تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 457 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مشکل شما جدییه و من واقعا به عنوان یک ایراد بهش نگاه میکنم.

چیزی که فکر میکنم اینه که فایل نصب ایرادی نداره.

اینکه این گزارش شده : ببینید انواع گزارش باگها در لیست کومودو قرار داره و .... اصلا بزارید یک توضیح کوتاه در مورد فرآیند گزارش باگ و نحوه بررسی و اصلاح و غیره بدم:

یک باگ توسط یک کاربر دیده میشه و توی انجمن کومودو مطرح میشه بعد مدیران انجمن کومودو و گروه ستاره اون باگها را یک بررسی کوچیک میکنند و به شکل کاملتر تشریح و بعد در لیست قرار میگیره. بعد توسط تیم کومودو (بخش تضمین کیفیت محصول-Quality Assurance) بررسی و بازتولید و شبیه سازی میشه .... اگر باگ تایید شد: علت ها طبق اطلاعات و آماری که گزارش دهنده ارائه داده مشخص میشه. که خودش یک فراینده بسیار سخت است بعد از علت یابی هم ترمیم.

برخی باگها هم برای مدت زیادی تایید نمیشه و خیلی طول میکشه تا تیم کومودو تایید کنه..... (نمیتونند شبیه سازی کنند)
    برخی باگها هم ربطی به کومودو نداره و اقدامی صورت نمیگیره.... (راهکار میدن، مثلا پارسال میگفتند سعی کنید کومودو را کنار اوست نصب نکنید)
    برخی باگها وجود داره و تایید میشه ولی گفته میشه در آینده بهبود پیدا میکنه... زمانبر است و نیاز به تغییرات اساسی تر داره.
    برخی باگها تایید میشه ولی در اولویت قرار نداره، کومودو بهش میگه => کار زیاد اما نتیجه کم.... بنابراین فعلا میزاریمش کنار.

نکته: در تعریف کومودو باگ شامل ایراد و درخواست(پیشنهاد-آرزو) میشه. یعنی درخواستهای جمع آوری شده و پیشنهادات در همون لیست باگها لیست میشه. به عنوان wish

البته من خیلی ساده توضیح دادم تا یکم آشنا بشیم که فرآیند گزارش و لیست بندی و اولویت بندی و غیره به چه شکل است.... همه باگها هم یک برچسبی دارند مثلا: هنوز تایید نشده/تایید شده/ تایید نشده/در حال بررسی/قابل بحث/ نیاز به اطلاعت بیشتر/رفع نخواهد شد(اینها بیشتر گروه پیشنهادات است)/ رفع شده/در آینده و ....

در مورد اینکه نصب کامل نمیشه، فکر میکنم یکی دو تا مورد هست در لیست کلی و باید ببینم روی نسخه 7 نظر گزارش دهنده (مدیری که گزارش را جمع آوری کرده یا عضو تیم ستاره که مورد را اطلاع داده) چی هست و ایا روی نسخه 7 اتفاق میافته یا نه؟ (در هر صورت چون قابلیت سرچ هم موجوده سعی میکنم این باگ راسرچ کنم ببینم وضعیت چی هست. اگر نشد که خودمون گزارش میدیم... من فقط یکسری اطلاعات نیاز دارم که از طریق پیغام خصوصی از تون میگیرم.)

اینکه میفرمایید ویندوز تازه نصب شده است کار را مشکل میکنه!
    ممنون علی اقا بابت توضیحات کاملتون
    سوال من برا گزارش این مشکل این بود ببینم مثلا یه ایرادی هست که خیلی ها دارن یا نه که اگه کم هست (که ظاهرا همینجور هست) برم سراغ احتمالات دیگه
    یه مشکلی هم وجود داره که لپ تاپ پیشم نیست(از دادشم بود و الان هم از تو اسکایت بهش میگم چیکار کنه)
    بعد از نصب ناقص هم یه مشکلی برا ونیدوز درست کرد که موقع خاموش شدن ارور میده و موقع روشن شدن پیغام میده که درست خاموش نشده و اجازه میخواد که این مشکل رو ارسال کنه
    الان پیغام خطارو سرچ کردم ظاهرا برا کارت گرافیک هست فعلا دارم روی اون کار میکنم
    ضمنا از سیستم ریستور ویندوز هم به روز قبل نصب کومودو برگشت زدم یه عالمه درایو پاک شد ولی اون ارور هنوز وجود داره کلا هنگ کردم
    فعلا ببینم چی میشه خبر میدم

2. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیز Jadda جان به خاطر پی گیری های مستمرشون .

پیشنهاد تکراری که بنده دارم اینه که Comodo برای محصولاتش یه Removal tool تهیه کنه . سایر شرکت ها دارند برای زمانی که محصولات امنیتی به راحتی قابل حذف شدن نیستند . معمولا Removal tool رو توی قسمت Support سایتشون قرار می دن .

متاسفانه بیشتر نرم افزار های Uninstaller برای روزهای ضروری ، از comodo پشتیبانی نمی کنند .

به عتوان مثال یکی از بهترین Uninstaller برای این گونه مواقع ، App remover هست که خوشبختانه تا ورژن 6 از Comodo Antivirus و فایر وال کومودو پشتیبانی می کنه . ولی نکته جالب عدم پشتیبانی آن از CIS هست .

Removal tool هم که در فروم کومودو قرار گرفته ظاهرا برای CIS تنها هست .
    Last edited by Public Enemy; 05-04-2014 at 22:18.

4. 7 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیز Jadda جان به خاطر پی گیری های مستمرشون .

پیشنهاد تکراری که بنده دارم اینه که Comodo برای محصولاتش یه Removal tool تهیه کنه . سایر شرکت ها دارند برای زمانی که محصولات امنیتی به راحتی قابل حذف شدن نیستند . معمولا Removal tool رو توی قسمت Support سایتشون قرار می دن .

متاسفانه بیشتر نرم افزار های Uninstaller برای روزهای ضروری ، از comodo پشتیبانی نمی کنند .

به عتوان مثال یکی از بهترین Uninstaller برای این گونه مواقع ، App remover هست که خوشبختانه تا ورژن 6 از Comodo Antivirus و فایر وال کومودو پشتیبانی می کنه . ولی نکته جالب عدم پشتیبانی آن از CIS هست .

Removal tool هم که در فروم کومودو قرار گرفته ظاهرا برای CIS تنها هست .
    بسیار پیشنهاد خوبی است.....

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FarshadBandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

HIPS روی چه حالتی قرار داره؟

HIPS را روی حالت امن قرار بدهید. در این حالت برای فایلهای امن پیغامی نمیده.

اما اگر الان در حالت امن قرار داره و مشکل دارید؛ از تنظیمات بکاپ بگیرد و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید از قسمت گزارشات HIPS هم یک بکاپ بگیرد.

و مورد بعدی اینکه چطوری یک فایل را برای کومودو امن تعریف میکنید؟

اگر از پیغام HIPS یک عکس بگذارید و نشون بدهید که پاسخ شما در باره پیغام HIPS چی هست. خوب میشه.

اگر توی عکس HIPS متن پیغام را هم نشان بدهید عالیه.

من الان روی کومودو 6 هستم و متاسفانه نمیتونم براتون از تنظیمات کومودو 7 بکاپ بگیرم
    HIPS در حالت امن بود
    برای تعریف کردن یک فایل امن میرفتم به تنظیمات پیشرفته و اون فایل رو به trusted file اضافه میکردم
    جواب پیغام ها رو معمولاً روی allowed application یا allow انتخاب میکنم، اما در مورد هنگ کردن سیستم ببینید مشکل این بود که یهو HIPS کومودو چندتا پیغام پشت هم میداد و من اصلاً نمیتونستم به اون پیغام ها جوابی بدم مثلا نمیتونستم برم allow با block رو بزنم، تو همون حالت که پیغام میداد ویندوز هنگ میکرد و هیچ کاری نمیشد کرد، خود کومودو هم هنگ میکرد حتی تسک منیجر هم اجرا نمیشد و به ناچار باید سیستم رو دستی ریست میکردم، این مشکل رو هم تو ویندوز 7 و هم 8.1 داشتم دقیقا جفتشون به همین حالت هنگ میکردن، اول فک کردم مشکل از سازگاری با ویندوز 8.1 هست ولی بعد که رو ویندوز 7 هم نصب کردم دیدم دقیقا به همون حالته، ولی با همون تنظیمان و همون شرایط تو نسخه 6 اصلا همچین مشکلی پیش نیومده
    Last edited by FarshadBandari; 06-04-2014 at 01:33.

8. 3 کاربر از FarshadBandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا عجیبه که همچین انتی ویروسی که عالی بود با نسخه جدید این همه ایراد همراهش باشه
    بعد از پاک کردن دستی فایلها دیگه به نت نتونستم وصل شم و ارور DNS داد
    مجبور شدم اخر کلا ویندوز رو عوض کنم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان عزیزی که پس از نصب Comodo ( و یا هر نرم افزار دیگر و یا در هنگام کار با ویندوز ) به مشکل BSOD بر می خورند ، برای راحتی کار در راهنمایی لطفا نرم افزار whocrashed رو نصب کنند .

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از دانلود و نصب و اجرای نرم افزار ، روی گزینه ی Analyze کلیک کنین . سپس از منوی File گزینه ی Export رو بزنین ، یه فایل خروجی با فرمت HTML بهتون می ده . فایل رو در محل مناسبی ذخیره ، سپس فشرده و در آپلود سنتر بارگذاری نمایید و لینک دانلود فایل مورد نظر رو قرار دهید تا دوستان بررسی اولیه رو انجام بدند . با تشکر

بنده نیز در محصولات 2007 تا 2010 پاندا نیز مشکل مشابهی داشتم. مشکل این بود که پاندا با کرک ویندوز مشکل شدید داشت و در صورتی که از ویندوز کرک شده استفاده می شد ، پس از نصب و ری استارت سیستم ، سیستم فریز می شد . این مشکل رو هم در XP و هم در 7 داشتم . تست کردم با حذف کرک و نصب کرک مناسب ویندوز مشکل حل شد .

حال با توجه به اینکه این مورد ( BSOD پس از نصب ورژن 7 ) در فروم کومودو نبود ( یا من ندیدم ) ، و توی این انجمن ( بین ایرانیان )مطرح شده ، شاید این مورد برگرده به قضیه ی بالا .
    بنده هم ویندوزم از روش های کرک جدید و قدیم فعال سازی نشده . پس از نصب کومودو 7 نیز مشکل BSOD رو نداشتم .

توضیح : البته سیستم کرک های جدید مانند قدیم نیستند ، کرک های قدیم سرویس WGA رو از کار می انداختند . کرک های جدید کاری به WGA ندارند و به این صورت عمل می کنند که با از کار انداختن KMS ویندوز و نصب سرویس جدید برای شبیه سازی KMS ، ویندوز رو مجبور می کنند که برای Validation ، از سرور های جعلی استفاده کنه .
    Last edited by Public Enemy; 06-04-2014 at 16:27.

11. 8 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    از کجا بفهمیم اصلا سیستم ما ویروسیه ؟ روش های اینکه متوجه بشیم سیستم دچار ویروس شده چیه ؟

13. این کاربر از alaydyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    از کجا بفهمیم اصلا سیستم ما ویروسیه ؟ روش های اینکه متوجه بشیم سیستم دچار ویروس شده چیه ؟
    استفاده از برنامه قدرتمند زیر برای آنالیز سیستم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این برنامه از سیستم شما یه گزارش کامل تهیه میکنه و بعد از آنالیز توسط متخصصین مشخص میشه که آیا سیستم سالم هست یا خیر!

15. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه taoching's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم
    بنده امروز CIS 7 را با موفقیت نصب و آپدیت کردم بدون هیچ گونه مشکلی! ویندوزم 7 هست و روی لپ تاپ ASUS .
    به نوبه خودم از شرکت COMODO و شما عزیزان زحمتکش و فعال و کارشناس تقدیر و تشکر می کنم.
    با آرزوی توفیق الهی برای تک تک عزیزانم
    در پناه حق باشید

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by taoching; 08-04-2014 at 09:02.

17. 6 کاربر از taoching بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نوبه خودم از شرکت COMODO و شما عزیزان زحمتکش و فعال و کارشناس تقدیر و تشکر می کنم.
    جسارتا این قسمتش تبلیغاتی بود یخورده شیطونه میگه روی سیستم قدیمی نصبش کنمااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •