تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 396 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    شهر تبریز بهترین و زیباترین شهر ایران

7

دوستان سلام میخواستم بدونم راهی هست تا این چمن های فیفا را طبیعی تر کنیم وافعا چمن های خیلی مزخرف داره اصلا شبیه چمن نیست تو روز به یه رنگی دیده میشه تو شب به یه رنگی تو هوای بارونی هم به رنگه دیگه خواهشا اگه چیزی برای بهبودش هست کمک کنید
    با تشکر
    از دوستان کسی نمیتونه کمکی بکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من بعد از چند سال ميخوام فيفا 13 رو بازي كنم ولي اصلا نمي تونم تنظيمات مناسبي داشته باشم.مثلا نميتونم يار گير تعيين كنم براي يك بازيكن حريف يا دوستان ميگفتن استعداديابا ميان بازيكن معرفي ميكنن .كجا هستش.يا اينكه چجوري ميشه فقط سرمربي تيم ملي بود؟يا چجوري بايد مربي تيم ديگه اي بشم و ....... دوستان كسي وقتشو داره يكم بهم توضيح بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان من بعد از چند سال ميخوام فيفا 13 رو بازي كنم ولي اصلا نمي تونم تنظيمات مناسبي داشته باشم.مثلا نميتونم يار گير تعيين كنم براي يك بازيكن حريف يا دوستان ميگفتن استعداديابا ميان بازيكن معرفي ميكنن .كجا هستش.يا اينكه چجوري ميشه فقط سرمربي تيم ملي بود؟يا چجوري بايد مربي تيم ديگه اي بشم و ....... دوستان كسي وقتشو داره يكم بهم توضيح بده؟
    سلام برای یارگیری هنگان بازی تو بخش تیم یه گزینه هست بنام فکر کنم پلیر مارکر یا همچین چیزی-فکر نمیکنم تو کریر بتونی فقط مربی تیم ملی باشه برای رفتن به یه تیم دیگه باید در قسمست مدیریت مربی اونجا چند تا گزینه هست دومین گزینه برای خرید آکادمی هست بعد از خرید که چند روز گذشت میتونی انتخاب کنی چه کشوری و چه پستی میخوای بازیکن برا اکادمی بخری -فکر کنم گزینه 3 و 4 برای انتخاب یک تیم دیگه و پیشنهاد مبلغ قرارداد برای رفتن به یه تیم دیگه هست اگه متوجه نشدی اون گزینه ها رو اسم دقیقشو تا چند دقیقه دیگه برات مینویسیم که راحت تر پیدا کنی

4. این کاربر از MAJEDFD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت

پيش فرض

برای رفتن به یه تیم دیگه MANGERS office --)) reguest funds ----or-----my jobs
    برای خرید اکادمی تو همون قسمت گزینه youth academy
    برای یار گیری د هنگام بازی کردن یا قبل شروع بازی تو بخش team management گزینه man marking رو انتخاب و بازیکن هایی که میخوای یارگیری بشن رو بزن امیدورام که کمکی کرده باشم
    موفق باشید

6. این کاربر از MAJEDFD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خيلي كامل بود ممنون اگه سوالي بود باز همينجا ميپرسم.فقط 1 سوال در مورد افزايش پول چكار بايد كرد .راهي هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت

پيش فرض

برای افزایش بدوجه میتونی نرم افزارCheat Engine را دانلود کنی ببین اگه خودت تونستی که هیچ اگه نتونستی بگو تا اونم برات کامل توضیح بدم

9. این کاربر از MAJEDFD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

نیمار 84 بود شده 91 بعد دو فصل
    یووتیچ 85 بود شده 90 البته فعلا
    شاید بیشتر هم رشد کنن

راستی این هازارد Clinical finisher میگیره بعدها ؟

پ.ن : شما که چلسی بوده این لوکاکو رو چیکار کردی ؟
    من خریدمش فعلا دادم قرضی یه جایه دیگه بازی کنه

لاوتزی هم خیلی بازیکن خوبیه

اره الان که واسم 96 شده توو مارکاش Clinical finisher هم گرفته. لوکاکو هم خوبه . خوب رشد میکنه . منم فعلا چون نیازش ندارم دادمش قرضی. ولی وقتی سنش از 24 گذشت حتما میارمش توو ترکیب چون توو 12 فوق العاده بود. اینجام واقعا محاجم خوبیه.

11. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان گلم.تو فیفا موقع نقل و انتقال باید یه پولی رو به عنوان دست مزد (wage budget) (اگه اشتباه نگم) هفتگی داد من مبلغ اونو نتونستم با نرم افزار زیاد کنم و این مبلغ هم فقط برای خرید 1 بازیکن جواب میده و اگر هم اونو کم کنم دیگه بازیکن نمیاد به تیمم راهنماییم میکنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    به نظر من muniain و el-shrrawi رو بگیرین هیچ وقت ضرر نمیکنین.............فوق العاده ان

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان گلم.تو فیفا موقع نقل و انتقال باید یه پولی رو به عنوان دست مزد (wage budget) (اگه اشتباه نگم) هفتگی داد من مبلغ اونو نتونستم با نرم افزار زیاد کنم و این مبلغ هم فقط برای خرید 1 بازیکن جواب میده و اگر هم اونو کم کنم دیگه بازیکن نمیاد به تیمم راهنماییم میکنید؟
    میتونین بودجه کلی رو زیاد کنید
    بعد هم داخل Career Mode قسمت Transfer گزینه Budget Allication رو بزنید و به مبلغ دست مزد هفتگی رو از مبلغ کلی اضافه کنید...

15. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •