آره فقط 4 روز دادن... به دیپلمه ها که ترخیص شدن خیلی بیشتر دادن
نه بیشتر از نصفمون از شهرستان اومدن و ربطی نداره به روزبرگ بودن
آره فقط 4 روز دادن... به دیپلمه ها که ترخیص شدن خیلی بیشتر دادن
نه بیشتر از نصفمون از شهرستان اومدن و ربطی نداره به روزبرگ بودن
دوست ما با خونوادش رفتن نظام وظیفه مرکز استان و بیمارستان که بگن مریضیمو مشکل داریم و از این جور حرفا ولی انگار ردشون کردن. مشکل دوستمم کمر درد و پا پرانتزی 7 سانتی هست. که البته واسه این موردا دیگه چند ساله معافی نمیدن. خودش نمیدونم چه اصراری داره که باید معاف شه و انگار براش سنگینه که بره سربازی.
خورستان هم هستیم
Last edited by saminem; 29-06-2015 at 16:46.
شما رسته و درجه و نام و نام خانوادگى رو روي لباس بدوزيد چون هنوز با توجه به اينكه تقسيم نشديد نام يگان لازم نيست
الان به شما اشتغال به تحصيل نمى دهند
يكبار گفتم كه قوانين ثابته ، حالا طرف كل طايفه رو هم جمع كنه تاثيرى در روند پروسه كميسيون ندارد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام دوستان
من امریه اتش نشانی گرفتم ...
الان هم دارم اموزشی رو میگذرونم .میخواستم بدونم میتونم کسری خدمت تو امریه آتش نشانی بگیرم.آخه میگن کسری نمیدن؟
امریه اتش نشانی ؟؟؟ تو کدوم مرکز اموزش ؟؟
بهنام جان یه سوال دیگه..
توو دوره کُد پرندک، تقسیم کردن بچه ها به گروهان های مختلف بر اساس نوع دوره کُد هست؟؟ یا خیلی اهمیتی نداره؟؟
مثلا من خوردم رسته پیاده، کُد جنگ افزارهای تیرمنحنی .. بقیه دوستام خوردن کُد جنگ افزارهای ضدتانک..
ممکنه باهم هم گروهان شیم یا جاهای متفاوت از هم میوفتیم توی پرندک؟؟
مانی جان شما هر راهنمایی میکنی من بهش میگم ولی اصرار داره که باید معاف شه و دارن حقشو میخورن!
پسر عموی خودم مشکل بدتری داشت ولی هفته پیش گفتن باید بری خدمت و معافی در کار نیست
اتیکت رسته الکترونیک اینه ایا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ایا برای اولین روزه یگان لازمه اینو نصب کنم یا بزارم برا بعد (شاید جای دیگه تقسیممون کردن)؟
براى كسرى شما نياز به نام اشتغال به خدمت از يگان داريد و بايد خودتون حضورى نيز براى كسرى سازمان مربوطه مراجعه كنيد مطمن نيستم كه ايا يگان اموزشى به شما اين نامه را مى دهد يا مرخصى بدهد
بله درسته
شما هر جا تقسيم شويد رسته تغييرى نمى كند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
مانی جان بعنوان اخرین سوال![]()
محل نصب این اتیکت رسته کجاست؟![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)