از دوستان کسی نمیتونه کمکی بکنه![]()
از دوستان کسی نمیتونه کمکی بکنه![]()
سلام دوستان من بعد از چند سال ميخوام فيفا 13 رو بازي كنم ولي اصلا نمي تونم تنظيمات مناسبي داشته باشم.مثلا نميتونم يار گير تعيين كنم براي يك بازيكن حريف يا دوستان ميگفتن استعداديابا ميان بازيكن معرفي ميكنن .كجا هستش.يا اينكه چجوري ميشه فقط سرمربي تيم ملي بود؟يا چجوري بايد مربي تيم ديگه اي بشم و ....... دوستان كسي وقتشو داره يكم بهم توضيح بده؟
سلام برای یارگیری هنگان بازی تو بخش تیم یه گزینه هست بنام فکر کنم پلیر مارکر یا همچین چیزی-فکر نمیکنم تو کریر بتونی فقط مربی تیم ملی باشه برای رفتن به یه تیم دیگه باید در قسمست مدیریت مربی اونجا چند تا گزینه هست دومین گزینه برای خرید آکادمی هست بعد از خرید که چند روز گذشت میتونی انتخاب کنی چه کشوری و چه پستی میخوای بازیکن برا اکادمی بخری -فکر کنم گزینه 3 و 4 برای انتخاب یک تیم دیگه و پیشنهاد مبلغ قرارداد برای رفتن به یه تیم دیگه هست اگه متوجه نشدی اون گزینه ها رو اسم دقیقشو تا چند دقیقه دیگه برات مینویسیم که راحت تر پیدا کنی
برای رفتن به یه تیم دیگه MANGERS office --)) reguest funds ----or-----my jobs
برای خرید اکادمی تو همون قسمت گزینه youth academy
برای یار گیری د هنگام بازی کردن یا قبل شروع بازی تو بخش team management گزینه man marking رو انتخاب و بازیکن هایی که میخوای یارگیری بشن رو بزن امیدورام که کمکی کرده باشم
موفق باشید![]()
سلام خيلي كامل بود ممنون اگه سوالي بود باز همينجا ميپرسم.فقط 1 سوال در مورد افزايش پول چكار بايد كرد .راهي هست؟
برای افزایش بدوجه میتونی نرم افزارCheat Engine را دانلود کنی ببین اگه خودت تونستی که هیچ اگه نتونستی بگو تا اونم برات کامل توضیح بدم
اره الان که واسم 96 شده توو مارکاش Clinical finisher هم گرفته. لوکاکو هم خوبه . خوب رشد میکنه . منم فعلا چون نیازش ندارم دادمش قرضی. ولی وقتی سنش از 24 گذشت حتما میارمش توو ترکیب چون توو 12 فوق العاده بود. اینجام واقعا محاجم خوبیه.
سلام به همه دوستان گلم.تو فیفا موقع نقل و انتقال باید یه پولی رو به عنوان دست مزد (wage budget) (اگه اشتباه نگم) هفتگی داد من مبلغ اونو نتونستم با نرم افزار زیاد کنم و این مبلغ هم فقط برای خرید 1 بازیکن جواب میده و اگر هم اونو کم کنم دیگه بازیکن نمیاد به تیمم راهنماییم میکنید؟
سلام
به نظر من muniain و el-shrrawi رو بگیرین هیچ وقت ضرر نمیکنین.............فوق العاده ان
میتونین بودجه کلی رو زیاد کنید
بعد هم داخل Career Mode قسمت Transfer گزینه Budget Allication رو بزنید و به مبلغ دست مزد هفتگی رو از مبلغ کلی اضافه کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)