من به غیر از مشکل نویز که از مخابرات منطقه هست هیچ مشکل دیگه ای ندارم.
سرعت عالیه. قطعی و فریز شدن خیلی کم پیش میاد شاید 1 بار در روز قطع میشه که از نویزه
همه بازیهای آنلاین رو بدون مشکل دارم انجام میدم و از کیفیتش راضیم.
من به غیر از مشکل نویز که از مخابرات منطقه هست هیچ مشکل دیگه ای ندارم.
سرعت عالیه. قطعی و فریز شدن خیلی کم پیش میاد شاید 1 بار در روز قطع میشه که از نویزه
همه بازیهای آنلاین رو بدون مشکل دارم انجام میدم و از کیفیتش راضیم.
اتفاقا ما هم مشکلمون بر میگرده به مخابرات که تمام لینک های قم تا تهرانش پره و کمبود پهنای باند داره!
اگر حل بشه چنین دردرسر هایی نداریم.....
مگه تا حالا تند بوده شده کند؟![]()
امید پس کی میخان اشتراکتو وصل کنن.وصل شد چن تا تست شبانه و روزانه بزار ببینیم سرعت چه طوریه...منتظرم...
مهدی جان فکر کنم 512 های وب گرفتی!؟ اگه اینطوریه بگو 5 تا 8 چند گیگ دانلود میکنی؟ضمنا این روال چند شب درمیون برقرار میشه؟ میشه با 1 مگش از 4 تا 7 صبح 4 گیگ دانلود کرد؟؟
512 داشتم ولی ای کاش به 1مگ تغییرش نمیدادم...حداقل اون یک ساعت اخرش سرعتش ثابت رو 450 بود....
صفایی جان از همشهریت هادی بپرس اون در این مورد بهتر راهنماییت میکنه.تا وقتی که پهنای باند های وب در شهرما اضافه نشه همین رواله.....
هادی خیلی بهم کمک نکرد!!بی خیال
الان داری میگی 512 از 1 مگش بهتره؟؟به خاطر همون یه ساعت؟ یعنی سرعت رایگان 1 مگ با 512 اگه پهنای باند مشهد خوب باشه فرق نمی کنه؟؟
زنگ زدم میگن مرکز ما دینامیت رو پشتیبانی میکنه .
دوباره یه بلایی به جون نت افتاد!!
افتضاح شد![]()
من نمیگم بهتره...ولی فرق چندانی زیاد ندارن.
512 در بدترین شرایط بعضی شبا سرعتش به 64 یعنی کف سرویس میرسید ولی یه مگ بین 90 تا 120 هست.اینجا تفاوتشون ظاهر میشه!
چون 512 یه ساعت اخرش تمام سرویس ها تایم رایگانشون تموم میشه سرعتش خیلی عالی میشه.
شما برای تست 512 بگیر که سرعتش روی 4 مگ بسته میشه و با 1مگ فرقی نداره
سرعت بسیار بده، هیچ کدوم از سرویس های گوگل هم بدون VPN باز نمیشن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)