تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3180 از 4751 اولاول ... 2180268030803130317031763177317831793180318131823183318431903230328036804180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,791 به 31,800 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من که فریب وعده وعید ها رو نمیخورم دیگه.
    اتفاقا میخوام بهشون بگم سرویسهاتون عالی بود و به دلایل شخصی میخوام فسخ کنم.
    لیاقت صداقت رو ندارن متاسفانه.
    من میرم صبانت.شما هم اگر دوست داشتید به ما ملحق بشید.
    من هم موندم میون همیارنت یا لایرز یا صبا کدوم رو برم. نمی تونم هر بار 10 هزار تومن واسه رانژه بدم. این ها هم دکانی برای خودشون باز کردن! همین جوری یه چیزی پروندن که رانژه هزینه داره اونم 10 هزار تومن مردم هم دارن می دن و مخابرات هم پول پارو می کنه!

یک نکته جالب. وقتی به پشتیبانی شاتل می گم هزار کار کردن و همه چیز نشون می ده که مصرف رو دارین زیاد اعمال می کنید. حتی در حد 10 برابر ثبت می کنید. با ثابت شدن اینکه هر کاری که می شده انجام دادم می گن باید هزینه بدین یکی رو بفرستیم اونجا!!!!!!!! برای این موضوع هم باید 10 هزار تومن بدیم؟

تو این چند روزه تصمیم رو می گیرم که کدوم شرکت برم. همیارنت؟ پارس؟ مخابرات؟ صبا؟

2. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه <^SIleNT^>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جناب Hamed 360 شما از کدوم سرویس استفاده میکنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببخشید سرعت شبانه من خیلی افت کرده eco-128 دارم ساعت 3 به بعد میرفت رو 60-70 الان تا صبح خیلی کمه من 120 مگ از 1 تا 8 دانلود کردم قبلا شبی 700-800 مگ دانلود میکردم میخواستم ببینم بقیه هم اینجورن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من هم موندم میون همیارنت یا لایرز یا صبا کدوم رو برم. نمی تونم هر بار 10 هزار تومن واسه رانژه بدم. این ها هم دکانی برای خودشون باز کردن! همین جوری یه چیزی پروندن که رانژه هزینه داره اونم 10 هزار تومن مردم هم دارن می دن و مخابرات هم پول پارو می کنه!

یک نکته جالب. وقتی به پشتیبانی شاتل می گم هزار کار کردن و همه چیز نشون می ده که مصرف رو دارین زیاد اعمال می کنید. حتی در حد 10 برابر ثبت می کنید. با ثابت شدن اینکه هر کاری که می شده انجام دادم می گن باید هزینه بدین یکی رو بفرستیم اونجا!!!!!!!! برای این موضوع هم باید 10 هزار تومن بدیم؟

تو این چند روزه تصمیم رو می گیرم که کدوم شرکت برم. همیارنت؟ پارس؟ مخابرات؟ صبا؟
    باز خوش به حال شما که بغیر شاتل کلی اکنتخابهای دیگه دارین، در موردانتخاب ISP بعدی حقیقتش بستگی به مصرف و انتظار شما از سرویسی که میگیرین داره اگه دنبال یه اینترنت ارزون اما با پشتیبانی نسبتا بد و کیفیت نه چندان خوب هستین برید سراغ مخابرات چون سرعتی که مخابرات میده معمولا خیلی کمتر از شرکتهای خصوصی هست.(من خودم داشتم انقدر کند بود پس دادم) ولی نامحدوده و دیگه نگران حجم دزدی شرکتا نمیشین.

اگر آنلاین بازی میکنید و پینگ تایم خیلی براتون مهمه شک نکنید که صبا از همه بهتره،
    اگر کیفیت نسبتا خوب اما قیمت یکم بالا میخواین برید پارس آنلاین، مشکل پارس اینه یکمی قطعی داره ولی اکثر مواقع خوبه، و دوست خود من که سرویس آرت 5 شاتل داشت رفت پارس آنلاین گرفت همون پولی که به شاتل می داد رو الان به پارس میده اما سرعتش 4 برابر شده!(از 512 شده 2 مگ)

همیارنت و لایزر هم اطراف من کسی نیست که داشته باشه از نزدیک کیفیتش رو دیده باشم، در مجموع شاید الان پارس انتخاب خوبی باشه.

6. این کاربر از athryal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

ببخشید سرعت شبانه من خیلی افت کرده eco-128 دارم ساعت 3 به بعد میرفت رو 60-70 الان تا صبح خیلی کمه من 120 مگ از 1 تا 8 دانلود کردم قبلا شبی 700-800 مگ دانلود میکردم میخواستم ببینم بقیه هم اینجورن؟
    خوش به حالت , مال من که شبا کلا دیگه قطع میشه ...

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دیشب بهترین دانلود شبانه ام تو سال 90 رو داشتم
    این شاتل هم خیلی قاتی ــه . یه شب اصلا نمیشه دانلود کرد یه شب دیگه مثل چی دانلود می کنه :s

9. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوش بختانه از شر این ISP منحوس راحت شدیم و داریم میریم به سوی قله های رقیع پارس
    اونم چرته ولی خوب مثل گند و گند تره

11. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به مرگ گرفتنمون که به تب راضی بشیم
    منظورم پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

پینگش خدایی داغون شده!
    خودشون میگن که مخابرات پهنای باند نمیده و شرکت خصوصی هست و ... دارن اذیت میکنن!
    حالا چرا فقط شاتل رو اذیت میکنن جای سوال داره!

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من مدتیه سایت IMDB.COM رو بدون نشون دادن عکسها لود میکنم . می خواستم بدونم این مشکل از شاتل یا مشخصا مشکل خود من , چون با چند تا مرورگر تست کردم حل نشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •