ه هايي كه داده ام برايم جور كنيد
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اقای وحید نمی خوام دخالت کنم ولی اگه زیاد پست بدی اونم پشت سر هم به تو گیر میدن و ممکن مدیر ها حذفت کنن اگر هم چیزی می خوای بهتر تو تاپیک جستوجو کنی تا خودت پیداش کنی . چون قبلا همه بر نامه هایی که می خوای رو بچه ها گذاشتن.
يا حضرت عباس بابا يكي جواب اينو بده تا تاپيك منفجر نشده
آقا وحيد شما هم خسته نباشيد خوب اگه كسي بياد جوابتون را ميده لازم نيست اين همه پست بدي
دوستان اگه ميشه اسم فايل TXD اون نوشته هايي كه روي ديوار هست و cj بايد با اسپري عوضش كنه را بديد هر دو شونا.
ممنون
hashak 2006 ماشینت عالیه اما بهتره یه خورده بیشتر روی عقب ماشین کار کنی در ضمن اگر خط کنارشو نارنجی کمرنگ بزنی طبیعی تر میشه
اما در کل منتظر ماشینای بعدیتم
آقا وحید چرا اینقدر عجله داری صبر کن
برای ویرایش نقشه map editor
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------------------------
برای ویرایش آدم های بازی PedEditor
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------------------
ZModeler 2.0.4 (mit DFF-Filterبرای ویرایش بدنه وسایل نقلیه
---------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در آخر این همه پشت سر هم پست نده
راستی بچه ها GTA Tehran چی شد هنوز ادامه می دن یا نه اگه کسی یه عکس از بازی داره بزاره ممنون می شم
دیدم تاپیک صوت کور شده گفتم کار جدیدم رو بزارم من برای این کار 6 روز وقت صرف کردم و حداقل روزی 9 ساعت داشتم روش کار می کردم تا این شده.البته هنوز کامل نیست و هنوز نقص هایی داره که در ورژن بعدی برطرفش می کنم.
اینم عکسش
اینم خودش برای دانلود :
دوباره تاکید می کنم استفاده غیر قانونی ازش نشه .
فکر فروش رو هم از سرتون بیرون کنید (با شما ها نیستم ها با کسانی هستم که میان این کارها رو می کنن مثل شرکت.....گیم).
الان شما فکر می کنید چرا گروه جی تی ای تهران ادامه نمی دن به خاطر اینکه یک نفر کل چیزهایی رو که ساختن زده رو سی دی و فروخت،ه کی دیگه می آد از اونا بخره.
با حجم 1 مگابایت.
لینگ غیر مستقیملینگ مستقیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid_sd2009; 01-04-2008 at 14:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)