تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 435 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

چه جوری وقتی چند تا سپر دارن میان طرفم از پشت با چاقو بزنمشون؟

تنها کاری که تونستم بکنم این بود که به اشلی wait دادم که وایسه(به عنوان طعمه).بعدش چونمیرفتن سراغش از نیم رخ میزدمشون که حداقل تیر کمتری هدر بره.یه جاهایی هم که اصلا باشون درگیر نشدم و از دستشون در رفتم.
    ببینم من چرا الان نمیتونم بلک تیل رو آپگرید بکنم؟هنوز خیلی از لولاش مونده ولی دسترسی برای آپگریدش بستس.چراغ کنار آیکونش هم خاموشه.ولی رایفل رو هنوز میتونم آپگرید بکنم.
    ببینم رایفل معمولی رو بفروشم یه نیمه اتوماتیکشو بگیرم یا همین خوبه؟
    بلك تيل كمي ديرتر آپگريداش آزاد ميشه اما بايد كمي صبر كني و بازي رو به جلو بري
    در مورد رايفل هم بهت توصيه مي كنم فعلا نيمه اتوماتيكش رو نخر چون در هر حال وقتي شما ميخواي از رايفل استفاده كني فاصلت با هدف تقريبا زياده پس نيازي به نيمه اتوماتيكش نيست مگر در مراحل جلوتر كه كار سخت ميشه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپردارا رو تنها میتونم توی مصاف رودررو با چاقو بزنم تا سپرشون از بین بره اونم فقط وقتی تک به تک باشم.البته بازم با یه حرکت میتونن نصف خونمو ببرن.یارو راهب قرمزه رو که پشت تیربار رفته بود شلیک میکرد بهم رو زدم.یه چیزی ازش افتاد که برش داشتم.دیگه نرفتم ادامشو

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

سپردارا رو تنها میتونم توی مصاف رودررو با چاقو بزنم تا سپرشون از بین بره اونم فقط وقتی تک به تک باشم.البته بازم با یه حرکت میتونن نصف خونمو ببرن.یارو راهب قرمزه رو که پشت تیربار رفته بود شلیک میکرد بهم رو زدم.یه چیزی ازش افتاد که برش داشتم.دیگه نرفتم ادامشو
    اون چيزي كه افتاده كليد گالريه
    اونو بردار و در گالري رو باز كن و ادامه ...

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

فکر نمیکنم این کارهایی که گفتی بشه
    ولی اگه بشه بازم خوبه و از هیچ چی بهتره
    در مورد نظرت در مورد اویل باید بگم که کاملآ موافقم
    اویل 4 سابقه ی اویل های قبلی رو واقعآ خراب کرد
    تا ببینیم اویل 5 چه طوریه
    خوب به نظرم اویل 4 نقطه عطف رزیدنت اویل ها بود.دیگه سبکش داشت نکراری میشد.و گیمر های خاص خودش رو داشت ولی الان دیگه عمومی شده.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

آخه سپر به دست رو که نمیشه با چاقو زد.با هزار بدبختی تونستم ردش کنم اون قسمتو.فعلا که باید بگردم این اشلی احمق رو پیدا بکنم.فشنگ کم داشتیم که اینایی که غیب میشن هم پیدا شدن.عجب بدبختی هستش
    بابا من نمیدونم شما چه جوری بازی می کنین.من الان اونجاای هستم که بزرگترین کیف رو میده(همونجایی که Rpg میده).اونم کیف هم خریدم. ولی اینقدر که فشنگ داشتم نتونستم Rpg رو با خودم ببرم!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

بابا من نمیدونم شما چه جوری بازی می کنین.من الان اونجاای هستم که بزرگترین کیف رو میده(همونجایی که Rpg میده).اونم کیف هم خریدم. ولی اینقدر که فشنگ داشتم نتونستم Rpg رو با خودم ببرم!!!
    تو اين بازي زياد داشتن فشنگ خوب نيست
    من سعي مي كردم بجاي داشتن فشنگ هاي زياد هميشه اسلحمو قوي نگه دارم و در هر مرچانت تيرهاشو پر مي كردم چون بخواي نخواي در طول بازي تير بدست مياري
    و در خيلي جاها هم مجبور ميشي چيزهايي رو برداري درست مثل همين RPG كه يكيش تو گالري بودش

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای زدن 5تا سپر دار +چند تا راهب سگ جون که از چند طرف بهم حمله کرده بودن مجبور شدم تیرای زیادی هدر بدم جوری که فقط 15تا فشنگ بعدش برام موند.البته الان وضعم بد نیستش.کیفمو بزرگ کردم تا یه ریوت شات گان بخرم.
    ترکیب بلک تیل+ریوت شات گان+رایفل خوبه؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من برای زدن 5تا سپر دار +چند تا راهب سگ جون که از چند طرف بهم حمله کرده بودن مجبور شدم تیرای زیادی هدر بدم جوری که فقط 15تا فشنگ بعدش برام موند.البته الان وضعم بد نیستش.کیفمو بزرگ کردم تا یه ریوت شات گان بخرم.
    ترکیب بلک تیل+ریوت شات گان+رایفل خوبه؟
    خدا بهت صبر بده
    اون جایی که هستی خیلی باید فشنگ مصرف کنی
    توی گالری هم فشنگ بود فکر میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونجا رو رد کردم.کلید گالری رو گرفتم.یه خشاب هم تو گالری گیرم اومد.فقط اعصابم داره خورد میشه.ترکیب تابلوهای گالری رو چه جور باید بچینم؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اونجا رو رد کردم.کلید گالری رو گرفتم.یه خشاب هم تو گالری گیرم اومد.فقط اعصابم داره خورد میشه.ترکیب تابلوهای گالری رو چه جور باید بچینم؟
    اونجا رو میگی که 4 تا تابلو بزرگ هست
    Last edited by saiiddz; 08-03-2008 at 09:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •