تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 328 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاسياس تو اين بازي مخصوصا نيمه ى اول که عالى بود ديگه دوستان بعد اون همه نيمکت نشينى باز انتظار معجزه دارن نميدونم چى بگم
    تو ضربات پنالتى خوب نبود ولى آنچنان بد نبود
    اميدوارم به روزاى اوجش برگرده سالار
    راموس هم پنالتى رو خوب زد من ترسيدم مثل ليگ قهرمانان اروپا بزنه اسپانيام داغون کنه

2. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب خب خب...
    بعد از مدت ایکر رو درون دروازه دیدیم!!
    موقع ضربات پنالتی؛یاد جمله ی یکی از دوستان همین تاپیک افتاده بودم؛که خوردن گل از روی نقطه ی پنالتی در بازی با دورتموند رو تقصیر دیگو لوپز انداخته بود؛و میگفت 100 درصد مطمئن بود اگه کاسیاس تو دروازه بود اون پنالتی رو میگیرفت!
    اون دوست من بودم دیگه؟
    ینی منتظر بودیا! آخی!
    من گفتم اگه کاسیاس تو دروازه بود من امید داشتم! بیراهم نگفتم دوبارم میگم!
    من که بازی رو ندیدم و نمیتونم نظر بدم راجع به این بازی ولی من یکی با منطقم جور در نمیاد بعد این همه مدت نیمکت نشینی و این همه فشار که هنوز بعد رفتن مورینیو هم روش هست! (همون فشاری که دوستان منتظر یه اشتباهن ازش که بکوبن سرش : )))))))) ) بتونه یهویی همون کاسیاس بشه!
    اینم پست من!
    مطمئنی هیچ گلری نمیتونست بگیره؟ ببین حداقل حداقل رو گل اول میتونست از دروازه بیاد بیرون! راحت اون توپ رو میتونست بگیره!
    و البته در مورد پنالتی اگه کاسیاس تو دروازه بود من یکی کلی امید داشتم به گرفتن اون پنالتی
    Last edited by SA3EDLORD; 28-06-2013 at 08:24.

4. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی قابل توجه دوستان بگم که کاسیاس بهترین بازیکن زمین هم شتاخته شده!

6. 6 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نوش جونش ...
    ولی به نظر من وحید طالب لو اگه تو گل بود؛حداقل 1 دونش رو میگیرفت!!!!

یادم نیس اون دوست کی بود؛مهم هم نیس کی بود؛مهم چیزی بود که دیشب دیدم و دیدیم!!

من که بازی رو ندیدم و نمیتونم نظر بدم راجع به این بازی ولی من یکی با منطقم جور در نمیاد بعد این همه مدت نیمکت نشینی و این همه فشار که هنوز بعد رفتن مورینیو هم روش هست! (همون فشاری که دوستان منتظر یه اشتباهن ازش که بکوبن سرش : )))))))) ) بتونه یهویی همون کاسیاس بشه!
    منظورت اینه با توجه به این شرایط؛به خاطر اسمش تو ترکیبه نه شایستگیش؟!!!!

بچه ها!!
    دیشب قیافه ی دل بوسکه رو دیدید؟!!!!!

مرد و زنده شدا ا ا ا ا !!!!!
    من یادم نمیاد مورینیو این شکلی شده باشی تو ضربات پنالتی بایرن - رئال !!!

چرا اونطوری شده بود؟!!!!
    Last edited by S0R3N4; 28-06-2013 at 16:00.

8. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مالدینی: برای موفقیت لازم نیست "آقای خاص" باشی

اسطوره ایتالیایی در مقدمه بیوگرافی کتاب آنچلوتی در مورد او نوشته:« کارلو آنچلوتی از آن دسته افرادی نیست که کارها را به تنهایی انجام دهد.»

سایت گل- کارلو آنچلوتی زمانی که برای میلان بازی می کرد و پائولو مالدینی را در کنارش می دید دو قهرمانی اروپایی با این تیم کسب کرد؛ یکی در سال 1989 (مقابل استوا) و دیگری در سال 1990(مقابل بنفیکا). بعد از آن هم دوبار دیگر به عنوان سرمربی در اروپا قهرمان شد و در آن دوره مالدینی کاپیتان تیمش بود: در سال 2003 مقابل لیورپول و در سال 2007 مقابل یوونتوس

طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس حالا پائولو مالدینی مدافع افسانه ای باشگاه میلان و همبازی و شاگرد سابق کارلتو در بخش مقدمه کتاب بیوگرانی کارلو آنچلوتی که توسط پرفریسکو لاکوپا نوشته شده، در توصیف کارلتو نوشته:« کارلو جزو آن دسته افرادی نیست که کارها را به تنهایی انجام دهد. او از ذکاوت بالایی برخوردار است. من در میان تمام سرمربیانی که داشتم، او کسی بود که با آرامش بیشتری نسبت به سایرین رختکن تیم را مدیریت می کرد. او نگرانی ها و فشار ها را درون خودش نگه می داشت و بدین ترتیب تیمش در کمال آرامش می ماند. راز موفقیت های ما، این خونسردی او بود. برای موفقیت نیازی نیست که آقای خاص یک، دو یا سه باشی. کافی است که تعادل داشته باشی و دور از کسانی که می خواهند جلوی دوربین ها آتش بازی مصنوعی راه بیندازند باشی.»

این حرف در حقیقت کنایه مالدینی به مورینیو بود.

خود آنچلوتی هم در بخش 24 این کتاب، شوخی مشابهی کرده و در صحبت هایی اعلام کرده که در سال 2009 در آستانه پیوستن به رئال مادرید بوده و حتی متن قرارداد با فکس برای او ارسال شده بود:« در سال 2009 در رئال مادرید مرا بهترین گزینه برای هدایت تیمشان می دانستند ولی من آقای خاص نبودم؛ چون این عنوان قبلا به کس دیگری رسیده بود و به خود مورینیو اختصاص یافته بود.»

مالدینی در تشریح شخصیت آنچلوتی ادامه داده:« او می تواند قبل از فینال لیگ قهرمانان اروپا هم به شوخی و خنده بپردازد. مردم فکر می کردندد که او باید حرفهایی بزند که تو را به گریه بیندازد ولی آنچلوتی حرفهایی می زد که از شدت خنده اشک های ما راه می افتاد. ما صدای سکوت در رختکن تیم حریف را می شنیدیم و در رختکن تیم ما، کارلتو و برلوسکونی، قصه تعریف می کردند. ما واقعا مثل یک خانواده بودیم. کارلو هیچ وقت از تلاش دست نمی کشد. البته لحظات سختی هم داشتیم. آخرین عصبانیت او در لوگانو رخ داد. وقتی که ما در اردوی پیش فصل مقابل یک تیم دسته دومی سوئیسی شکست خوردیم. او وحشیانه توهین می کرد و حرفهایی می زد که دیگر تکرار هم نشد. هیچ وقت او را اینگونه ندیده بودم ولی 2 روز بعد کارلو معذرت خواهی کرد. هیچ وقت اینقدر بد نبود. ولی کارلو یک انسان شیرین است.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دیشب موقع پنالتی اول ایتالیا مزدک حرفی زد که من اصلا خوشم نیومد.
    بعد از ضربه چیپ بازیکن ایتالیا بر میگرده میگه کاسیاس رو تحقیر کرد با این ضربه.
    اگه کاسیاس قبل از مصدومیت توی دروازه بود مطمئن باش حتی کسی مثل پیرلو که خونسردی موقع پنالتی زدنش روی اعصابه نمیومد چیپ بزنه.

12. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کاسياس تو اين بازي مخصوصا نيمه ى اول که عالى بود ديگه دوستان بعد اون همه نيمکت نشينى باز انتظار معجزه دارن نميدونم چى بگم
    تو ضربات پنالتى خوب نبود ولى آنچنان بد نبود
    اميدوارم به روزاى اوجش برگرده سالار
    راموس هم پنالتى رو خوب زد من ترسيدم مثل ليگ قهرمانان اروپا بزنه اسپانيام داغون کنه
    کسایی که لایکت کردن؛2 تاشون بارسلونایی اصیل هستن!!
    این قضیه یه کمی بو داره!!
    یعنی بحث در مورد کاسیاس اینقدر دشمن شادمون میکنه!!! (شوخی)

پس بگیرید این عکسو که فقط به عشق رئال میذارم و بس :

VIVA Real Madrid

14. 7 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کي‌روش:درباره عملکرد ژوزه صحبت نمي‌کنم

کارلوس کي‌روش پس از انتخاب کارلو آنچلوتي به عنوان سرمربي رئال مادريد گفت: مشکل رئال مادريد مربي نيست بلکه سيستم باشگاه است. مورينيو نيز مي‌توانست در اين تيم موفق شود اما شرايط پيچيده در باشگاه رئال مادريد که باعث مي‌شود فشار زيادي از سوي رسانه‌ها و افکار عمومي به آن وارد شود باعث مي‌شود که کار براي هر مربي در اين تيم مادريدي سخت باشد.

به نقل از ايسنا، کي‌روش اولين مربي‌اي بود که جانشين ويسنته دل‌بوسکه در رئال مادريد شد اما در انتهاي فصل با قرار گرفتن در رده چهارم از سمت خود برکنار شد. کي‌روش درباره دوران کوتاه خود در رئال مادريد گفت: کار در رئال مادريد بسيار پيچيده و مشکل است و براي هر مربي‌اي که سکان هدايت اين تيم را بر عهده بگيرد به دست آوردن قدرت در آن نشدني است زيرا فشار زيادي از طرف رسانه‌ها و فضاي بيروني به تيم وارد مي‌شود.

سرمربي تيم ملي ايران درباره کنار رفتن فرگوسن از سرمربي‌گري منچستر يونايتد گفت: دل همه ما فوتبالي‌ها براي فرگوسن تنگ مي‌شود. حضور او در ليگ قهرمانان و ليگ برتر انگليس هميشه در خاطر ما مي‌ماند اما اکنون بايد به نبود فرگوسن عادت کنيم.

سرمربي تيم ملي ايران درباره جانشينين ديويد مويس در منچستريونايتد گفت: از آمدن ديويد مويس به منچستريونايتد شگفت‌زده نشدم. او در ليگ برتر مربي شناخته شده‌اي است. او نتايج خوبي در اورتون گرفت و هميشه با تيمش بازي‌هاي خوبي در ليگ برتر انجام مي‌داد. من فکر مي‌کردم که مي‌توانم يکي از جانشينان فرگوسن باشم.

کي‌روش درباره رفتن مورينيو به چلسي گفت: مهم‌ترين مسئله در مربي‌گري اين است که شما از تيمي که هستيد رضايت داشته باشيد و خوش‌شانس باشيد. اين شرايط براي مورينيو در چلسي وجود دارد و من فکر مي‌کنم اين فاکتور اصلي باعث موفقيت ژوزه مورينيو در چلسي باشد. همه کساني که با فوتبال انگليس آشنا هستند مي‌دانند که مربي‌ها در ليگ برتر انگليس 95 درصد تمرکز خود را به 95 چيزي که در فوتبال مهم است اختصاص مي‌دهند.

کي‌روش در پايان درباره مانوئل ژوزه، سرمربي پرتغالي سابق پرسپوليس که تا حدودي با هم جنگ لفظي داشتند، اظهارنظر نکرد و گفت: من نمي‌توانم درباره عملکرد ژوزه در پرسپوليس قضاوت کنم. قضاوت عملکرد ژوزه در پرسپوليس به عهده هواداران،‌ بازيکنان و مديريت پرسپوليس است.

پ.ن:

نظرتون در مورد حضور کیروش در رئال مادرید چی بود دوستان؟!!
    به نظرتون همونقدر که جایگاه بدی به دست آوردیم؛همونقدر هم بد بازی میکرد تیم؟!!

16. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بچه ها!!
    دیشب قیافه ی دل بوسکه رو دیدید؟!!!!!

مرد و زنده شدا ا ا ا ا !!!!!
    من یادم نمیاد مورینیو این شکلی شده باشی تو ضربات پنالتی بایرن - رئال !!!

چرا اونطوری شده بود؟!!!!
    چون به تیمش تعصب داره
    نشون داد که خیلی استرس و فشار روش بود
    کسایی که لایکت کردن؛2 تاشون بارسلونایی اصیل هستن!!
    این قضیه یه کمی بو داره!!
    یعنی بحث در مورد کاسیاس اینقدر دشمن شادمون میکنه!!! (شوخی)

پس بگیرید این عکسو که فقط به عشق رئال میذارم و بس :

VIVA Real Madrid
    کسایی که لایک کردن لطف داشتن
    بعضی هاشونم که از دوستانن
    مرسی قشنگ بود عکس ها

18. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این عکس +18 هستا
    اینا دارن چیکار میکنن

20. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •