تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 318 از 337 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

الان یخورده سحری خوردم بیشتر فکر کردم دیدم نمیشه که! (پست قبل)
    چ شرُ وری گفتم توی پست قبل

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام من چند تا سوال دارم به ترتیب جواب بدید ممنون میشم
    1مامیخواهیم یک سرور درست کنیم که کانکشنی رو به اشتراک بزاریم این کانکشن کارش رد شدن از پ ی ل ت ر هست و تعداد استفاده کننده 6 تنفر سیستم های ارتباطی هم لب تاپ و تبلت هستن و ما نمیخواهیم روی هیچ سیستمی برنامه برای خودمان جدا داشته باشم منظورم نصب برنامه های دور زدن......
    1چه نوع سخت افراری پیشنهاد میدید لب تاپ یا pc ایا رم مهمه یا خیر سیستم قدیمی کار راه انداز هست هارد 40 گیگ بس هست فقط برای سیستم عامل
    2چه سیستم عاملی پیشنهاد میدید بیشتر میگفتن لینوکس اما اینجا بیشتر به ویندوز رای دادن
    3 درحال حاظر یک مودم و دو تا اکسس پوینت در یک ساختمان 3 طبقه وجود داره با 6 کاربر اینکاربرها دائم وصل نیستند و اینترنت نامحدود هست
    4ما در نظر داریم مودم+ اینترنت رو کنار سرور ببریم باکابل به کارت شبکه اول وصل کنیم و از شبکه دوم سرور خروجی بدیم به اکسس پوینت وووووو همه استفاده کنن
    5 ایا از نظر استاندارد درست هست ما نه میخواهیم بدونیم کی چه سایتی رفته یاپهنای باند مشخصی براشون درست کنیم البته در حال حاظر شاید در اینده کنترل پهنای باند و تعین کاربر که چقدر سرعت داشته باشه
    6 امنیت در این کار چقدر بالا میره در سرور کاری به امنیت پسورد اکسس پوینتها نداریم
    چون ما یک فایروال + فایروال خود ویندوز یا همون سیستم عامل هست + فایروالهای که روی سیستم هر شخص جدا گانه هست نفوذش چقدره
    چون اینجا دو تا کانکشن هست یکی گیزنده یکی فرستنده پس فکر کنم فایروال اینجا بیخودی هست تو سرور راهی هست کانکشن ها از فایروال رد بشن
    احتیاج به این کارها نیست الان دیگه روی اکثر مودم ها و روتر ها میشه وی پی ان تعریف کرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان عزیز جواب این سئوال ما رو کسی نداد " به تازگی بنده به عنوان مسئول شبکه یک اداره با 20 کلاینت شده ام. مدیر شبکه قبلی اینترنت را برای تعدادی از آی پی ها شیر کرده است. میخواهم چند آی پی به آن اضافه کنم. کسی می دونه چطور باید این کار رو بکنم. توضیح اینکه از win server 2003 روی یه سئویچ استفاده میکنم. و میدونم این تغییرات رو تو کانفیگ مودم انجام نداده چون مودم رو ریست کردم" آی پی ها توسط dhcp ست میشن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان عزیز جواب این سئوال ما رو کسی نداد " به تازگی بنده به عنوان مسئول شبکه یک اداره با 20 کلاینت شده ام. مدیر شبکه قبلی اینترنت را برای تعدادی از آی پی ها شیر کرده است. میخواهم چند آی پی به آن اضافه کنم. کسی می دونه چطور باید این کار رو بکنم. توضیح اینکه از win server 2003 روی یه سئویچ استفاده میکنم. و میدونم این تغییرات رو تو کانفیگ مودم انجام نداده چون مودم رو ریست کردم" آی پی ها توسط dhcp ست میشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام رفیق، منم دنبال اجرای همچین داستانی (شیر کردن وی پـی ان) بودم که بتونم از دیوایس هایی که نمیشه روش وی پـی ان ست کرد استفاده کنم، بیشتر برای تلویزیون.
    البته من آنچنان حرفه ایه این کار نیستم ولی در حالت تئوری شما میتونی این پلن رو اجرا کنی که فرضن یه سیستم معمولی جمع کنی بعنوان سرور وی پـی ان که روش کانکشن هاتو داشته باشی (در ضمن مطمئن نیستم اما یجا انگار توی نت دیدم که میکروتیک یه دیوایسی به همین منظور ارایه داده) بعدش دو تا کارت شبکه ی اون سیستمو بریج کنی و کانکشن وی پـی ان رو شیر کنی روی اون و دو تا اکسس پوینت رو مستقیم وصل کنی به پورت های شبکه ی سیستم. ولی خب اونجوری هم نمیدونم دقیقن چجوری میشه DHCP رو تنظیم کرد!
    سلام من این سناریو رو انجام دادم و بخوبی جواب گرفتم
    فقط بحثم سر این بود که بجای pcو لب تاپ چیزی دیگری جایگزین کنم که نمیدانم هست یا خیر خیلی تحقیق کردم بی نتیجه بود و امنیتش بیشتر برام مهم هست نمیدانم چقدر امنیت در این سناریو بالا میره چون کانکشنها تمامی در یک سیستم دیگر نصب هست و کرک و مشکلی در سیستمهای دیگه بوجود نمیاره

7. این کاربر از namgo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

احتیاج به این کارها نیست الان دیگه روی اکثر مودم ها و روتر ها میشه وی پی ان تعریف کرد

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ممنون وی پی ان مدتهاست از دور خارج شده و جایگزینش کریو امده دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام یا بایدdhcpرو خاموش کنی همه رو دستی تعریف کنید یا اینکه خودش بصورت اتومات ایپی بگیره یک راه دیگه اینکه یک سویئچ جدا بزاری و تنظیمات رو برای اون تعداد دستی بدی بیشتر نمیدانم شاید دوستان بتونن کمکت کنن

10. این کاربر از namgo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام رفقا يه راهنمايي بکنين منو:
    آي پي پابليکمون وليده.
    مودم وايمکس BM8301 داريم با آي پي 192.168.0.10
    روتر ايسوس RT-N12 داريم با آي پي 192.168.1.1
    کلاينت ها به روتر وصل هستن
    کلاينتي که روش IIS FTP راه انداختيم هم آي پيش مسلما هست 192.168.1.100
    تنظيمات فايروال و اين حرفا همه انجام شده.

ميخوايم ftpserver رو راه بدازيم اما مشکل اينجاس که آي پي مودم و روتر هم رنج نيستن و پورت فورواردينگ جواب نميده. از اونطرف هم مودم روي حالت روتر تنظيم شده و نميشه هم رنجشون کرد. و نميخوايم هم که مودم روي حالت بريج ست بشه.
    چيکارکنم؟
    اینم عکس از حالتش:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال داشتم و اون اینکه آیا کابل شبکه علاوه بر دیتای شبکه برق هم داره یا نه اگر نداره آیاباید برای داشتن برق روی کابل شبکه از سوئیچ poe استفاده کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این قسمت از تاپیکو کسی سر نمیزنه انگار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •