اكثر دانشگاه هاي بزرگ همينطوري هستن يه باجه از بانكي كه باهاش حساب مالي دارن و همينطور اداره پست رو قرار ميدن.
اكثر دانشگاه هاي بزرگ همينطوري هستن يه باجه از بانكي كه باهاش حساب مالي دارن و همينطور اداره پست رو قرار ميدن.
مدرک یا گواهی ماقبل دیپلم چیه دیگه؟
تو پرونده ام که نبود...زنگ زدم مدرسه گفت همچین چیزی نیست اصلا! همون کارنامه سال دوم رو بده!!
درست گفتن آیا؟
////////
"کارنامه کنکور" منظورش جواب نهاییه ؟ (که رشته قبولی رو نشون میده)
یا اونی که رتبه رو نشون میده؟
/////////
مدارک مورد نیاز بخش نظام وظیفه برای ثبت نام ورودیهای جدید (مخصوص برادران)
- مشمولین : اصل برگه اعزام به خدمت بدون مهر غیبت
- غیر مشمولین : کپی کارت معافیت یا کارت پایان خدمت
من الان معافیت تحصیلی رو هنوز دارم(معافیت تا 1سال بعد از پیش دانشگاهی)...من مشمولم یا نه؟ متولد 73/8 هستما!
چه مدرکی باید ببرم؟
Last edited by 5ajad; 16-09-2013 at 22:19.
سلام. من دانشجوی انصرافی ام. منتهی تاریخ انصرافم همین چن روز پیشه. 92/6/24
الان دانشگاه قبول شدم. یه فرم تعهد داره که یکی از بند هاش اینه:
د - قبل از تاريخ 1391/9/23 دانشجو بودهام و حداکثر لغايت 1391/9/23 از تحصيل انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي از موسسه آموزش عالي ذيربط و اداره کل امور دانشجويان مربوط را دريافت داشتهام.
من تا قبل از 91/9/23 دانشجو بودم اما انصرافم مال الانه!!!
در آخر هم نوشته:
ضمناً در صورت عدم صحت مطالب فوق اين موسسه / دانشگاه ميتواند از تحصيل اينجانب در هر مقطعي از تحصيل ممانعت بعمل آورده و مطابق مقررات مربوطه اقدام نمايد.
آقا من تاریخ انصرافم با تاریخ انصراف این تعهد نمیخونهمسئله جدی و مشکل سازی هست برام؟ آخه من ترسیدم قبول نشم واسه همین آخرین لحظات انصراف دادم...
اینم بگم. من آذرماه واسه کنکور ثبت نام نکردم. و اسفند ماه ک سنجش مهلت دوباره داد ثبت نام کردم ک آذر رو رد کردیم ... درضمن من واقعا نمیدونستم باید اون موقع انصراف داد...
آیا موضوع جدی هست یا من الکی و زیادی نگران شدم؟
و همچنین میترسم از مسئولین دانشگاه بپرسم..چون میخوام این مسئله رو مخفی کنم ازشون! الان بگم ممکنه گیر بدن
چه کنم؟
ای خدااااااااااااااااا :(
Last edited by Apocalypse Now; 17-09-2013 at 21:57.
اگر دانشجوي روزانه نبودي مشكلي نيست. اگر روزانه باشي ثبت نام نميكنن دانشگاه هاي دولتي.
نه روزانه نبودم. دانشگاه آزاد بودم. پس ایشاالله مشکلی نیست؟
نخير مشكلي پيش نمياد
تكميل ظرفيت و كجاي سنجش ميشه يافت ؟ يكي از دوستام برام گفت ببين چي شده تكميل ظرفيتم ..وا كردم ديدم خبري نيست
عزیزانی که دانشگاه آزاد قبول شدن لطف کنن یه نمونه از کارنامه امسال بزارین تا ببینیم چه تغییری کرده؟!![]()
دوستان یه سوال
کسی که شبانه هست ، میتونه به روزانه ی همون دانشگاه تبدیل بشه ؟
به هيچ وجه حق نداره كسي از شبانه به روزانه بره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)