تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 973 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کارت من xfx 8600 gts هست ولی 256 مگابایتی
    و خود بازی نمیذاره گرافیک رو بالاتر ببرم
    نمیشه کاری کرد که اجازه بده؟
    چرا میشه، ولی اولا سازنده اعلام کرده این کار باعث فشار اومدن بیش از حد به سیستم میشه و ممکنه باعث کرش بازی بشه دوما گفتن سیستم که برای تنظیمات ساختن بسیار هوشمنده و حداکثر کارایی سیستم استفاده میکنه این بازی هم که دیدی خیلی به مموری کارت گرافیک وابسته هست و مموری 256 خیلی براش کمه. با این حال دوستان در صفحات پیش راهی برای این کار گذاشتن من خودمم مثلا همچین مشکلی خواهم داشت با اینکه کارتم 8800GTS هست تقریبا دو برابره کارت شما قدرتشه ولی چون 320 مگ هست احتمالا باید در Texture در حالت Low بازی کنم مگه جزئیات دیگه رو بیارم پایین و Texture رو بالا ببرم.
    Last edited by milky way; 07-12-2008 at 16:59.

2. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

بچه ها الان سایتی که ازش این بازی رو سفارش داده بودم گفت که ما دیروز صبح بازی رو پست کردیم ولی امروز تمام پست ها برگشت داده شده ...

یعنی ارشاد به پست هم خبر داده که نذارن این بازی رو به صورت اینترنتی بفروشن ! عجب گیری خوردیم ها...

ولی بازم اون ها یه راه حلی پیدا کردن ولی چند روز تا به دستمون برسه عقب میفته ! :(

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها الان سایتی که ازش این بازی رو سفارش داده بودم گفت که ما دیروز صبح بازی رو پست کردیم ولی امروز تمام پست ها برگشت داده شده ...

یعنی ارشاد به پست هم خبر داده که نذارن این بازی رو به صورت اینترنتی بفروشن ! عجب گیری خوردیم ها...

ولی بازم اون ها یه راه حلی پیدا کردن ولی چند روز تا به دستمون برسه عقب میفته ! :(
    شما چقدر ساده ای باور کردی، مگه همچین چیزی ممکنه پست که دره بسته ها رو باز نمیکنه حالا بازم بکنه یعنی هرچی cd/dvd تو بسته ها باشه حتما میزاره تست بکنه ببینه توش چیه؟؟!! بعد این همه از دوستان از طریق پستی بازی رو تهیه کردن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

شما چقدر ساده ای باور کردی، مگه همچین چیزی ممکنه پست که دره بسته ها رو باز نمیکنه حالا بازم بکنه یعنی هرچی cd/dvd تو بسته ها باشه حتما میزاره تست بکنه ببینه توش چیه؟؟!! بعد این همه از دوستان از طریق پستی بازی رو تهیه کردن.
    ها ؟ واقعا ؟

آخه گفت حتی به تکین هم اخطار دادن ...

آخر سر گفت که مجبوریم بازی رو تو کاور یه بازی دیگه ای بفرستیم ...

یعنی دروغ گفته ؟

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

این کار رو می کنن !!!!!!! روی اکثر محموله هایی که از خارج کشور می آد این کار رو می کنن !!!!! هرچند احمقانه هست ! ولی من یه سری مجله برای یکی آشناهامون سفارش دادم ! وقتی رسیدن روی قسمت هایی که لباس نپوشیده بودن برچسب زده بودن !

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعد از عمری تونستیم بازی رو اجرا کنیم ، حالا تا میام یه ذره بازی کنم از بازی پرتاب می شم بیرون.راه حلی هست که من رو از بازی نندازه بیرون؟(راه حلی که دوست عزیزم beny-nvidia گفته بودند(همون که تو شرت کات یه چیزایی باید می نوشتی.) رو انجام دادم ولی مشکل حل نشد. ) به نظر خودم سیستمم مشکلی نداره.سیستم من :
    cpu : intel core2duo e7200
    vga : geforce 8600 gt
    ram : 2*1gb patriot dual chanel
    ممکنه مشکل از سیستم باشه؟

هر دفعه که از بازی میندازه بیرون یه ارور جدید می ده.آخرین بار که رفتم تو بازی این ارور رو داد :
    Last edited by SADEGH 7; 07-12-2008 at 17:39.

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا بی خیال کسی از دوستان بازی رو دانلود کرده؟؟؟ من پری شب گفتم دانلود می کنم ولی هر لینکی که گیر اومد خراب بود یا اونقد شلوغ بود که نمی شد اصلا برداری یکی لینک های 100% سالم و تضمینی بده ترو خدا
    ---
    راستی وقتی بازی رو دانلود کردم چطور رایت کنم؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این کار رو می کنن !!!!!!! روی اکثر محموله هایی که از خارج کشور می آد این کار رو می کنن !!!!! هرچند احمقانه هست ! ولی من یه سری مجله برای یکی آشناهامون سفارش دادم ! وقتی رسیدن روی قسمت هایی که لباس نپوشیده بودن برچسب زده بودن !
    خارج از کشور بله من یکی از دوستام هم یه کتاب کامپیوتری سفارش داده بود روش عکس یه زن بود گیر دادن بهش ندادن ولی داخل اینطوری نیست فکر کنم، شما خودت تا الان بسته باز شده از پست گرفتی. بعد اگر تازه بازم بکنن دیگه تست نمیکنن که مثلا تو cd چیه . بعد ایشون میگن تکین، که فکر کنم چند نفر از دوستان از تکین بازی رو گرفتن.

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الان کیا اینجا تونستند بازی کنند؟!

ویندوزشون چی بوده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

خارج از کشور بله من یکی از دوستام هم یه کتاب کامپیوتری سفارش داده بود روش عکس یه زن بود گیر دادن بهش ندادن ولی داخل اینطوری نیست فکر کنم، شما خودت تا الان بسته باز شده از پست گرفتی. بعد اگر تازه بازم بکنن دیگه تست نمیکنن که مثلا تو cd چیه . بعد ایشون میگن تکین، که فکر کنم چند نفر از دوستان از تکین بازی رو گرفتن.
    دوست عزیز اون ها به کاور روی بازی گیر داده بودن که gta iv بود ... واسه همین هم اینا میخوان بازی رو با یه کاور دیگه بفرستن ...

واسه تکین هم خب شاید جدیدا گیر داده باشن ... حالا من نمیدونم ...

اینا به گفته ی مدیر اون سایت بود ...

حالا به نظر شما چه دلیلی داره که دروغ بگه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •