مشکل شما جدییه و من واقعا به عنوان یک ایراد بهش نگاه میکنم.
چیزی که فکر میکنم اینه که فایل نصب ایرادی نداره.
اینکه این گزارش شده : ببینید انواع گزارش باگها در لیست کومودو قرار داره و .... اصلا بزارید یک توضیح کوتاه در مورد فرآیند گزارش باگ و نحوه بررسی و اصلاح و غیره بدم:
یک باگ توسط یک کاربر دیده میشه و توی انجمن کومودو مطرح میشه بعد
مدیران انجمن کومودو و
گروه ستاره اون باگها را یک بررسی کوچیک میکنند و به شکل کاملتر تشریح و بعد در لیست قرار میگیره. بعد توسط تیم کومودو (بخش تضمین کیفیت محصول-Quality Assurance) بررسی و
بازتولید و
شبیه سازی میشه .... اگر باگ تایید شد:
علت ها طبق اطلاعات و آماری که گزارش دهنده ارائه داده مشخص میشه. که خودش یک فراینده بسیار سخت است بعد از علت یابی هم ترمیم.
برخی باگها هم برای مدت زیادی تایید نمیشه و خیلی طول میکشه تا تیم کومودو تایید کنه..... (نمیتونند شبیه سازی کنند)
برخی باگها هم ربطی به کومودو نداره و اقدامی صورت نمیگیره.... (راهکار میدن، مثلا پارسال میگفتند سعی کنید کومودو را کنار اوست نصب نکنید)
برخی باگها وجود داره و تایید میشه ولی گفته میشه در آینده بهبود پیدا میکنه... زمانبر است و نیاز به تغییرات اساسی تر داره.
برخی باگها تایید میشه ولی در اولویت قرار نداره، کومودو بهش میگه => کار زیاد اما نتیجه کم.... بنابراین فعلا میزاریمش کنار.
نکته: در تعریف کومودو باگ شامل ایراد و درخواست(پیشنهاد-آرزو) میشه. یعنی درخواستهای جمع آوری شده و پیشنهادات در همون لیست باگها لیست میشه. به عنوان wish
البته من خیلی ساده توضیح دادم تا یکم آشنا بشیم که فرآیند گزارش و لیست بندی و اولویت بندی و غیره به چه شکل است.... همه باگها هم یک برچسبی دارند مثلا: هنوز تایید نشده/تایید شده/ تایید نشده/در حال بررسی/قابل بحث/ نیاز به اطلاعت بیشتر/رفع نخواهد شد(اینها بیشتر گروه پیشنهادات است)/ رفع شده/در آینده و ....
در مورد اینکه نصب کامل نمیشه، فکر میکنم یکی دو تا مورد هست در لیست کلی و باید ببینم روی نسخه 7 نظر گزارش دهنده (مدیری که گزارش را جمع آوری کرده یا عضو تیم ستاره که مورد را اطلاع داده) چی هست و ایا روی نسخه 7 اتفاق میافته یا نه؟ (در هر صورت چون قابلیت سرچ هم موجوده سعی میکنم این باگ راسرچ کنم ببینم وضعیت چی هست. اگر نشد که خودمون گزارش میدیم... من فقط یکسری اطلاعات نیاز دارم که از طریق پیغام خصوصی از تون میگیرم.)
اینکه میفرمایید ویندوز تازه نصب شده است کار را مشکل میکنه!