من قبلا اجراش کردم خیلی هم روون .ورژن 1.0.4 یا 1.0.70 بود نمیدونم .اگه ضروریه بگو تا دوباره تست کنم آخه علاقه زیادی به اینجور بازیها ندارم فقط برای تست قدرت گرافیکی x8 نصبش کردم .
موفق باشید.
من قبلا اجراش کردم خیلی هم روون .ورژن 1.0.4 یا 1.0.70 بود نمیدونم .اگه ضروریه بگو تا دوباره تست کنم آخه علاقه زیادی به اینجور بازیها ندارم فقط برای تست قدرت گرافیکی x8 نصبش کردم .
موفق باشید.
با چه رامی تست کردینش؟منم برای کسی میخوام اجرا کنم و تموم!
واسه من بعد از نصب این رام شبکه (اپرانور) رو نشناخت و به لپ تاپ وصل نمیشه !!
میشه صدا هاشو عوض کرد خیلی ضایست ؟
محیط گرافیکیش اصلا دلچسب نبود و مثل رام پیش فرض نبود
نمی دونم میشد درستش کرد یا نه
اما بچه ها به نظرتون بین رام های XGin 6 ، GingerCyBorg 6 ، GingerDX v019 ، GingerCruzt Revision 8.2
کدومش بهتره؟
Last edited by mohsenmobile1; 20-11-2011 at 19:38.
با سلام
اگه می شه از شما دوستان عزیز می خواهم نرم افزار ریموت کنترل ( همان کنترل کامپیوتر از طریق بولوتوث موبایل ) برای گوشی های آندروید را قرار دهید.
با تشکر
شاد باشید![]()
دوستان رام جینجر اکسپریا 15 مشکل انتن دهی داره اصلا اپراتورو شناسایی نمیکنه راهی نداره؟
اقا بهزاد برنامه ی سگات عالی بود ممنون یه بار گوشیت رو فول وایپ کن احتمالا درست بشه و اقا محسن دوستان خیلی زیاد از رام ginger dx 19 تعریف میکنن میگن رام خیلی روون و خوبیه
من با جینجر اکسپریا 15 مشکلی ندارم!انتنش درسته!باید فول وایپ کنین!
سلام دوستان
رام اکسپریا15 رو نصب کردم
رام روون و خوبیه
سرعت سنسور ها واقعا عالیه، توی رام های 2.3 که تا حالا نصب کردم این اولین رامی هست که سنسور ها سریع کار میکنن
CPU رو هم تونستم تا 729 آور کنم ولی روی 748 زیاد پایدار نبود
با آور 729 بنچمارک به 1320 رسید و به نظرم خیلی خوبه
بعد از نصب رام زمانی که وارد محیط سیستم عامل شدم سیمکارت رو نشناخت
استاتوس بار رو باز کردم ببینم مشکل از چیه
دیدم نوشته برای آنلاک شدن دکمه منو رو بزنید و بعد دکمه صفر رو بزنید
بعدش رفتم به قسمت شماره گیر و دکمه منو رو زدم و بعدش دکمه صفر رو زدم و یبار گوشی رو ریستارت کردم
سری بعد که سیستم اومد بالا دیدم سیمکارت رو شناخته
نمیدونم دقیقا مشکل از چی بود و آیا درست شدنش ربطی به کاری که من کردم داشته یا نه
Last edited by hill-boy; 21-11-2011 at 00:28.
برای من که مشکلی نبود راحت شناخت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)