تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 320 اولاول ... 218268308314315316317318319320 آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض تلاش مورينيوبراي ساختن بازيکني باکلاس جهاني

ورزش3: به اعتقاد سرمربي پرتغالي تيم رئال مادريد مسعود اوزيل در کنار قابليت خلق موقعيت گل، خود مي تواند همچون گلزني توانمند و حرفه‌اي ظهور کند.

به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، مسعود اوزيل در 2سال گذشته که پيراهن کهکشاني‌ها را به تن کرده، گل‌هاي بي‌شمار زيادي زده و حتي تا رده بهترين پاسور گل لاليگا و اروپا خود را مطرح کرده است.

در مقابل گل‌هاي کمي به ثمر رسانده که نمونه بارز آن پيکارهاي يورو 2012 به همراه تيم ملي آلمان بود که تنها يک گل زد. به باور خوزه مورينيو، لژيونر 22 ساله آلماني در 2 فصل حضور در مادريد 16 گل به ثمر رساند که اين رقم از نظر او آمار چشمگيري نيست.

در اين ارتباط مسئول فني تيم اسپانيايي گفت: در فصل جاري اوزيل را بيشتر به گلزني براي تيم وادار خواهم کرد. مسعود را مي‌شناسم. قابليت‌هاي بسيار زيادي دارد. دايره قدرتش فقط در ساختن گل محدود نمي شود.

آقاي خاص مادريدي‌ها افزود: او مي‌تواند هم زياد گل بزند و هم فراوان موقعيت خلق کند. تنها به اين شکل است که بازيکني جهاني خواهد شد.

2. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به نظرتون ضرورتی داره خرید مودریچ ؟ در کل به نظرتون موریچ با این قیمت 28 میلیون پوند ارزش خرید داره ؟

یعنی برای یک بازیکن که احتمالا قراره نیمکت نشین باشه قراره 28 میلیون پوند پرداخته بشه ؟ اون هم در صورتیکه هنوز وضعیت کاکا مشخص نشده / یا شاید هم مورینیو بخواد کل فصل بعد بنزما و هیگواین رو هم نیکمت نشین کنه تا با 6 هافبک بازی بکنه !

من فکر میکنم بهتره همین کاکا حفظ بشهتا اینکه کاکا با مبلغ پایین فروخته بشه و مودریچ با این قیمت جذب بشه .
    من اگه بودم 38 میلیون پوند هم براش می دادم
    مودریچ الان جزو بهترین بازیساز ها ست و حتی به نظر من نسبت به اوزیل هم کمی بهتره
    بعد حتما هم لازم نیست که این دو تا بازیکن همزمان بازی نکنن
    بارسلونا هم پارسال با وجود این همه هافبک که داشت فابرگاس رو گرفت ولی آیا این بازیکن نیمکت نشین محض شد؟!
    بعضی بازی ها میشه مودریچ و اوزیل و آلونسو همزمان به عنوان سه هافبک وسط بازی کنن و خدیرا هم بیرون باشه یا بعضی بازی ها ممکنه دوباره مورینیو به سمت اون 2-4-4 لوزی که توی اینتر استفاده کرد بره که در اون از 4 تا هافبک وسط استفاده می کرد. یا حتی میشه توی همون سیستم 1-3-2-4 یه دونه از اونا به گوشه بره...
    کلا فکر نکنم الان باشگاهی توی دنیا باشه که بازیکنی مثل مودریچ رو برای جایگزینی یه بازیکن بگیره!

ولی با این حال باشگاه هایی مثل چلسی و منچستر بیشتر به این بازیکن نیاز دارن چون الان دچار کمبود بازیکن بازیساز شدن
    واقعا برای من عجیبه که تاتنهام چه طور مبلغ 40 میلیون پوندی چلسی توی نقل و انتقالات ماه ژانویه رو رد کرد!

4. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان به نظرتون ضرورتی داره خرید مودریچ ؟ در کل به نظرتون موریچ با این قیمت 28 میلیون پوند ارزش خرید داره ؟

یعنی برای یک بازیکن که احتمالا قراره نیمکت نشین باشه قراره 28 میلیون پوند پرداخته بشه ؟ اون هم در صورتیکه هنوز وضعیت کاکا مشخص نشده / یا شاید هم مورینیو بخواد کل فصل بعد بنزما و هیگواین رو هم نیکمت نشین کنه تا با 6 هافبک بازی بکنه !

من فکر میکنم بهتره همین کاکا حفظ بشهتا اینکه کاکا با مبلغ پایین فروخته بشه و مودریچ با این قیمت جذب بشه .
    اگه از نظر مالی به قضیه نگاه کنیم که قیمت بالایی هست , از اون طرف هم در صورت خرید مودریچ , شانس حضور کاکا در ترکیب از اینی که هست هم کمتر میشه و در اون صورت فروش کاکا منطقی به نظر می رسه ولی به نظر نمی رسه باشگاهی به دنبال خرید کاکا با این دستمزدهای کهکشانیش باشه!

از نظر فنی , مودریچ بازیکنیه که هم به عنوان هافبک وسط و هم به عنوان هافبک تهاجمی خیلی خوب کار می کنه ... حتی در دیناموزاگرب کرواسی سابقه ی بازی در گوشه ها رو هم داشته!

از یک طرف یکی از نگرانی های همیشگی ما وقتی بوده که آلونسو به خاطر محرومیت / مصدومیت در ترکیب نبوده , البته خیلی کم پیش اومده ولی هروقت این اتفاق افتاده برای همه ثابت شده که تیم بدون آلونسو به نوعی در بازی سازی فلج میشه و نمی تونه نظم و شکل خودش را به درستی حفظ کنه.

یا در مواردی که تیم حریف موفق به مارک کردن آلونسو شده باز همون مشکل بالا گریبان گیر تیم شده ...

از طرف دیگه مودریچ یکی از بهترین توپ پخش کن های حال حاضر فوتباله , در دادن پاس های بلند و کوتاه خیلی خوب عمل می کنه , دید خوبی داره , در کارهای دفاعی هم در حد معقولی شرکت می کنه ( البته مسلما نه به اندازه ی خدیرا یا لاسانا ) که همه ی این ها باعث میشن که به مودریچ به عنوان یک بازیساز در کنار آلونسو , یک پلن بی , یا با توجه به سن و سالش به عنوان یک جانشین طولانی مدت برای آلونسو نگاه بشه.

مورد دیگه ای که باید بهش نگاه بشه خرید شاهین در سال گذشته هست که قرار بود پاسخی باشه برای همین مشکلاتی که گفته شد , اما به خاطر مصدومیت ابتدای فصل و شاید تلاش و جنگندگی ناکافی شاهین در تمرینات و یا حتی این دلیل که شاید شاهین اون بازیکنی که خیلی ها فکرشو می کردن نبوده باعث شد که به ندرت در ترکیب تیم قرار بگیره ... اما به هر حال شاهین 24-23 ساله هست و مسلما این حق را باید براش قائل شد که فرصت بیشتری بهش داده بشه و خرید مودریچ به طور غیر مستقیم مثل فرصت ندادن به شاهین برای نشون دادن قابلیت هاش هست.

لازمه اضافه کنیم که گرانرو , بازیکن خوش اخلاق و با تعصب آکادمی هم در صورت خرید مودریچ ضربه می بینه ... آلتینتوپ و لاسانا دیگه جایی در تیم نخواهند داشت مگه به عنوان یار جانشین در دفاع راست و در کل بهتره کنار گذاشته بشن!

حالا سوای مورد بالا , اگه دست به خرید مودریچ بزنیم ترکیب تیم می تونه 4-3-3 باشه , از خط دفاع که بگذریم :

آلونسو ---- خدیرا ---- مودریچ / شاهین

رونالدو -------------- اوزیل / دی ماریا

بنزما / هیگواین

میشه به تناوب از اوزیل در مرکز به جای خدیرا / مودریچ استفاده کرد و دی ماریا را از ابتدا بازی داد.

البته با توجه به سن و سال آلونسو و فشرده بودن بازی ها میشه در بعضی بازی ها از مودریچ به جای آلونسو استفاده بشه و ترکیب به 4-2-3-1 قبلیش برگرده و اوزیل در نقش هافبک تهاجمی و دی ماریا به عنوان بال راست بازی کنه...

...

در نهایت با در نظر گرفتن همه ی موارد تصیمیم بسیار سختی هست ولی در صورت فروش هافبک هایی که ازشون استفاده نمیشه توجیه پذیر خواهد بود و ممکنه نگرانی های مرتبط با بازی سازی و یا عدم حضور / سن بالای آلونسو به طور کامل حل بشه.

6. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من البته منظورم اصلا و ابدا زیرسوال بردن کیفیت فنی مودریچ نبود ، منتها فکر میکنم با وجود گرانرو و شاهین و شاید موندن کاکا این انتقال فقط بار مالی به تیم تحمیل میکنه /

و از طرفی میدونیم معمولا مورینیو اطمینان زیادی به نیمکتش نداشته هیچوقت و ترجیح میده با بازیکنان ثابت همیشگیش بازی کنه .

ببینید همزمان قرار گرفتن اوزیل و مودریچ از کیفیت فنی هردوشون کم میکنه حتی اگه مودریچ عقب تر بخواد بازی بکنه و شاید حتی با ترکیب 4-3-3 ای که اشاره شد کارایی آلونسو هم کم بشه و قرار گرفتن در عرض آلونسو و اوزیل مطمئنا بیشتر تاثیر منفی داره تا مثبت :

آلونسو ---- خدیرا ---- مودریچ / شاهین

رونالدو -------------- اوزیل / دی ماریا

بنزما / هیگواین
    من فکر میکنم تیم بهتره با شاید یک پنجم این مبلغ و حتی کمتر به فکر جذب یک مدافع راست باشه ، کسی مثل مایکون که هم تیم نداره و هم بازیکن خوبی هست و زیر نظر مورینیو میتونه دوباره به اوجش برگرده .

من فکر میکنم نگه داشتن آلتینتوپ به عنوان رزرو خدیرا و نگه داشتن شاهین به عنوان رزرو آلونسو و حفظ کاکا به عنوان رزرو اوزیل بهترین راه برای تیم هست تا اینکه مودریچ با این قیمت خریداری بشه .

8. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من البته منظورم اصلا و ابدا زیرسوال بردن کیفیت فنی مودریچ نبود ، منتها فکر میکنم با وجود گرانرو و شاهین و شاید موندن کاکا این انتقال فقط بار مالی به تیم تحمیل میکنه /

و از طرفی میدونیم معمولا مورینیو اطمینان زیادی به نیمکتش نداشته هیچوقت و ترجیح میده با بازیکنان ثابت همیشگیش بازی کنه .

ببینید همزمان قرار گرفتن اوزیل و مودریچ از کیفیت فنی هردوشون کم میکنه حتی اگه مودریچ عقب تر بخواد بازی بکنه و شاید حتی با ترکیب 4-3-3 ای که اشاره شد کارایی آلونسو هم کم بشه و قرار گرفتن در عرض آلونسو و اوزیل مطمئنا بیشتر تاثیر منفی داره تا مثبت :
    اول اینکه من این خبرهای مودریچ رو از منابع درست و حسابی نشنیدم و اصلا شک دارم واقعا قضیه جدی باشه.

بعد هم دقیقا صحبت های سروش درسته، مودریچ بازیکنیه که در میانه زمین نقش بازیساز مرکزی/دفاعی تیم رو بازی می کنه مشابه آلونسو و البته قابلیت های تهاجمی بیشتر هم داره و اون بازیکن Box-to-Box کنار آلونسو هم نمی تونه باشه. مودریچ و آلونسو و اوزیل رو اصلا در یک تیم نمیشه بازی داد، یکیشون باید بیرون باشه. در حرف و سیستم کشیدن و ... میشه اینها رو یه جایی کنار هم گذاشت ولی در عمل بازیکن با هم بازی کردن نیستن. وقتی رئال بازیکن جوون و آینده داری مثل شاهین داره همچین خریدی منطقی به نظر نمیاد. اگه مودریچ 20 سالش بود شاید اهمیت آینده نگرانه داشت ولی اول فصل جدید میشه 27 سالش.

10. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبري رئال-مادريد: مسئله فروش بازیکنان رئال به بن بست خورده و این ماجرا به مودریچ هم لطمه زده است . فعلا اولویت سران رئال ، بیرون کردن مازادهاست و این مانع از کار خرید بازیکن تاتنهام شده ، بازیکنی که یکی از خریدهای سال سوم مورینیو خواهد بود . مسئله خرید بازیکن کروات روی دور است و اگر مازادها هر چه زودتر بروند ، مودریچ تا پیش از 25 تیر که تمرینات شروع می شود ، آماده خدمت به مورینیو خواهد بود . اما پیش از هر چیز فلورنتینو ترمز را کشیده تا مازادها را بفروشد . پیش از خرید ، در ابتدا مازادها باید بروند . مدیر باشگاه می خواهد بازیکنان اضافه ای نظیر کاکا ، آلتین توپ ، لاس ، گاگو و کاروالیو را به فروش رساند . سران رئال ، پولی که از فروشها در می آید را برای خرید بازیکنان مناسب می دانند . از سویی در حال حاضر مورینیو 26 بازیکن در اختیار دارد . یعنی به 23 بازیکنی که سال گذشته در تیم اصلی بودند باید گاگو ، موراتا و خسوس را اضافه کرد . فلورنتینو اولویتش را حل شدن کار مازادها قرار داده و در آن زمان برای خرید بازیکنان جدید چراغ سبز نشان خواهد داد . این در حالیست که مودریچ اعلام کرده که می خواهد آینده اش تا 27 تیر که تمرینات تاتنهام شروع می شود ، مشخص شود . هر چند که توافقات میان رئال و این بازیکن قطعی است اما فلورنتینو ترجیح می دهد که تا پیش از خرید بازیکنان مازاد ، مودریچ را نخرد .

12. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اول اینکه من این خبرهای مودریچ رو از منابع درست و حسابی نشنیدم و اصلا شک دارم واقعا قضیه جدی باشه.

بعد هم دقیقا صحبت های سروش درسته، مودریچ بازیکنیه که در میانه زمین نقش بازیساز مرکزی/دفاعی تیم رو بازی می کنه مشابه آلونسو و البته قابلیت های تهاجمی بیشتر هم داره و اون بازیکن Box-to-Box کنار آلونسو هم نمی تونه باشه. مودریچ و آلونسو و اوزیل رو اصلا در یک تیم نمیشه بازی داد، یکیشون باید بیرون باشه. در حرف و سیستم کشیدن و ... میشه اینها رو یه جایی کنار هم گذاشت ولی در عمل بازیکن با هم بازی کردن نیستن. وقتی رئال بازیکن جوون و آینده داری مثل شاهین داره همچین خریدی منطقی به نظر نمیاد. اگه مودریچ 20 سالش بود شاید اهمیت آینده نگرانه داشت ولی اول فصل جدید میشه 27 سالش.
    منم تقریبا مخالف اومدن مودریچ هستم.کلا فکر نمیکنم بشه این بازیکن رو تو ترکیب فعلی رئال جا داد....چون تمام بازیکنانی که مودریچ میتونه جایگزینشن بشه در حال حاضر آماده هستند (مصدوم .....) و در بالاترین سطح خودشون بازی میکنند احتیاجی به خرید این بازیکن نیست.
    اینقدر هم به فکر رفتن کاکا نباشید بر فرض مثال کاکا رئال رو ترک کنه چه بازیکنی داریم در صورت مصدومیت دی ماریا / اوزیل بتونه جایگزین این دو بازیکن بشه؟ حتما کایخون؟ پس این دو بازیکن ( مودریچ - کاکا ) هیچ ارتباطی با هم ندارند که این بره اون بیاد و جایگزینش بشه...!
    اینقدر هم این رسانه ها گیر دادند به دستمزد بالای کاکا که انگار از جیب اونها میره ....مطمئن باشید اگه همون دستمزد رو به کاکا ندن ، به بازیکن دیگه هم نمیدند ، خرج چیزه دیگه ای هم نمیشه و میره تو حساب باشگاه خاک میخوره...!
    ما اول از همه به یک بازیکن احتیاج داریم که بتونه به خوبی کاکا جایگزین دی ماریا و اوزیل بشه و بعد به فکر رد کردن کاکا باشیم + بازیکنانی مثل کاروالیو / لاس هم باید از تیم برند...!
    + صحبتی از آلتین توپ نمیشه....به نظر من خیلی بهتر از آربلوا میتونه دفاع راست تیم رو پر کنه حداقل تا الان هر دفعه که دفاع راست بازیکرده نشون داده که قابلیت ها خوبی ( حداقل بهتر از آربلوا) داره...!

14. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض گزارش روز: آیا لوکا مودریچ آماده حضور در تیم بزرگی چون رئال است؟!

سایت گل- از چندروزپیش آندرس ویلاس بوآس به مسند مربیگری باشگاه تاتنهام تکیه زد. مربی جوان و با انگیزه ای که به لندن بازگشت تا هم اعتبار از دست رفته اش در استمفوردبریج را بازیابد و هم تاتنهام را در راه رسیدن به عنوان و قهرمانی یاری نماید. همه چیز گویا برای RVP مهیا بود تا اینکه اخرین خبر خبرگزاری های میرور، مترو، دیلی میل و سایت گل در همان اولین روز های همکاری مربی جوان پرتغالی را شوکه کرد.

اخبار این سایت ها همگی پرده از نهایی شدن قرارداد داخلی ستاره اصلی تاتنهام به رئال مادرید را بازگومی کردند. قرار دادی که برای 4 سال آینده هافبک کروات را به جمع قو های سانتیاگو برنابئو می افزاید.این به دان معناست که اگر اخرین مراحل و توافق ها بین دو باشگاه با موفقیت به انجام رسد شماره 14 تاتنهام فصل بعد در پایتخت اسپانیا توپ خواهد زد.

مبلغ قرار داد هم آنگونه که به گوش می رسد حدود 35 میلیون پوند است. قیمتی که علی رغم نمایش های خیره کننده لوکا در لیگ برتر انگلیس و همچنین جام ملت های اروپا از پبیشنهاد سال گذشته چلسی 5 میلیون پوند پایین تر است. چلسیدر انروز ها تحت رهبری همین ویلاس بوآس 43 بار برای جذب مودریچ پا پیش نهاد که هر 43 مرتبه نیز در جذب لوکا مودریچ ناکام ماند.

استیل خوب و توانایی های مودریچ بر هیچ فوتبال دوست و مربی پوشیده نیست اما به نظر او در خارج از سانتیاگو برنابئو می تواتند بازیکن موفق تری باشد. ورزشگاهی که خط هافبک تیمی که در آن توپ می زند هیچ کم ندارد و بزرگانی مثل کا کا هم برای رسیدن به جالیگاه ثابت در آن باید با هفا خوان رستم بجنگند. کاکای برزیلی کسی که توپ طلای سال 2007 را هم از آن خود کرده بود در ازای 65 میلیون پوند راهی رئال شد اما مصدومیت های پیاپی هیچ گاه به اواجازه ندادند تا باز همان فقوق ستاره میلان می شود. در کنار کاکا باقی نام هایی که در این سال ها به خضضویت رئال در آمدند نام هایی بودند مثل ژابی آلونسو، مسوت اوزیل، سامی خدیرا و لاسانا دیارا. بازیکنانی که در مقایسه با کا کا خیلی بهتر در ترکیب کهکشانی ها جا افتادند.

چنین ترافیکی در خط میانی رئال شاید خیلی به سود لوکا مودریچ نباشد. بازیکنی که چه در تاتنهام، چه در تیم ملی کرواسی و چه در دینامو زاگرب همواره بازیکن بوده که سک سر و گردن از باقی هم تیمی هایش بالاتر و بهتر نشان می داده. در رئال اما شرایط به هیچ عنوان مانند تیم های گذشته او نیست، در اینتیم حتی کریسرونالدو و کریم نبنزما هم می توانند برای جای گرفتن در ترکیب اصلی رقیب او باشند. چنین رقابت فرده ای را لوکا به هیچ عنوان در صورت ماندن ئر وایت هارت لین یا رفتن به تیم هایی چون چلسی و منچستر یونایتد تجربه نمی کرد. اصلی تریت رقبای مودریچ در رئال به احتمال فراوان ژابی آلونسو و مسوت اوزیل می باشند. بازیکنانی که در عمر بازیسازی برتری خاصی نسبت به مودریج ندارند اما در این میان آلونسو نسبت به لوکا قدرت توپ گیری بیشتری را داراست و اوزیل هم در جدال های تک به تک نسبت به ملی پوش تیم ملی کرواسی دریبل زن بهتری نشان داده. در کل باید گفت او از لحاظ فیزیکی یک گام از امثال آلونسو، خدیرا و دیارا عقب تر است . توانای تکنیکی او هم در مقایه با کا کا و اوزیل در جایگاه پایین تری قرار خواهد گرفت.

چنین دیدگاهی را دقیقا ستاره سال های نه چندان دور رئال یعنی خوزه ماریا گوتی در باره مودریچ دارد. گوتی طی مصاحبه ای با نشریه ایونینگ استاندارد در باره مودریچ چنین می گوید:

"به نظر من لوکا بازیکن قابل و خوبیست امت هنور نمی توان او را در حد تیمی مثل رئال مادرید دانست. او بسیار با ستعداد است اما در مقایسه با دیگر هدف رئالی ها یعنی داویر سیلوا حرفی برای گفتن نخواهد داشت. به طورکلی او در تانهام و تیم ملی کشورش فضای بیشتر مناسب تری برای درخشش را روبروی خود می دید."

البته بر خلاف گوتی هموطن مودریچ و ستاره سابق تیم های ملی کرواسی و رئال مادرید و همچنین برنده توپ طلای جام جهتانی 1998 فرانسه یعنی داوور شوکر آینده این انتقال را برای هر 2 طرف روشن دانسته و در باره این موضوع مثبت صحبت نموده:

"به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال کرواسی من در مورد آینده لوکا در رئال مادرید بسیار خوشبین می باشم. به نظر من او هرتوانایی که برای بازی در تیم های بزرگی چون رئال مورد نیاز است را به بهترین شکل داراست."

16. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض رونالدو در فکر افتتاح یک بار شبانه در پرتغال

سایت گل- این طور به نظر می رسد که کریس رونالدو خودش را برای افتتاح یک بار شبانه آماده می کند ودر فکر آن است تا آستینی هم در تجارت بالا بزند.

بدین ترتیب او قادرخواهد بود تا به درآمدزایی اش بیفزاید. ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید تصمیم گرفته تا این بار شانسش را در میهمانی های شبانه بیازماید و درفکر افتتاح یک بار شبانه است ؛آن هم در منطقه لوله، در یکی از مناطق پرچمعیت آلگاروه ، درجنوب پرتغال.

رسانه های پرتغالی در گزارشهایشان به بازتاب این خبر پرداخته اند و به این نکته اشاره کرده اند که این بار ممکن است خیلی زودتر از آنچه تصور می رود افتتاح شود و نام احتمالی آن «سون» ، شماره پیراهن محبوب رونالدو خواهد بود. انتظار می رود که مراسم افتتاحیه مجلل و باشکوهی هم برای آن درنظر گرفته شده باشد.

این بار، شامل بخش وی آی پی هم خواهد بود؛ جایی که این ستاره پرتغالی بتواند زندگی اجتماعی، شخصی خودش را نیز در آرامش حفظ کند. بدین ترتیب او می تواند تعطیلاتش را نیز در این منطقه توریستی سپری کند.

بار «سون» جایگزین باری خواهد شد که پیش از این «فیسز» نامیده می شد. کریستیانو درحال بررسی شرایط موجود برای برآورده کردن رویایش است. هرچند که اتحادیه رستوران داران جنوب پرتغال اخیرا اعلام کرده که این منطقه شرایط لازم برای احداث یک بار را ندارد. لیبرتو مئالیا، رئیس این اتحادیه در این باره یادآوری کرده که این اقدام رونالدو نیز اقدامی غیرقانونی خواهد بود

18. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایت گل- ریکاردو کاکا، ستاره برزیلی باشگاه رئال در پنجاه و دومین روز تعطیلات تابستانی اشت که از روز 17 ماه می و بعد از بازی دوستانه با کویت آغاز شد، همراه با کارولین ، همسرش و رونالدو، دوست صمیمی اش به لاس وگاس سفر کرد تا از یک مجموعه هنری بازدید کند.

این ستاره های برزیلی نیمه شب یکشنبه به مجموعه باغ بزرگ لاس وگاس وارد شدند تا دراین مراسم شرکت کنند. کاکا آرام و راحت به نظر می رسید، آرامشی درچهره او بود که در مادرید به ندرت شاهد آن هستیم. بعد از 52 روز استراحت، تیم مادریدی هنوز پیشنهاد جدیدی برای کاکا دریافت نکرده و فقط پیشنهادات پاری سن ژرمن، میلان و گوانگژوی چین روی میز هستند.تیمهایی که بعد از اطلاع از قیمت بالای کاکا، از تلاش برای جذب او عقب نشینی کردند.

این درحالی است که مورینیو روی او حسابی باز نمی کند ولی سران رئال نمی خواهند او را با قیمتی ارزان ، به تیمی دیگر هدیه بدهند؛ مدیران برنابئو اعلام کرده اند که کاکا را به قیمتی کمتر از 25 میلیون یورو نمی فروشند.هرچند که دستمزد بالای کاکا هم برای سران رئال یک معضل بزرگ است. ستاره برزیلی در سال 2009 باقراردادی 67 میلیون یورویی و به عنوان سومین بازیکن گران قیمت تاریخ باشگاه رئال (بعد از کریس رونالدوی 96 میلیون یورویی و زیدان 75 میلیون یورویی) به سانتیاگو برنابئو آمد ولی سران رئال هنوز تنها نیمی از وجه خرید او را به میلان پرداخت کرده اند.

از سوی دیگر خود کاکا تمایل چندانی به ترک رئال مادرید ندارد و این روزها مشغول سپری کردن تعطیلاتش است. در طول این 52 روز، او همراه با خانواده اش به دیسنی ورلد (فلوریدا) رفته است. تنها 7 روز دیگر از تعطیلات او باقی است و ستاره برزیلی ، به دنبال آن است تا دراین 59 روز انرژی اش را ذخیره کند. او همراه با لاسانا دیارا، کاروالیو ، کایه خون، آدان و گرانرو که ملی پوش نیستند ،بیشتر از همه بازیکنان تیم مادریدی استراحت کردند

در فصل گذشته، کاکا تنها 2135 دقیقه برای رئال بازید کرد (تنها42% از تمام دقایق ممکن) و روز یکشنبه درکنار تمام بازیکنانی که در رقابتهای یورو2012 حضور نداشتند، فصل جدید را در والدبباس آغاز می کند (به جزمارسلو که با تیم المپیک برزیل به لندن خواهد رفت) کاکا تا چند روز دیگر همراه با بازیکنانی مثل ایگواین (که 41 روز تعطیلی داشته و دو بازی با تیم ملی کشورش برگزار کرده) به مادرید بازخواهد گشت.

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید در حال بازگشت از سفری طول و دراز از میامی به لیسبون پرتغال بود که دردسر جدیدی گریبانگیر او شد.

مورینیو که برای استراحتی چند روزه به میامی سفر کرده بود، در زمان سوار شدن به هواپیمایی که قرار بود او را از میامی به لیسبون بیاورد، او در راهروی بخش «بیزنس کلاس» هواپیما بود که دختر جوانی به نام آنا که درحال بازگشت از ماه عسل بود، با مورینیو درکنار خانواده اش با دو نفر دیگر روبرو شد. درحالی که صندلی آنا بامورینیو چند متری فاصله داشت، بلند فریاد زد:"زنده باد بارسلونا " . مربی رئال حتی او را نگاه هم نکرد

ولی طبق گزارش منتشره در روزنامه ال موندودپورتیوو، آنچه فقط به صورت یک شوخی آغاز شد، پایان چندان خوشی نداشت

در زمان پیاده شدن از هواپیما، در حالی که این دختر جوان در بخش ترانزیت، قصد ورود به درگاه دیگری را داشت ، با مورینیو روبرو شد که درانتظارش ایستاده بود. آنا در این باره توضیح داد:« در ابتدا همسر مورینیو شروع به بد و بیراه گفتن و تهدید کردن من نمود.من به او احترام گذاشتم. چون در کنار اعضای خانواده اش بود.» آنا یادآوری کرد:« من فقط گفتم زنده باد بارسلونا و از آنها خواستم که بیش از این، به این موضوع بها ندهند.»

اما گویا همسر مورینیو به آنا گفته که همه چیز تقصیر او بوده ولی آنا معتقد است:« ما در اسپانیا می دانیم که هیچ وقت هیچ چیز تقصیر مورینیو نیست و همیشه بقیه مقصرند!!.»

در آن زمان خود آقای خاص وارد معرکه شد:« مورینیو در جمع شروع به توهین کردن نمود و بلند بلند فریاد می کشید و به مرا آشغال و هرزه و کثافت خطاب می کرد. آن هم درحالی که صورتش اندازه یک کف دست با صورت من فاصله داشت. او من را تهدید کرد و به من گفت که اگر مرد بودم من را می زد و همانجا می کشت.» خشم مورینیو باعث تعجب آنا و ژاوی شده بود. به ویژه اینکه او صدایش را بالابرده بود و رو در روی آنا فریاد می کشید.

در این میان، همسر آنا سعی در آرام کردن مورینیو داشت و به اقای خاص می گفت:« ول کن. اتفاق خاصی نیفتاده.» در همان لحظه بود که مورینیو خطاب به ژاوی از او خواسته تا خفه شود:« خفه شو وگرنه می زنمت..هیچ مشکلی هم ندارم.»

طبق توصیف های آنا، بالاخره همراهان مورینیو او را به گوشه ای بردند و دراین میان، فریادهای احمق و نفهم شنیده می شد و به همسرم فحش و ناسزا می دادند. آنا ادامه داد:« ما پاسخ این توهین ها را ندادیم. حتی جواب یکی از آنها را هم ندادیم. چون این رفتار شرم آوری بود و سیرکی جنجالی بود که از سوی این آقا دیدیم.»

برخی دیگر از شاهدان حاضر درفرودگاه هم دراین باره گفتند که صحنه هایی تاسف بار را شاهد بودند؛ به ویژه وقتی که مورینیو به سمت این زوج کاتالان رفت.یکی از آلمانی های حاضر در این صحنه،به شوخی به خبرنگار ال موندو گفت:« اگر ما او را می دیدیم، به مورینیو میگفتیم:" زنده باد بایرن."»

آنا دراین باره ادامه داد« من ترسان و لرزان به هواپیمایی که قرار بود ما را از لیسبون به بارسلونا ببرد وارد شدیم. این مرد، مرا واقعا ترساند. قبل از آن از او بدم می آمد ولی الان دیگر از او می ترسم.»

نه آنا و نه همسرش، آنچه اتفاق افتاده را باور نمی کنند؛ به ویژه اینکه تمام این اتفاقات به خاطر یک عبارت :" زنده باد بارسا" رخ داده است. آنا ادامه داد:« بدون هیچ منظور خاصی این را گفتم و هدفم فقط شوخی بود.»
    آنا و همسرش برای شرح آنچه برایشان اتفاق افتاد با خبرنگار ال موندو تماس گرفتند. آنا در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« خواستم شما هم بدانید که چه اتفاقی رخ داده. فکر می کردیم که رفتار مورینیو در دنیای فوتبال، همان چیزی است که در تلوزیون می بینیم ولی الان می بینیم که او در زندگی شخصی اش هم همین طور است.فقط می خواستیم شما داستان مارا بدانید.بدتر از همه این بود که این اتفاق جلوی چشمان فرزندان مورینیو بود و این دو بچه کاملا دیدند که چه اتفاقاتی رخ داد.»

+

دلم میخواد از این زوج بپرسم، هدفتون از گفتن اون جمله چی بود؟ آیا چیزی جز اینکه مورینیو رو جلوی خانوادش تحقیر کنی و کاری کنی که از کوره در بره؟! خوب به هدفت رسیدی عزیزم، خوشحال باش!

کسایی که لیاقت ندارن کنار یه Celebrity بشینن بدون اینکه جینگولک بازی در بیارن! فردا هم احتمالاً وقتی کنار مربی چلسی نشتن میگن زنده باد گواردیولا!

20. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •