تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 752 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تشکر اما AKG k44 توی اون لیست موجود نیست و قیمتش حدودآ 30 تومنه

فکر کنم یک شرکت دیگه هم بود که لیست کامل محصولات AKG رو داشت الان خاطرم نیست.

شما هم موفق باشید.

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تشکر اما AKG k44 توی اون لیست موجود نیست و قیمتش حدودآ 30 تومنه

فکر کنم یک شرکت دیگه هم بود که لیست کامل محصولات AKG رو داشت الان خاطرم نیست.

شما هم موفق باشید.
    لیست قیمت کامل سال ۸۷ رو خودم دارم:

کد:
    قیمت الان رو میخوام بدونم
    Last edited by IrNCO; 26-05-2011 at 00:43.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

لیست قیمت کامل سال ۸۷ رو خودم دارم:

کد:
    قیمت الان رو میخوام بدونم
    دوست عزیز دقت بیشتری می کردید چون تایپ شده بود که "حدودآ 30 تومنه"

شما هم موفق باشید.

5. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 3years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همه همینطور انتخاب میکنند دیگه نمونه خودم با 500 شروع کردم 800 تموم شد(Shure Se535).

به هر حال برای خرید هیچ کالایی که رنج معمولی قیمتش بالاتر رفت انتظارتون مساوی با اختلاف قیمت نباید بالا بره مثلآ اگه هدفون 100 دارید و قصد خرید هدفون 300 تومنی دارید نباید انتظار داشته باشید کیفیت صدای این هدفون دقیقآ 3 برابر یا حتی 2 برابر هدفون قبلی شما باشه.

برای شما همون K99 گزینه خوبی هست.

نمیشه صددرصد گفت اینجا هدفونها جزوء محصولات پرفروش نیستن و فروشنده ها هم به نوعی تلافی این مدتی که سرمایه اونها توی ویترین خاک خورده رو باید به شکلی جبران کنند. هر چند ما هم به عنوان خریدار چاره ای جزء قبول کردن این اختلاف قیمت گاه بیش از دو برابر را نداشته مگر اینکه به شخصه به طریقی از خارج خرید کنیم اما باز هم اون اختلاف قیمت به نوعی وجود داره به هر حال بازار ما با بازار جهانی یک فاصله جهانی داره و کاری نمیشه کرد.

شما هم موفق باشید.
    سلام

عزیز رفتم جمهوری
    هم k77 و هم k99 را دو جا تست کردم
    هم با آیپاد خودم و هم با سیستم صوتی فروشنده! اصلاً راضیم نکرد

چه کنم؟ به فکر افتادم شاید اصلاً هدفون‌های مانیتورینگ رد کار من نباشه

؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قربانت

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

عزیز رفتم جمهوری
    هم k77 و هم k99 را دو جا تست کردم
    هم با آیپاد خودم و هم با سیستم صوتی فروشنده! اصلاً راضیم نکرد

چه کنم؟ به فکر افتادم شاید اصلاً هدفون‌های مانیتورینگ رد کار من نباشه

؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قربانت
    دوست عزیز صدای هدفونهای مانیتور مورد پسند هر کسی نیست و صدا هم یک بحث سلیقه ای هست یکی کاملآ از K77 راضی ولی دیگری حاضر نیست اسمش رو بشنونه دیگه چه برسه به صداش.

شما از صدای چه هدفونی خوشتون میاد شاید من صدای اون هدفون رو شنیده باشم و بتونم راهنماییتون کنم.

قیمت جدیدی که گرفتید چند بود؟

شما هم موفق باشید.

8. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد این ماجرای استند و ... (دردسر پولدارها ) من یک پیشنهاد عجیب ولی نوآورانه دارم
    به نظرم شما یکی از این اسکلت های مصنوعی (احتمالا طبیعی جرم داره) بخرید و هدفون رو روی اون بگذارید.
    این استند دو تا فایده داره:
    1. جدید هست و احتمالا کسی مشابهش رو نداره.
    2. با این استند کسی جرات نمیکنه به هدفون شما دست بزنه و فقط با ترس و احتیاط از کنارش رد میشه.

10. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در مورد این ماجرای استند و ... (دردسر پولدارها ) من یک پیشنهاد عجیب ولی نوآورانه دارم
    به نظرم شما یکی از این اسکلت های مصنوعی (احتمالا طبیعی جرم داره) بخرید و هدفون رو روی اون بگذارید.
    این استند دو تا فایده داره:
    1. جدید هست و احتمالا کسی مشابهش رو نداره.
    2. با این استند کسی جرات نمیکنه به هدفون شما دست بزنه و فقط با ترس و احتیاط از کنارش رد میشه.
    دوست خوب من
    از بی پولیه که به دنبال استند هستیم(به شوخی)
    ولی واقعیت اینه که استند وسیله ای لازم هست اونم زمانی که هدفون شما گران قیمت باشه چون استند نه به خاطر کلاس گذاشتن و ترسوندن دیگران بلکه به خاطر اینکه باعث افتادن هدفون یک گوشه نمی شه با دقت بیشتری اون رو از روی سر بر میدارید و یک جای مشخص داره مثال ساده تر رخت آویز هست آیا اون هم جزو وسائل پولدارهاست درسته که نه ولی بدون اون میتونید تصور کنید کت و شلوار گران قیمت شما نه لباسهای عادی روزمره را کجا پهن می کنید نه آویزان ، تا همیشه فورم طبیعی خودش را داشته باشه.
    هدفون گران قیمت هم همینطور هست اگه استند نداشته باشه کابل 500 تومنی در عرض مدت کوتاهی به دلیل جابجایی و خم و راست شدن پی در پی قطع خواهد شد و یا اینکه هدفون هنگام گذاشتن بر روی میز بلاخره یک بار خواهد افتاد و بای درایور های نازنین.
    شما که همیشه نمی تونید کابل هدفون رو دسته کنید و بگذارید توی جعبه مخصوص خودش.

مرسی از پیشنهاد شما اما اسم این وسائلی که شما گفتید مانکن سر انسان هست که برای کاربرد ما که هدفون باشه به آنها ماکت سر انسان یا خلاصه شده "ماکت" می گن که قیمت اینا با اجازه شما حدودآ 400 تومنه اگه دو تا بخوام بگیرم باید پول یک هدفون خوب رو کنار بزارم. البته اینا با اون مانکن های سر انسان که بیشتر برای آموزگاههای مدل مو یا جواهری ها ساخته میشه کاملآ متفاوته قیمت این مدلها نهایتآ بشه 100 دلار که مناسب کاربرد ما نیست.

انتخاب استند بحث یک کم پیچیده ای هست که خلاصه اون میشه این:
    1. استند باید مقاوم بوده و به شرایط محیط حساس نباشد.
    2. استندهایی که از چوب ساخته میشوند با از چوب مرغوب ساخته شده تا هم دوام زیادی داشته باشه و هم اینکه به راحتی ترک نخورده.
    3. استندی باید انتخاب شود که با وزنی معادل دو برابر هدفون شما دچار عدم تعادل نشود.
    4. استندی باید انتخاب شود که فشاری به دسته هدفون وارد نکرده و نه آنقدر بی فشار که هدفون در آن معلق باشد.
    5. استندی مناسب تر هست که قسمتی برای جمع کردن سیم داشته باشه مثل همون مدل اومگا 300 تومنی صفحه قبل.
    6. استندی مناسب تر خواهد بود که ارتفاع بیشتری داشته باشد تا سیم هدفون زیاد خم نشود.
    7. از همه مهمتر استند باید با پارچه یا روکش محافظ هدفون از گرد و خاک باشه که این یکی 100 دلار قیمتشه.
    8. بقیه رو یادم نیست . . .

البته خالی از لطف نیست که یک نگاهی هم به استند بسیار بد قیافه Stax بندازید که با یک کاور بسیار با کیفیت فروخته میشه 110 دلار ناقابل:

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 26-05-2011 at 17:08.

12. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بین سونی و فیلیبس و کریتیو کدوم بهتره... یا اصلا چه مارکی خوبه...؟

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست خوب من
    از بی پولیه که به دنبال استند هستیم(به شوخی)
    ولی واقعیت اینه که استند وسیله ای لازم هست اونم زمانی که هدفون شما گران قیمت باشه چون استند نه به خاطر کلاس گذاشتن و ترسوندن دیگران بلکه به خاطر اینکه باعث افتادن هدفون یک گوشه نمی شه با دقت بیشتری اون رو از روی سر بر میدارید و یک جای مشخص داره مثال ساده تر رخت آویز هست آیا اون هم جزو وسائل پولدارهاست درسته که نه ولی بدون اون میتونید تصور کنید کت و شلوار گران قیمت شما نه لباسهای عادی روزمره را کجا پهن می کنید نه آویزان ، تا همیشه فورم طبیعی خودش را داشته باشه.
    هدفون گران قیمت هم همینطور هست اگه استند نداشته باشه کابل 500 تومنی در عرض مدت کوتاهی به دلیل جابجایی و خم و راست شدن پی در پی قطع خواهد شد و یا اینکه هدفون هنگام گذاشتن بر روی میز بلاخره یک بار خواهد افتاد و بای درایور های نازنین.
    شما که همیشه نمی تونید کابل هدفون رو دسته کنید و بگذارید توی جعبه مخصوص خودش.

مرسی از پیشنهاد شما اما اسم این وسائلی که شما گفتید مانکن سر انسان هست که برای کاربرد ما که هدفون باشه به آنها ماکت سر انسان یا خلاصه شده "ماکت" می گن که قیمت اینا با اجازه شما حدودآ 400 تومنه اگه دو تا بخوام بگیرم باید پول یک هدفون خوب رو کنار بزارم. البته اینا با اون مانکن های سر انسان که بیشتر برای آموزگاههای مدل مو یا جواهری ها ساخته میشه کاملآ متفاوته قیمت این مدلها نهایتآ بشه 100 دلار که مناسب کاربرد ما نیست.

انتخاب استند بحث یک کم پیچیده ای هست که خلاصه اون میشه این:
    1. استند باید مقاوم بوده و به شرایط محیط حساس نباشد.
    2. استندهایی که از چوب ساخته میشوند با از چوب مرغوب ساخته شده تا هم دوام زیادی داشته باشه و هم اینکه به راحتی ترک نخورده.
    3. استندی باید انتخاب شود که با وزنی معادل دو برابر هدفون شما دچار عدم تعادل نشود.
    4. استندی باید انتخاب شود که فشاری به دسته هدفون وارد نکرده و نه آنقدر بی فشار که هدفون در آن معلق باشد.
    5. استندی مناسب تر هست که قسمتی برای جمع کردن سیم داشته باشه مثل همون مدل اومگا 300 تومنی صفحه قبل.
    6. استندی مناسب تر خواهد بود که ارتفاع بیشتری داشته باشد تا سیم هدفون زیاد خم نشود.
    7. از همه مهمتر استند باید با پارچه یا روکش محافظ هدفون از گرد و خاک باشه که این یکی 100 دلار قیمتشه.
    8. بقیه رو یادم نیست . . .

البته خالی از لطف نیست که یک نگاهی هم به استند بسیار بد قیافه Stax بندازید که با یک کاور بسیار با کیفیت فروخته میشه 110 دلار ناقابل:

کد:
    رضا جان، اون قسمت دردسر پولدارها شوخی بود - جدی که نگرفتید؟
    (من عادت ندارم تو پرانتز بنویسم شوخی چون مزه ش کم میشه )
    بعد از اسکلت منظور من یک چیزی شبیه این بود:

یا این:

جالب نیست؟

میگم حالا که لطف کردی در این مورد توضیح دادی، بد نیست اگر در تاپیک آموزشی هم این مطلب رو منتقل کنی شاید خیلی ها مثل من با استند و ضرورتش آشنا نباشن.

این STAX واقعا زشته
    از اون چهارتا استند عکس قبلی من دومی از راست رو خوشم اومد، هم ساده است هم قشنگ
    به نظرم یک نجار خوب پیدا کنید با قیمت خیلی کمتر از این استندهای آماده براتون درست میکنه:

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

ولی بعضی هاشون چقدر گرونن !
    یکی از دوستان من حاضره بهش 15 تومن بدم هر وقت خواستم بیاد بجای این استندها هدفون رو نگه داره !

16. 4 کاربر از hellmayor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •