تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 346 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

آقای مهران من اتفاقا سرورت رو دیدم خیلی هم سرور خوبیه واقعا عالیه ولی منم سرور سنتی رو بیشتر دوست داشتم...
    در ضمن آقای ناظر راست میگن وقتی یه جایی میری که اشتباه نوشتن اصلا آدم هی حور دیگه نکاه میکنه به سرور ....

وقتی یه نفر میخواد بدونه سرورتون چطوره ، تنها چیزی که می بینه سایت سروره . اونوقت این شخص میاد می بینه که تو سایتتون تک تک کلمات اولشون حرف بزرگه و همه چیز از فارسی گفتاری به انگلیسی تبدیل شده و نوشته شده(یعنی هر جا تو فارسی میگیم برای شما نوشتید for . مثلا use the top menu for به جای use the top menu to نوشتید) .
    به عنوان کسایی که میخوان سرورتون همون طور که میگن داخلش خوبه ، از بیرون هم خوب به نظر برسونه یه انتقاد کردیم و پیشنهاد دادیم که یا فارسیش کنید یا انگلیسیشو درست کنید .

انتقاد و پیشنهاد به معنی کوبوندن نیستن . همین فروم رو بدون بخش پیشنهادات در نظر بگیرید ! نصف اتفاقایی که میفتن به خاطر فیدبک و نظر کاربران .
    ^^^
    |
    در ضمن خودم رو نمیدونم ولی nYm شاید پولش رو بده بیاد فقط سایت رو Auto بکن بیاد راحت بتونه پول بده
    Last edited by 8nights&7days; 13-08-2013 at 21:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مهران خان؟؟؟؟؟؟
    بیا همه ملت میگن ساده باشه....سادش کن دیگه
    لطفا سایت هم درست کنید خیلی 3 میزنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مهران خان؟؟؟؟؟؟
    بیا همه ملت میگن ساده باشه....سادش کن دیگه
    لطفا سایت هم درست کنید خیلی 3 میزنه
    بعد از اینهمه خونه ساختن ؟ :|

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سرور نه ریست میشه نه تغییر میکنه اما چیز های جدید توی هر روز اضافه میشه سایت هم داریم اوکی میکنیم خیلی گیر دادید -.-

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اشکال نداره اینم تجربه جدید

6. 2 کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

هـــــــــــــــــــــــی خدایا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انگار همین دیروز بود

دوستان کسه دیگه نبود سرور بزنه ؟
    ( امیدوارم کسی به دل نگرفت باشه قصد بچه ها شوخی بود )

8. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

درباره سرور نظر ندادن خوب ، درباره سایت سرور نظر دادن !
    واقعا عجیبه برام ، چندین نفر اومدیم با هدف کمک به سرور و این که قشنگ تر به نظر بیاد یه انتقادی کردیم به صورت دوستانه و انتقادمون کاملا درست هم هست و سرور سایتش کلا غلط گرامری و نگارشیه ، اون وقت شما جای این که خیلی ساده قبول کنید و درستش کنید تا سرور خودتون قشنگ تر به نظر برسه ، جوابایی میدید نظیر این که دوست داریم غلط باشه یا نمیدونم کسی که پول نداده حق نظر دادن نداره و این جور صحبتا .
    وقتی یه نفر میخواد بدونه سرورتون چطوره ، تنها چیزی که می بینه سایت سروره . اونوقت این شخص میاد می بینه که تو سایتتون تک تک کلمات اولشون حرف بزرگه و همه چیز از فارسی گفتاری به انگلیسی تبدیل شده و نوشته شده(یعنی هر جا تو فارسی میگیم برای شما نوشتید for . مثلا use the top menu for به جای use the top menu to نوشتید) .
    به عنوان کسایی که میخوان سرورتون همون طور که میگن داخلش خوبه ، از بیرون هم خوب به نظر برسونه یه انتقاد کردیم و پیشنهاد دادیم که یا فارسیش کنید یا انگلیسیشو درست کنید .

انتقاد و پیشنهاد به معنی کوبوندن نیستن . همین فروم رو بدون بخش پیشنهادات در نظر بگیرید ! نصف اتفاقایی که میفتن به خاطر فیدبک و نظر کاربران .
    بین خودمون بمونه بعضی ها با هدف تخریب مهران ! پست هایی زدن که البته الان فقط خاطره ی اون مونده !

حالا بماند چه شد ولی کلا بگم وقتی می بینی یک نفر یه جور رفتار می کنه ، بقیه هم همون جور رفتار می کنند ، هر چند قصدشون خیر باشه فکر می کنی قصد تخریبتو دارن !

حالا این برداشت من بود دیگه هر کسی هر جور دوست داشت فکر کنه
    چون دیدم خیلی ها از قبل اعلام کردن پول نمی دن و سر همین موضوع داشت دعوا پیش میومد ! خیلی ها هم گفتن کار خیلی مبتدیانه ای هستش بیایم بقل اسپاون خونه بسازیم بیاین خیابون کشی و ... ، به پیشنهادشون عمل شد حالا می گن ما Vanilla دوست داشتیم !!!!

_______

برداشت از حرف هام آزاده فقط لطفا خواهشا برداشت خوب بکنین

10. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdyari77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در مورد سایت حق با شماست
    سایت رو مهران با عجله نوشت بعد هم اتفاقا log مسیچ های یاهو هست ، که به مهران چند وقت پیش قبل از اینکه شما اعتراض بکنین و اینا گفتم که سایت از لحاظ گرامری مشکل داره یا خودت درست کن یا بزار من درست کنم اما گفت ولش کن اینقدر کار تو سرور هست که اهمیت این جزو آخریاس
    دیدم راست میگه ، حرف حق که جواب نداره وقت برا درست کردن سایت زیاده...
    اما در مورد spawn متاسفانه نمیگم شما ایرانی ها چون خودم هم همینطوریم ، متاسفانه ما ایرانی ها ه همیشه دشمن تغییر هستیم چون یچیزی از اول بوده دلمون میخواد تا آخر همینطوری باشه همونطور که خودم اول با این سبک spawn مخالف بودم
    اما بعد دیدم دلیلی نداره که spawn یه چیز کوچولو باشه ، اینجوری هم خوشگل تره ... هم باکلاس تره ، هم دست ادمینا بازه هرکاری بخوان راحت تو اسپاون میتونن بکنن
    الآن مثلا بخوایم top players بزاریم یا هر مینی گیم ای خیلی خیلی راحت میشه تو اسپاون جاش داد فکر نکنم آزاری هم به کسی برسونه
    اگر دقت کنین الآن همه سرور ها دارن به این سمت میرم(سرور های درست و حسابی) پس حتما یه دلیلی داره دیگه

12. 5 کاربر از mahdyari77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

در مورد سایت حق با شماست
    سایت رو مهران با عجله نوشت بعد هم اتفاقا log مسیچ های یاهو هست ، که به مهران چند وقت پیش قبل از اینکه شما اعتراض بکنین و اینا گفتم که سایت از لحاظ گرامری مشکل داره یا خودت درست کن یا بزار من درست کنم اما گفت ولش کن اینقدر کار تو سرور هست که اهمیت این جزو آخریاس
    دیدم راست میگه ، حرف حق که جواب نداره وقت برا درست کردن سایت زیاده...
    اما در مورد spawn متاسفانه نمیگم شما ایرانی ها چون خودم هم همینطوریم ، متاسفانه ما ایرانی ها ه همیشه دشمن تغییر هستیم چون یچیزی از اول بوده دلمون میخواد تا آخر همینطوری باشه همونطور که خودم اول با این سبک spawn مخالف بودم
    اما بعد دیدم دلیلی نداره که spawn یه چیز کوچولو باشه ، اینجوری هم خوشگل تره ... هم باکلاس تره ، هم دست ادمینا بازه هرکاری بخوان راحت تو اسپاون میتونن بکنن
    الآن مثلا بخوایم top players بزاریم یا هر مینی گیم ای خیلی خیلی راحت میشه تو اسپاون جاش داد فکر نکنم آزاری هم به کسی برسونه
    اگر دقت کنین الآن همه سرور ها دارن به این سمت میرم(سرور های درست و حسابی) پس حتما یه دلیلی داره دیگه
    خب بالاخره سایتتون هم مربوط میشه به سرور.
    و من هم باید بهتون بگم که ما ایرانی ها دشمن انتقادیم فکر می کنیم وقتی کسی داره از ما انتقاد می کنه می خواد مارو کوچیک کنه یا بگه که تو بلد نیستی و از این جور حرفا.
    بعدشم که شما می گی همه ی سرور ها دارن به این سمتی میرن
    اونا خیلی وقت بوده که رفتن ما بنزین تموم کردیم جا مونیدم. شما هم که می گید حتما یه دلیلی داره. خواهشا دلیل رو ذکر کنید.
    هنوز که هنوزه هم سایت درست نشده.
    کلا شما ها (ادمیناتون) کسایی هسنید که به هیچ انتقادی یا پیشنهادی گوش نمی کنید و کار خودتون رو انجام می دید

14. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ما در مورد spawn متاسفانه نمیگم
    شما ایرانی ها
    چون خودم هم همینطوریم ، متاسفانه
    ما
    ایرانی ها ه همیشه دشمن تغییر هستیم چون یچیزی از اول بوده دلمون میخواد تا آخر همینطوری باشه همونطور که خودم اول با این سبک spawn مخالف بودم
    نه عزیزم این که شما میگی درست نیست.این یعنی اینکه اگر از یه چیزی خوشمون بیاد بعد یه نفر عوضش کنه و ما بدمون بیاد کار بدیه... آخه اسپاون کوچیک به نظر هممون (خیلی هامون) بهتره

الآن مثلا بخوایم top players بزاریم یا هر مینی گیم ای خیلی خیلی راحت میشه تو اسپاون جاش داد
    فکر نکنم آزاری هم به کسی برسونه
    با این مورد موافقم البته نا گفته نمونه که اسپاون فوق العاده زیبایی هست ولی خب اون قدیمیا یه چیز دیگس ...
    ولی خب میتونستید یکم اسپاون های قدیمی رو بزرگترش کنید بعد ازش راه متسفیم هب world بزنید نه coomand-portal و این حرفا.
    این نظر شخصیه البته

16. 2 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •