اوكي همشهري ! اگه درست بود بگو منم دان كنم راستي اين تورنت چيه ! ؟؟
اوكي همشهري ! اگه درست بود بگو منم دان كنم راستي اين تورنت چيه ! ؟؟
دانلودش تموم شد و داره نصب میشه فکر میکنم مشکلی نداشته باشه تنها مشکلی که ممکنه داشته باشه کرک یا سریال هست که اونم میشه حلش کرد .
شما یه نرم افزار کم حجم در حد 2 مگابایت مثل utorrent رو دانلود و نصب کن بعد اون فایلی که من آپ کردم رو دانلود و روش دوبار کلیک کن تا بصورت خود کار با نرم افزار utorrent باز بشه بعد اوکی کن تا دانلود شروع بشه نرم افزارش یه چیزی شبیه دانلود منیجره .
درضمن ورژن بازی 3.0.4 هست .
Last edited by hamed30; 26-05-2012 at 16:02.
خب با دانلود منيجر نميتونم دان كنم ؟ حتما بايد اين نرم افزاري كه ميگي باشه ؟
نه نمیشه آخه تورنته . گفتم شبیه دانلود منجیره و کار باهاش خیلی آسونه شما فقط کافیه یه بار امتحان کنید .من الان نصف فایل های دانلودیم تورنته .
اینم بگم من الان در مغازه ام سیستم در مغازه هم خیلی داغونه بازی بدون هیچ مشکلی نصب شد تو منو هم رفت ولی تو لود بازی موند و از بازی پرید بیرون که اونم می دونم بخاطر این سیستم داغونه اون اولشم ارور داد که سیستمت مناسب این بازی نیست ولی من مجبورش کردم بره تو بازی. فکر نمی کنم بازیش مشکلی داشته باشه . تو شروع بازی هم هیچ پیغامی مربوط به سریال یا رجیستر کردن یا تریال بودن بازی نداد .
بازی مشکلی نداشت و به خوبی نصب و اجرا شد .
تو خیلی زمینه ها از gts بهتره مخصوصا نور پردازی ولی یه مشکلی هست که من با کارت گرافیک nvidia gt 220 نمی تونم بدون افت فریم بازی کنم یعنی خوبه و روون اجرا میشه ولی یهو گیر میده .
عالیه عالی ریجستر شده و باورژن عالی.
حمید جان چند تا سوال:
ببین ماشینهاش چند تان:تو منوی بازی:کلید دومی/نیو گیم/سربرگ انتخاب ماشین ببین ماشیناش 13 تا هستن؟؟؟
Last edited by nice 2000; 27-05-2012 at 10:47.
خب لينكي كه دانلود كردي رو بزار ما هم دانلود كنيم !
من دارم با تورنت دانلودش میکنم ...ولی سرعتش خیلی پایین هست ...از 40kb بالا تر نمیره و بعد از چند دقیقه ارور میده و دیگه دانلود نمیکنه ...کسی میدونه مشکلش از کجاست ؟؟
آره 13 تا کامیون داره .
لینک دانلود همون تورنته دیگه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)