

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یکی کمک کنه خواهشاً

دیروز خطم رو از یک بردن رو 9 مگ. از اون موقع مودم جدیدم نمیتونه به اینترنت وصل شه(چند لحظه وصل میشه بعد چراغ ای دی اس ال خاموش میشه و این اتفاق هی تکرار میشه). مشکل از خط و نویز و این چیزا نیست چون با یه مودم دیگه راحت وصل میشم. این مودم جدیده وای فای داره و اصلا واسه همین خریدمش.

لطفا اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بگه خودم هر چقدر ور رفتم نتونستم درستش کنم.

( اینم بگم که این مودم رو وقتی اوردن که من هنوز صبانت رو خطم بود. اون موقع هم تست کردم کار نکرد. گفتم شاید به سیستم صبانت نمی خوره. اما بعد که پارس وصل شد کار کرد. الانم که اینجوری شده)
    نویزت رو وقتی این مودم جدید رو وصل میکنی چک کن شاید نیاز به میکروفیلتر داشته باشی

ممکنه هم از Modulation مودمت باشه توی تنظیماتش هست باید پیداش کنی تغییرش بده تا Stable بشه
    Last edited by lamp23; 03-06-2014 at 13:45.

13. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •