سلام دوستان موقع خریدن دی وی دی به صورت تکی حتما قبلش همه دی وی دی ها رو ببینید که شکسته نباشه. من دیروز چند تا دی وی دی گرفتم یکیش شکسته بود.
سلام دوستان موقع خریدن دی وی دی به صورت تکی حتما قبلش همه دی وی دی ها رو ببینید که شکسته نباشه. من دیروز چند تا دی وی دی گرفتم یکیش شکسته بود.
اگه از دیگران کتا یا مجله امانت میگرید و اگر عادت دارید وقتی تا صفحه ای رو که مطالعه کردید قسمتی از اون صفحه رو " تا : میزنید که دفعه بعد مشخص بشه از کجا خوندید این کارو نکنید...کتابی رو که امانت گرفتید رو همونطور پس بدید
اگر کلکسیونی دارید و کسی خواست اونو ازتون قرض بگیره هیچ وقت این کارو نکنید...میتونید کلکسیونتون رو پیش خودتون هش نشون بدید...من مدتی کلکسیون عکس اتومبیل و هواپیما و موتور داشتم و اونارو به شکل خیلی زیبا توی یه البوم گذاشته بودم..یه ار به پسر عموم قرض دادم و ایشون لطف کردن نصفه کاره آلبوم رو برگردوندن !
هیچ وقت سعی نکن چیزی رو در مورد کامپیوتر یا موبایل به یه فرد بالای 40 سال توضیح بدی !!! هیچ وقت !!! ... اگه گفت بلدی یا نه بگو نه !
اگه توی دانشگاهی باشید که همه همکلاسی هاتون حداقل 6 تا 10 سال ازتون کوچکتر باشن و تو حال و هوای دبیرستان و رفتارهای بچه گانه داشته باشن چیکار میکنید؟
بنطرم کار خاصی جز تحمل نمیشه کرد
از ترم 2 درست میشه...![]()
چند تا بحث تخصصی باهاشون میکنم و کاملا ضایع بشن بفهمن کجا هستن و باید چکار کنن!!اگه توی دانشگاهی باشید که همه همکلاسی هاتون حداقل 6 تا 10 سال ازتون کوچکتر باشن و تو حال و هوای دبیرستان و رفتارهای بچه گانه داشته باشن چیکار میکنید؟
لطفا این سوال در قسمت اداب معاشرت پرسیده بشود.
این بحث را در اینجا ادامه ندهید
هیچ وقت لب تاپ و کامپوتر خودتون رو به یک دختر ندید(مثل خواهرتون)
چون فقط خودشو تمیز نگه میداره
ولی فایلاشو ...![]()
من خودم قبلا آدم رکی بودم و تا میتونستم از دروغ گفتن بیزار بودم یعنی اگه کسی ازم می پرسید فرضا امسال معدلت چه طور شد حتی اگه خیلی ضایع بود صاف میگفتم اینقدر شد البته مسئله سر این نیست که حرف دیگرون برام مهم باشه موضوع اینجاست که خیلی از مردم از فردا شروع می کنند هی اینو تو چشمت فرو کنن یا با حرف بی ربطشون دلت رو آتیش بزنند، اونا که از هیچی خبر ندارن نمیدونن مشکلت اون موقع چی بوده یا اصلا این مسئله بالاخره یه موضوع شخصیه حالا خوب یا بد و درست نیست اینقدر راجع بهش حرف زده شه،برا همین شرایطی شبیه این رو با یه دروغ ساده حل می کنم البته اگه مطمئن باشم دستم رو نمیشه خدا رو شکر از اون موقع تا حالا راجع به مسائل شخصیم با دیگران خیلی راحتتر شدم.
در ضمن دوست عزیز سعی کن مسائل شخصیت رو هر کسی نفهمه حتی فامیل، درست نیست از صغیر و کبیر فامیل و غریب راجع به کارات و علاقه هات بدونن، یه خورده مرموز بودن بد نیست.
خودم که خیلی ضربه خوردم بابت این موضوع.
با سلام .
هر جا كه كار مي كنيد سعي كنيد بيمه بشيد حتب اگر بيمه هم نكردند خودتون بيمه رو آزاد پرداخت كنيد به قول يه بنده خدايي بيمه از نون شب هم واجب تر هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)