تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 720 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    معذرت می خوام خرید بدون گارانتی کار عاقلانه ای است ؟
    با سپاس ازشما
    با کسب اجازه از اساتید...
    قطعا خرید بدون گارانتی مقداری ریسک داره اما باید دید تا چه حد؟!
    من خودم اصلا جنس با گارانتی نمیخرم(در حالتی که قرار باشه بابت گارانتی پول بدم)
    متاسفانه توی کشور ما از آنجاکه با همه جا فرق داره شما باید بابت گارانتی پول هنگفتی بدید در صورتی که در خارج وظیفه شرکت هست به عنوان حقوق خریدار که کالاش رو گارانتی کنه و تضمین بده به مشتری که این تلوزیون(مثلا) تا دوسال خراب نمیشه اگه شد بامن(این یعنی گارانتی)
    حالا تو ایران میگن این تلوزیون خراب نمیشه اگه شد در صورتی با من که موقع خرید 700-800 تومن پول بدی!
    دوست عزیز گارانتی در ایران یعنی کشک تازه خیلی از شرکتها بعد از خرابی کالا میگن فلان و فلان و فلان شامل گارانتی نیست و باید هزینه تعمیرش رو بدید...
    من باشم از یه جای مطمئن یک تلوزیون سالم و تست شده بدون گارانتی میخرم و اون پول هنگفت رو نمیریزم تو گلوی یه مشت مفت خور.
    یا علی.

2. 6 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

متاسفانه توی کشور ما از آنجاکه با همه جا فرق داره شما باید بابت گارانتی پول هنگفتی بدید در صورتی که در خارج وظیفه شرکت هست به عنوان حقوق خریدار که کالاش رو گارانتی کنه و تضمین بده به مشتری که این تلوزیون(مثلا) تا دوسال خراب نمیشه اگه شد بامن(این یعنی گارانتی)
    حالا تو ایران میگن این تلوزیون خراب نمیشه اگه شد در صورتی با من که موقع خرید 700-800 تومن پول بدی!
    دوست عزیز گارانتی در ایران یعنی کشک تازه خیلی از شرکتها بعد از خرابی کالا میگن فلان و فلان و فلان شامل گارانتی نیست و باید هزینه تعمیرش رو بدید...
    من باشم از یه جای مطمئن یک تلوزیون سالم و تست شده بدون گارانتی میخرم و اون پول هنگفت رو نمیریزم تو گلوی یه مشت مفت خور.
    یا علی.
    من هم با نظر شما موافق هستم دوست عزیز
    کلاً توی ایران گارانتی چیز مسخره ای هست
    تا حالا چند مورد ( هارد کامپیوتر - مادربورد - دوربین دیجیتال ) داشتم که بدون دلیل مشکل براشون پیدا شد و گارانتی به بهانه های مختلف ( نوسان برق - مچ نبودن قطعات - رطوبت و... ) از تعمیر قطعه سر باز زد
    با سپاس از شما

4. 3 کاربر از kaveh1589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یا علی.
    این شرکتایی که گارانتی میکنن (منظورم شرکتای معتبره که نمیانده رسمی از سارنده دارن مثل بانیان یا سام سرویس) چون باید جنساشون از گمرک رد بشه بهشون گمرکی میخوره اون تفاوت قیمت 90 درصدش واسه خاطره گمرکیه که میره تو جیب همونا که خودت میدونی جنسایی که گمرکی ندارن چون قاچاقی وارد میشن قیمتشون خیلی کمتره واسه اینکه گمرکی میدن وگرنه همون جنسیم که شما بدون گارانتی میخری گارانتی سازنده روشه چون شماره سریال داره اگه بتونی ببری تویه یه نمایندگی توی یه کشور با قانون تجارات آزاد مثل دوبی همونجا واست درستش میکنن.

6. 8 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام vt30-50 چنده برای گیم مناسبه و برای بازی های 3 بعدی مناسبه کلا برای گیم وفیلم عالی هست یا نه ممنون میشم جواب بدید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این شرکتایی که گارانتی میکنن (منظورم شرکتای معتبره که نمیانده رسمی از سارنده دارن مثل بانیان یا سام سرویس) چون باید جنساشون از گمرک رد بشه بهشون گمرکی میخوره اون تفاوت قیمت 90 درصدش واسه خاطره گمرکیه که میره تو جیب همونا که خودت میدونی جنسایی که گمرکی ندارن چون قاچاقی وارد میشن قیمتشون خیلی کمتره واسه اینکه گمرکی میدن وگرنه همون جنسیم که شما بدون گارانتی میخری گارانتی سازنده روشه چون شماره سریال داره اگه بتونی ببری تویه یه نمایندگی توی یه کشور با قانون تجارات آزاد مثل دوبی همونجا واست درستش میکنن.
    عزیزم بعضی از همین شرکتهایی که گفتید توی ایران کارخونه(کارخونه که چه عرض کنم) اسمبلینگ تاسیس کردند که نخوان پول آنچنانی واسه گمرک بدند قطعات میاد اینجا سرهم میشه و میدند دست مشتری مثالی که دقیق میدونم شرکت گلدایران(نماینده محصولات ال جی هست)
    سام سرویس هم طبق گفته یکی از نمایندگی های رسمی توی ایران کارخونه(همون سالن اسمبل کردن) داره و خودش تلوزیون میده بیرون.
    حتما هم اطلاع دارید تعرفه گمرکی قطعات یدکی وسایلی که در ایران سرهم میشه بخاطر حمایت از صنعت پوچ و بی معنی مونتاژ بسیار پایین است.

9. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام vt30-50 چنده برای گیم مناسبه و برای بازی های 3 بعدی مناسبه کلا برای گیم وفیلم عالی هست یا نه ممنون میشم جواب بدید
    قیمت نمایندگیش 3049000 تومن هست (آخرین قیمتی که دارم به تاریخ 90/9/13) قاچاقشم که متغیره
    خوراک گیم هست!
    3 بعدیش رو باید بری و خودت تست کنی من که دیدم خوب بود.
    یا علی.

11. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خیلی گرونه 42 چنده
    ارش جون ممنون بابت جواب دادنت

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی گرونه 42 چنده
    ارش جون ممنون بابت جواب دادنت
    42 رو دقیق یادم نیست اما فکر کنم 2300-400 باشه
    شما اگه خونتون امکانش رو داره حتما 50 بگیر پولی که میخوای بدی 42 با گارانتی بده 50 بی گارانتی.

14. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تا جایی که من می دونم گمرکی تلویزیون %50 است

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

برای گیم و فیلم حتما تلویزیون پلاسما بگیرید . vt30 و st30 هم بهترین پلاسماهای بازار هستن اگه بودجتون به 50vt30 نمی رسه می تونید بدون گارانتی بگیرید یا به جاش 50st30 بگیرید .

16. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دو رود خدمت دوستان خوبم با این tv چه واسه گیم باشه یا فلیم از لحاظ کیفیت فوق العاده هستش من تمام پستها با دقت مطالعه کردم تنها ایرادی که گرفتن فقط اون صدای فن که اصلا منطقی نیستش در مورد هاله سبز رنگش هم که چیزی به چشم نخورد و آخر اینکه میگن جلوی این tv زانو میزنن خودم تو منزل به چشمم دیدم که چطور همه مجذوبش میشن الن دو هفته که دارمش خیلی باهاش حال میکنم شاد باشین

18. این کاربر از saeed.dm8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •