تا کی مهلت داره 500 تا آی پی کم دارم :|
تا کی مهلت داره 500 تا آی پی کم دارم :|
کیفیتشم مفته مخابرات : دی
البته بازم به منطقتون بستگی داره ولی من یکیو نابود کرده انقدر افتضاحه.
بچه ها اونایی که همه Eune هستن اسم آی دی و لولشون رو بگن !
Nagotion لول 26
دوستان میشه یه راهنمایی بکنید rune چیا بخریم؟ چند صفحه و چه چیزهایی تو هر صفحه بذاریم؟
ممنون
منم میخواستم zac بخرم با vayne , چون free week ش خیلی چسبید بهم, دومین پنتام رو گرفتم باهاشولی دیگه دادم رون
تا 5 april که میشه 16 فروردین که یعنی 6 روز دیگه.
شما بگید برای چی میخواید من شخصا بهتون معرفی میکنم چیا بخرید. اگر برای هیروی خاصی میخواید هم بگید یک سری هاشون رو بلدم.
برای هر هیرو جداگانه تو mobafire .com نوشته چی ببندیم ولی اگه بخوام برای هر هیرو یکسری rune بخرم و ببندم که IP کم میارم ... منظورم اینه که برای انواع چمپ (ADC یا tank یا ساپورت یا ...) چی ببندیم؟
بعضیا دو صفحه دارن AD و AP نمیدونم دقیقا یعنی چی!
AD=attack damage?
AP=ability power?
سلام دوستان آقا این دوستم بازیرو آپ کرده ولی همچین اروری میده ماکه سر در نیوردیم شما میتونید کمکی بکنید؟
![]()
من خودم اول یه Rune برای attack speed / dmg بستم, یه بعد برای اکثریت هیرو های AP .
بعد rune برای هیروی talon بستم که البته به جز talon برای داریوس /گارن/شن top هم استفاده میکنم.
یه rune هم برای هیرو های ap که mana ندارن مثل morde و vlad
برای دوستمم هم 2 تا rune بستم تا حالا, حالا اگر میخواید هر کدوم رو ببندید ( ap یا ad یا as/ad یا tank ) بگید بهتون بگم.
ویرایش:
1-گفته که windows explorer یا my computer رو باز کنید.
2-بعد برید به این مسیر
Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\[latest version]\deploy\mod
منظور از latest version اخرین اپدیت هست, اگر نمی دونید, اون اخرین عدد اخرین اپدیت هست.
3- folder یی به نام RDS رو از جای مورد نظر cut کنید و بزاریدش تو یه درایو دیگه ( برای این میگم کات کنید چون اگر مشکلی پیش اومد فولدر رو داشته باشید و delete نشده باشه.)
4- بازی رو اجرا کنید
5- وقتی لانچر اومد بالا, روی اون علامت چرخ دنده کلیک کنید.
6- از تو منو گزینه repair رو اجرا کنید و بزارید به طور کامل REPAIR رو انجام بده
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by loomina; 31-03-2013 at 13:04.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)