آره یادمه توو 12هم با همچین چیزی منم بر خوردم
آره یادمه توو 12هم با همچین چیزی منم بر خوردم
سلام دوستان. راستش تعداد صفحه ها خیلیه... نمیشه همشو بگردم تا راه حل مشکلمو پیدا کنم. ببخشید اگه سوالم تکراریه.
من تو قسمت کریر بهم یه ایمیل میزنن که اخراجی. در صورتی که یه بازی هم انجام ندادم. حتی روی اولین save هم که میرم بازم همینو بهم میگه !!! این باگ بازیه ؟ مال پچ هستش ؟ چیکارش کنم ؟
پیشاپیش ممنونم
طریقه کرک کردن نسخه pC رو میگین؟
از بس الکی کارت قرمز داور میده اعصابم خرد شده
اره من تو 13 برای اولین بار دیدم .
جالب اینجاست که فقط بازیکنهای youth که میان تو تیم اینطورین . یعنی اون بازیکن بتیس به احتمال زیاد جزو تیم youth اش بوده و حالا اومده تو تیم اصلی .
وقتی با بازیکن youth ات قرارداد میبندی و میاریش تو تیم اصلیت به صورت رندم یه سری چیزها بهش داده میشه که من اصلا خوشم نمیاد .
مثلا همین قضیه شلوار یا تی شرت توی لباس (tucked shirt) یا کفشها که فکر کنم همه کفش هاشون سیاهه یا همین skill move که خیلی کم پیدا میشه که یه بازیکن 4 ستاره یا 5 ستاره باشه که مثلا میبینی طرف 95 تا دریبلینگ داره ولی skill move اش 2 ستاره است .
خیلی ها هم به همین قضیه بازیکنهای youth که بعد از چند سال اکثر ترکیب ها از همین بازیکنها تشکیل میشه به EA اعتراض کردن و معلوم نیست کی میخواد درستش کنه . چون بعد از چند سال توی کریر دیگه خیلی ظاهر تیم ها خوشایند نیست .
من خودم الان در به در دنبال یه مودی هستم که edit player رو توی کریر باز کنه منتهی پیدا نکردم و کلا مثل اینکه امکانش نیست چون تنها راه بازکردنش اینه که از فروشگاه بازی بخریش که باید به سرور فیفا وصل باشی واسه این کار .
چون حتی اگه ارجینال هم داشته باشی و اونو بخری ولی افلاین وارد بازی بشی اون گزینه باز هم غیر فعاله . یعنی در واقع فعال بودنش فقط منوط به انلاین بودنه که EA فکر همه جا رو کرده .
کرک جدید یعنی ورژن 5 رو دانلود کنین . برای این کار باید اپدیتهای بازی رو دانلود کنین .
شما بور توی این سایت و تمام اپدیتها رو به ترتیب بگیر و نصب کن و کرک اپدیت اخر رو هم بریز که توی پوشه خودشه .
اگه واست دانلود این همه حجم مقدور نیست فقط اپدیت 3 رو بگیر و نصب کن و کرکش رو بریز . گفته شده درست جواب میده
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک جدید یعنی ورژن 5 رو دانلود کنین . برای این کار باید اپدیتهای بازی رو دانلود کنین .
شما بور توی این سایت و تمام اپدیتها رو به ترتیب بگیر و نصب کن و کرک اپدیت اخر رو هم بریز که توی پوشه خودشه .
اگه واست دانلود این همه حجم مقدور نیست فقط اپدیت 3 رو بگیر و نصب کن و کرکش رو بریز . گفته شده درست جواب میده
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
دستت درد تکته دوست خوبم، ولی تو این سایتی که بهم گفتی یه عالمه آپدیت واسه دان هست ! 1.1 .. 1.2 ... 1.3....
من فقط اینو دان کردمو فایل های داخل پوشه آپدیت را تو محل بازی ریختم . کرکش را هم همینطور... ولی حالا دیگه بازی اجرا نمیشه... راستی من بازی که خریده بودم وقتی نصب کردم مثل اینکه مال اسکیدرو بودش. ! چون روی فایل exe بازی نوشته بود fifa14-www.skidrowcrack.com
حالا میگید باید چیکار کنم؟ همشو باید دان کنم ؟ آخه همشم را هم که دان کنم مگه رو هم کپی پیست نمیشند ؟ پس چه فرقی داره ؟
سلام
بنده قبلا وین 7 - 64 بیت داشتم (به علتی ویندوز عوض کردم و دوباره همین وین رو نصب کردم)
تو وین قبلی همین نسخه ای که از فیفا 14 داشتم نصب می شد .
اما در وین جدید با اینکه تمامی نسخه های vc++ نصبه و کارت گرافیک آپدیته این ارور رو میده و نمیره تو بازی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو وین قبلی هم از همین کرک استفاده کردم و دقیقا همین ورژن ها (تصویر زیر) رو سیستم نصب بود . این فایل چیه که نیست و چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
Last edited by TimeWarp; 04-01-2014 at 12:09.
دایرکت ایکس باید نصب کنی
چند ؟ 11 رو ؟
آخه تو پوشه ی خود بازی هست. اومدم نصب کنم ارور داد و میگه به نت وصل شو. برای نصبش به نت باید متصل بود؟
خود وین 7 که دایرکت ایکس 11 داره .
اگه نسخه ی درستشو دارید قرار بدید لطفا![]()
یعنی چی که اجرا نمیشه ؟ شما اروری که میده رو بگو . در ضمن باید از طریق fifa14-3dm بازی رو اجرا کنی نه خود فایل fifa14.exe
نه دیگه اگه اون نسخه تو پوشه خود فیفا (یعنی این:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 14\__Installer\directx\redist\DXSETUP.exe ) رو نصب کردی که نباید به ایترنت وصل بشه و کلا افلاین نصب میکنه . این DX Runtime هستش که باید نصب بشه .
از کجا باید دانلودش کنم ؟ کلا چه برنامه ای هست؟
------------------------
ویرایش :
این فیفایی که بنده دارم setup داره و تو پوشش دو تا برنامه بیشتر نیست (به غیر از خود setup و فایل های ایمیج وابسته به اون)
1- vc++ که مربوط به نسخه ی 2010 بود و نصبش کردم .
2- DXwebsetup که اجراش می کنم میگه به نت وصل شو و احتمالا من اشتباه متوجه شدم و این دایرکت نیست بلکه به وسیله ی این فایل دایرکت رو از نت دانلود می کنیم .
در نتیجه دوستمون که صفحه ی بعد فایل ها رو قرار دادن می نصبم
اما تعجب می کنم که وقتی وین 7 دایرکت 11 داره چرا باید همچین اروری مربوط به دایرکت بده؟![]()
Last edited by TimeWarp; 04-01-2014 at 16:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)