تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3181 از 3745 اولاول ... 218126813081313131713177317831793180318131823183318431853191323132813681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,801 به 31,810 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آخه ایرانسلم فکر نکنم شبانه نامحدود داشته باشه

من هر شب 5 تا 7 گیگ دانلود دارم

نمیتونم چند شب دانلود نکنم جمع کنم هر چند شب یبار از طرح های ایرانسل استفاده کنم برای دانلود

====

رایتل مثل اینکه شبانه نامحدود داره ولی اونم دقیقا اطلاع ندارم

برای من الان سرعت زیاد اصلا مهم نیست فقط شبانه خیلی مهمه که بدون محدودیت باشه
    من بسته 3 ساعته میگیرم از ایرانسل راحت بالای 50 گیگ دانلود میکنم نمیدونم دیگه خودتون تصمیم بگیرین
    الآن دیگه هیچ شرکتی شبانه درست درمون نداره باید خدا رو شکر کرد به خاطر این بسته های ایرانسل

2. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الا وضعه همه شرکت ها همینه باید بد رو از بدتر انتخاب کنی!!! الا هم میگم اسیاتک بهترینه دلیل اینهمه لج کردن هارو نمی دونم!!
    الا یکی بیاد بگه کدوم شرکتی تا الا اینطوری شبانه رایگان میداد؟کدوم شرکستی همچین سرویس های خوب با قیمت عالی میده؟اگه میشناسید به من هم بگید منم بعده شما نخلیه می کنم ولی همه میان فلان و بهمان ولی بازم تو اسیاتک هستن برای چی؟ برای اینکه بیرون همه از این بدترن!!!!
    الا هم سرویس داره 365 گیگ عصرانه 1 ساله 107تومن!!!! بعد راحت می تونی دانلود شبانه هات رو با ایرانسل دانلود کنی دبگه تعرفه از این بهتر!!!؟؟؟
    جلوی کسی رو هم نگرفتن بیرون هم کلی شرکت مثل همارا مخابرات شاتل و..... ریخته اگه می دونید دانلود شبانه خوبی دارن+پینگ+سرویس ارزون برید اونجا!!!!!!
    تا اینجا هم جدا اسیاتک کار بزرگی کرده که با این همه مشترک پینگ ثابت و کم(بماند که این 1 هقته وضع خراب بوده)سرویس ارزون و شبانه که خیلی ها هنوز راحت با سرعت بالا 500kb اینا دانلود می کنند!!!!پشتیبانی خوبی هم داره سریع جواب ادم می دن و می فهمم بهتر از بقیه شرکت ها!!!
    بعدشم بابام چقدر اخه دانلود باید بکنید؟ این عطش دانلود چیه که تمومی نداره؟ خوده من همیشه شب روز تو دانلود بودم ولی تو این سالها دیگه نه الا بازی بیاد یا فیلمی سریال فوق اش هفته ای 1 بار با ایرانسل همشو دانلود می کنم!!!!
    اون زمان داشتن هی نامحدود جمع می کردن گفتیم ملت بیاید اعتراض کنید نزارید بردارن ولی همه مشغول دانلود شبانه بودن گفتیم بیاین پینگ اینا مورد توجه کنند نه سرعت دانلود که بازم کسی گوش نداد اخرش شد وضع این که شبانه رو برداشتن نه پینگ خوبی موند دستمون نه سرعت نه نامحدود!!
    همین الا بیان بگن 20mb سرعت با ماهی 4gb دانلود ادم به شعورش توهین میشه سرعت بخوره تو سرشون نه که الا کل خونه های ایران سرعتشون میرسه بالا 20مگ همه رو رو 6مگ یا 8مگ بتشن که اونم چیزی دانلود کنی میاد سرعت دانلود رو 400!! خلاصه نت ایران نابود شده است الا فقط چاپیدن مهم واسشون و اسمی هرچیزی رو بالا ببرن

Last edited by humanaga; 15-11-2016 at 16:28.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الا وضعه همه شرکت ها همینه باید بد رو از بدتر انتخاب کنی!!! الا هم میگم اسیاتک بهترینه دلیل اینهمه لج کردن هارو نمی دونم!!
    الا یکی بیاد بگه کدوم شرکتی تا الا اینطوری شبانه رایگان میداد؟کدوم شرکستی همچین سرویس های خوب با قیمت عالی میده؟اگه میشناسید به من هم بگید منم بعده شما نخلیه می کنم ولی همه میان فلان و بهمان ولی بازم تو اسیاتک هستن برای چی؟ برای اینکه بیرون همه از این بدترن!!!!
    الا هم سرویس داره 365 گیگ عصرانه 1 ساله 107تومن!!!! بعد راحت می تونی دانلود شبانه هات رو با ایرانسل دانلود کنی دبگه تعرفه از این بهتر!!!؟؟؟
    جلوی کسی رو هم نگرفتن بیرون هم کلی شرکت مثل همارا مخابرات شاتل و..... ریخته اگه می دونید دانلود شبانه خوبی دارن+پینگ+سرویس ارزون برید اونجا!!!!!!
    تا اینجا هم جدا اسیاتک کار بزرگی کرده که با این همه مشترک پینگ ثابت و کم(بماند که این 1 هقته وضع خراب بوده)سرویس ارزون و شبانه که خیلی ها هنوز راحت با سرعت بالا 500kb اینا دانلود می کنند!!!!پشتیبانی خوبی هم داره سریع جواب ادم می دن و می فهمم بهتر از بقیه شرکت ها!!!
    بعدشم بابام چقدر اخه دانلود باید بکنید؟ این عطش دانلود چیه که تمومی نداره؟ خوده من همیشه شب روز تو دانلود بودم ولی تو این سالها دیگه نه الا بازی بیاد یا فیلمی سریال فوق اش هفته ای 1 بار با ایرانسل همشو دانلود می کنم!!!!
    اون زمان داشتن هی نامحدود جمع می کردن گفتیم ملت بیاید اعتراض کنید نزارید بردارن ولی همه مشغول دانلود شبانه بودن گفتیم بیاین پینگ اینا مورد توجه کنند نه سرعت دانلود که بازم کسی گوش نداد اخرش شد وضع این که شبانه رو برداشتن نه پینگ خوبی موند دستمون نه سرعت نه نامحدود!!
    همین الا بیان بگن 20mb سرعت با ماهی 4gb دانلود ادم به شعورش توهین میشه سرعت بخوره تو سرشون نه که الا کل خونه های ایران سرعتشون میرسه بالا 20مگ همه رو رو 6مگ یا 8مگ بتشن که اونم چیزی دانلود کنی میاد سرعت دانلود رو 400!! خلاصه نت ایران نابود شده است الا فقط چاپیدن مهم واسشون و اسمی هرچیزی رو بالا ببرن
    دوست عزيز
    من سالهاست مشترك آسياتك هستم تا 2 سال پيش هر سرويسي ميگرفتي روي همون سرعت، يه چيزي هم روش ميزاشت بالاخره در نهايت يه سرعت خوب بهت ميداد
    الان چي؟
    سرويس 2 و 4 و 6 و ... هر چي ميگيري پول بالاتر ميدي ولي سرعت دانلودت همونيه كه توي 2 هست
    اين يعني چي؟
    سرويس گذوشته 16 مگ. بعد ميگي آقا من همينو ميخام هزينشو پرداخت ميكنم ولي سرعتم بالاتر بياد ميگه اين براي خط اله بله جيمبله!
    براي كسي جز خودشون قابليت استفاده نداره.
    اسم گذوشته ارواح رفتگانش:
    چابك و كيميا و ... شهابو عوض ميكنه ميزاره كهكشان
    اخه اين بي صاحاب هايي كه ميزاري بايد مشتري بتونه ازش استفاده كنه يا نه؟
    چرا تا سرعت 8 ش كه مشتري زورش ميرسه ميگيره همشون سرعتهاشون يكيه؟
    پشتيباني داره واقعا زبون نفهمن واقعا زبان انسان حاليشون نميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آخه ایرانسلم فکر نکنم شبانه نامحدود داشته باشه

من هر شب 5 تا 7 گیگ دانلود دارم

نمیتونم چند شب دانلود نکنم جمع کنم هر چند شب یبار از طرح های ایرانسل استفاده کنم برای دانلود

====

رایتل مثل اینکه شبانه نامحدود داره ولی اونم دقیقا اطلاع ندارم

برای من الان سرعت زیاد اصلا مهم نیست فقط شبانه خیلی مهمه که بدون محدودیت باشه
    ایرانسل بسته شبانه نامحدود داره خوبشم داره
    بعضی از دوستان هستن که تو یه ساعت شبانه 20 گیگ دانلود میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز همه که برای تفریح و فیلم و موسیقی دانلود نمیکنن
    بسیاری کارشون ایجاب میکنه که حداقال روزی 20 الی 30 گیگ دانلود داشته باشن!

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کلا با بعضی جمله هات شدیدا موافقم و با بعضی هاش مخالف.
    این دوستمون که ماهی ۱۸۰ گیگ میخاست دانلود داشته باشه راهنماییشون میکردیم که بره با ایرانسل و همراه اول دانلود کنه تا پول اضافی برای سرویس ای دی اس ال نده وگرنه من خودم ماهی ده بیست گیگ بیشتر دانلود ندارم نهایتش یدونه پس دانلود کنیم و فیلم و سریال یا نرم افزار و سیاست این شرکتها هم همینه که دانلود شبانه برداشته بشه و حجم سرویسا بیشتر بشه ولی از طرفی مسائل فرهنگی و ... دستشونو بسته
    یه مورد دیگه شما گفتی فقط این هفته وضع آسیاتک خرابه نه داداش همیشه مایه اعصاب خوردی بوده من خودم سرویس یه ساله گرفتم وگرنه داره تموم میشه عمرا دیگه بمونم تو این آسیاتکی که پینگ گوگلش بالای ۴۰۰ هست خطمون هم دارن فیبر نوری میکنن نمیدونم اگه شرکتا پشتیبانی کنن میرم شاتل چون پسرخالم داره خیلی راضیه مشکلات آسیاتک رو هم نداره
    اون سرویس عصرانه هم یه چیز گنگی هست معلوم نیست اون ۲۵۶ گیگ چجوری حساب میشه تا حالا من پنج شش نفرو دیدم که میگن سرعتشون رو ۱۵۰ یا ۲۵۰ محدوده من از این محدودیت حالم بهم میخوره دوست ندارم دو ساعت واسه دانلود یه فیلم لپتاپ روشن بمونه. در ضمن ماکسیمم سرعت اسیاتک برای من ۴ مگه در حالی که با ایرانسل ۴۰ مگه و کیفیتی که ایرانسل میده عمرا آسیاتک بعد از ده سال بتونه بده.
    Last edited by android500; 15-11-2016 at 19:11.

8. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ایرانسل بسته شبانه نامحدود داره خوبشم داره
    بعضی از دوستان هستن که تو یه ساعت شبانه 20 گیگ دانلود میکنن
    با فشاری که این شرکتا دارن میارن خدا اون روزو نیاره که این بسته های شبانه برداشته بشه مثل سرویس فوق العاده ۱۰۰ گیگ ۱۷۵ تومن ایرانسل که برداشته شد

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی اینجا هست بتونه ببینه مرکز مخابراتی ما سیستماش چند مگ میتونن سرعت بدن؟؟ و اینکه فیبر نوری رو پشتیبانی میکنن یا نه ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من نمی گم مشکل نیست الا یه خوبی که نت ایران داره هرکی یه جا مشکلی داشته باشه بقیه اونور کشور هم باشن یه نمه احساس می کنند این مشکل رو!ولی بعضی مراکز بیشتر بعضا کمتر!!!
    مثلا خودم که بیشتر کاربرد من گیم انلاین هست پینگ خوبی داره اسیاتک با 8.8.8.8 پینگ 130 میده!!الا هم سرویس عصرانه خریدم قشنگ جوابگوی من هست تو اون ساعت که 256 گیگ مصرف کنی می تونی سریال و فیلمی دانلود کنی با سرعت 250-180 که بازم خوبه نسبت به این حجم روزی 1 فیلم از یه طرف هم اگه واقعا نیاز به دانلود داشته باشم مثلا یه گیمی یا... که حجم اش بالا30gb باشه یه بسته 1500 ایرانسل تو 2ساعت می تونم بردارم!!!!که بازم راضیم!!
    یه زمانی خودم خیلی عطش دانلود شبانه داشتم یعنی روزی کم کم یه 10گیگ باید بر می داشتم اون زمان هم اینطوری بند بسات شبانه که محدود کردن نبود واسه 1ماه دیوانه وار هی دانلود کردم الا یه 1-2 سالی میشه که دیگه احتیاجی به دانلود شبانه ندارم دانلود هم داشته باشم هفته ای 1 بار!!!جدا یبار اینا بیان شیر فلکه رو باز بزارن نامحدود شبانه رو ملت هرجقدر دلشون می خواد دانلود کنند واسه چند ماه تموم بشه بره این قضیه بعده اش می بینید(چیزی برای دانلود ندارید) اون وقت تازه به این فکر می کنید که دانلود شبانه مهم نیست پینگ و ثبات نت باید اینارو دانبالش می رفتیم!!
    الا هم اگه وقعا کسی روزی به دانلود 30gb نیاز داره جدا به مشکل برخورده یا باید با نت همراه حل کنه یا چاره ای نیست چون شبانه اسیاتک هم دیگه کم کم جم میشه!!!
    در مورد شرکت های دیگه همونی که گفتم مرکز به مرکز فرق داره!!یه مدت که سرویس گیم اینا رو دور بود من رفتم شاتل ملت هم هی لینک speedtest می فرستاد پینگ با لندن 80 و.... همه هم راضی گقتیم ما هم بیایم شاتل رفتم شاتل نت که وصل شد دیدم پینگ 380 با 8.8.8.8 با کلی زنگ که هی می گفتن مشکل نیست گفتم سرویس گیم که پینگ شد 340!! بعد کافی بود یه 2مگ دانلود کنی یدفعه پینگ می رفت بالا 1000 رسما رسما تو گیم اینا شلوغ که میشد بازی می نداخت بیرون!!بعده 4 روز جمع اوری دادم و یه 60تومن هم این وسط ضرر کردم بعد رقتم یه شرکت دیگه پینگ اش با 8.8.8. همیشه 120 اینا بود ولی قیمتش خیلی گرون پیشنهاد های تبلغی مثل همین عصرانه نداشت یا اگه داشت واسه کاربرای جدید بود خلاصه اخرش برشگتم اسیاتک همه چیزه اسیاتک در حد معقولی هست!!!نه بده نی زیاد خوبه نه گرونه و.....

- - - Updated - - -

من نمی گم مشکل نیست الا یه خوبی که نت ایران داره هرکی یه جا مشکلی داشته باشه بقیه اونور کشور هم باشن یه نمه احساس می کنند این مشکل رو!ولی بعضی مراکز بیشتر بعضا کمتر!!!
    مثلا خودم که بیشتر کاربرد من گیم انلاین هست پینگ خوبی داره اسیاتک با 8.8.8.8 پینگ 130 میده!!الا هم سرویس عصرانه خریدم قشنگ جوابگوی من هست تو اون ساعت که 256 گیگ مصرف کنی می تونی سریال و فیلمی دانلود کنی با سرعت 250-180 که بازم خوبه نسبت به این حجم روزی 1 فیلم از یه طرف هم اگه واقعا نیاز به دانلود داشته باشم مثلا یه گیمی یا... که حجم اش بالا30gb باشه یه بسته 1500 ایرانسل تو 2ساعت می تونم بردارم!!!!که بازم راضیم!!
    یه زمانی خودم خیلی عطش دانلود شبانه داشتم یعنی روزی کم کم یه 10گیگ باید بر می داشتم اون زمان هم اینطوری بند بسات شبانه که محدود کردن نبود واسه 1ماه دیوانه وار هی دانلود کردم الا یه 1-2 سالی میشه که دیگه احتیاجی به دانلود شبانه ندارم دانلود هم داشته باشم هفته ای 1 بار!!!جدا یبار اینا بیان شیر فلکه رو باز بزارن نامحدود شبانه رو ملت هرجقدر دلشون می خواد دانلود کنند واسه چند ماه تموم بشه بره این قضیه بعده اش می بینید(چیزی برای دانلود ندارید) اون وقت تازه به این فکر می کنید که دانلود شبانه مهم نیست پینگ و ثبات نت باید اینارو دانبالش می رفتیم!!
    الا هم اگه وقعا کسی روزی به دانلود 30gb نیاز داره جدا به مشکل برخورده یا باید با نت همراه حل کنه یا چاره ای نیست چون شبانه اسیاتک هم دیگه کم کم جم میشه!!!
    در مورد شرکت های دیگه همونی که گفتم مرکز به مرکز فرق داره!!یه مدت که سرویس گیم اینا رو دور بود من رفتم شاتل ملت هم هی لینک speedtest می فرستاد پینگ با لندن 80 و.... همه هم راضی گقتیم ما هم بیایم شاتل رفتم شاتل نت که وصل شد دیدم پینگ 380 با 8.8.8.8 با کلی زنگ که هی می گفتن مشکل نیست گفتم سرویس گیم که پینگ شد 340!! بعد کافی بود یه 2مگ دانلود کنی یدفعه پینگ می رفت بالا 1000 رسما رسما تو گیم اینا شلوغ که میشد بازی می نداخت بیرون!!بعده 4 روز جمع اوری دادم و یه 60تومن هم این وسط ضرر کردم بعد رقتم یه شرکت دیگه پینگ اش با 8.8.8. همیشه 120 اینا بود ولی قیمتش خیلی گرون پیشنهاد های تبلغی مثل همین عصرانه نداشت یا اگه داشت واسه کاربرای جدید بود خلاصه اخرش برشگتم اسیاتک همه چیزه اسیاتک در حد معقولی هست!!!نه بده نی زیاد خوبه نه گرونه و.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام من میخاستم ازین طرح جدید عصرانه استفاده کنم چند تا سوال داشتم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن
    اول اینکه تو ساعات عصرانه سرعت محدود میشه؟ محدوددیتش ممکنه ربطی به منطقه داشته باشه که هستیم؟
    وافعیت داره که میگن تو ساعات عصرانه نامحدود میزان حجم دانلود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •