من قبلا این والپیپر رو گذاشته بودم،الانم که با این تنظیم گذاشتم تغییری نمیبینم...
تغییر اصلیش چیه؟
نور بیشتر،رنگ بیشتر،رزولوشن بیشتر
من قبلا این والپیپر رو گذاشته بودم،الانم که با این تنظیم گذاشتم تغییری نمیبینم...
تغییر اصلیش چیه؟
نور بیشتر،رنگ بیشتر،رزولوشن بیشتر
i5 برا بازی مناسبه ؟
مثل Saints Row IV
نخیر بازرس نیستم!!!
تایید میشه یعنی این که برای بنده هم هیچ تغییری ایجاد نشد!(یعنی حرف تون را که گفتید تغییری دیده نشده را من هم تست کردم و تغییر ندیدم پس حرف ایشون تایید میشه!)
متوجه عرایض بنده شدید؟
Last edited by aliahmari; 28-08-2013 at 12:48. دليل: تصحیح غلط املایی
آهان.از اون نظر.....
آره.میگم تغییری نمیکنه،بازم آقا حیان حرف خودشو میزنه،عکسم که گذاشتم....
بله داداشم...
اگه بخوای فرق i7 و i5 رو به درصد بگم،4 درصد فرق دارن،i7 کلا 400 مگاهرتز از i5 قوی تره...
برا همین i5 با رم 6 حتی تا 3 سال آینده بازیا رو میغورته برات،یه لیوان آبم روش...
هنوز بازیا گراف 512 با رم 2 و سی پی یو دو هسته میخوان،کووووو تا برسن به این کانفیگ....
خیالت راحت...
باز هم تایید میشه
آقا hayyan71 شما چه تغییری احساس کردید؟(قصد جسارت ندارما فقط میخوام بدونم که چه تغییری کرده؟آخه من متوجه تغییر نشدم!)ممنون
Last edited by aliahmari; 28-08-2013 at 13:02. دليل: امان از دست کیبور لنوو اگه این نوشته های عربی روی کیبورد نبود بهتر بود...بدتر گمراه میکنه آدمو
داداش شرمنده میکنی با این جواب های دقیقت ..
مرسی..![]()
فایل تنظیم میزان رنگ و نور صفحه نمایش بود . به صورت تخصصی برای Z500 طراحی شده . واسه همین فایل تنظیم حرفه ای معمولا هزینه ای حدود 70 هزار تومن ازتون می گیرن
در ضمن مربوط به صفحه نمایشه نه به عکسلذا من جور دیگه می بینم شما یه جور دیگه .
شاید تنظیمات صفحه نمایشتون به تنظیمات فایل نزدیکه تغییرشو احساس نمی کنین
البته گرافیک ۲ گیگ لپتاپ به زور به نسخه ۱ گیگ همین کارت تو Pc میرسه یک کلام خودم تجربه کردم با برا بازی کنسول بگیرین(خودم یه اسلیم ۲۵۰ گیگ دارم به زور ۱۰ بار روشنش کردم چون اصلا با کنسول حال نمیکنم)
یا اینکه یه Pc برا گیم جمع کنین با یه لپتاپ ارزون قیمت برا کارای روزمره
بهترین کار برا بالا بردن کیفیت صفحه که حدود ۱۰-۲۰ صفحه پیش اگه اشتباه نکنم مطرح شد تغییر تنظیمات گرافیک اینتل از طریق کنترل پانلش هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)