خواستم بگم مشکل اکتیو نشدن (به صورت آزمایشی) وقتی نسخه pure رو نصب کردم برای من هم اتفاق افتاد وبا کلید اکتیو کردم.در کل دوستان که با KIS 2014 مشکل دارن بهتره این نسخه PURE رو هم تست کنن.(هر چند من Bitdefender Internet Security 2014 نصب کردم)
خواستم بگم مشکل اکتیو نشدن (به صورت آزمایشی) وقتی نسخه pure رو نصب کردم برای من هم اتفاق افتاد وبا کلید اکتیو کردم.در کل دوستان که با KIS 2014 مشکل دارن بهتره این نسخه PURE رو هم تست کنن.(هر چند من Bitdefender Internet Security 2014 نصب کردم)
یعنی شما میگی از اینترنت سکوریتی بهتره و قویتر عمل میکنه؟میشه بگید تفاوت هاش با اینترنت سکیوریتی چیه و کدومش بهتره؟
کلید به راحتی براش پیدا میشه؟
لینک دانلود آخرین نسخه اشو که کلید هم به راحتی براش پیدا بشه رو میشه برام بزارید دانلود کنم؟به خدا بدجوری گیرم
همونطور که گفتن استفاده از تریال ریست توصیه نمیشه ولی بهرحال خدمت شما:
محتوای مخفی: تریال ریست همراه با راهنمای کامل
همین کلیدهایی که روی رجیستری عمل میکنه؟!
من نگفتم از اینترنت سکیوریتی بهتره، از لحاظ شناسایی و قدرت و دیتابیس یکی هستند
فقط پیور چند آپشن اضافی داره
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دانلود آخرین نسخه از Pure 3 سازگار با ویندوز 8.1
من همین نسخه ایی که شما گفتید رو دانلود کردم اما موقع نصب این ایراد رو میگیره
digital signature of installation files is missing
و نمیزاره نصب کنم
میشه بفرمایید چطوری حلش کنم؟
شما با برنامه زیر کاسپر رو بطور کامل از سیستم پاک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد با برنامه CCleaner سیستم خود را تمیز و پاکسازی کنید
Kaspersky Internet Security 2014 Patch C
==================================================
Kaspersky Anti-Virus 2014 Patch C
Last edited by Captain; 14-12-2013 at 02:29.
بعضی وقت ها یهو انتی ویروس اینطوری می شه و از کار می افته
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اما وقتی از پایین سمت راست روش کلیک راست می زنی و بعد اکسیت می زنی و خارج می شی و یکبار دیگه انتی ویروس میاری درست می شه و دوباره بعد از مدتی مثل بالا می شه
علتش چیه ؟؟؟؟؟ اپدیت هم نمی زاره بکنم یعنی تا 70 80 درصد می ره بعد قطع می شه می زنه انتی ویروس شما نیازمند بروز رسانی است پند بار امتحان کردم همینطوریه
برای منم یه مدت اینجوری شده بود. باید نحوه آپدیت رو روی اتوماتیک بذاری![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)