خب این اصل بازی نیتس که . دی ال سی جدید بازی هست. یک قسمت مربوط به این دی ال سی هست ، اولین گزینه مربوط به داستان اصلی
خب این اصل بازی نیتس که . دی ال سی جدید بازی هست. یک قسمت مربوط به این دی ال سی هست ، اولین گزینه مربوط به داستان اصلی
منم بازی رو خریدم ...
بازی جالبیه ولی خب رانندگیش یه کم کسالت آوره ..
مشت زدنشم خیلی ساده طراحی شده ولی جالبه
در کل بازی جالبیه ولی چیز خیلی شاخیم نیست !!![]()
راستی به یکی که مشت میزنیم مثلا عابر پیاده بعدش نمیشه در رفت !! ؟!! حتما باید تا تهش بهش کتک بزنی ؟
یه سری سوتی هاشم زد تو ذوقم ... مثلا دم شیر آب وایمیسه دکمه E رو میزنی ازش آب میاد...بدون اینکه دستشو حرکت بده![]()
پست های اول و دوم تاپیک رو می خوندی به جواب سوالت می رسیدی
اینی که گرفتی DLC هست البته نمی دونم جریان دو دی وی دی بودنش چیه دارن قالب می کنن چون این دی ال سی فقط 1 گیگ حجمشه من خودم این رو از تورنت گرفتم و بازی کردم
من که کامیون اونجا ندیدم ... اما یه ماشین بود که گذاشتمش دم در ... اما بعد از اینکه در رفت بالا دیگه نتونستم از اون سوله بیام بیرون و دوباره فاتحه
جور دیگه ای باید رفت؟!
چندتا راه وجود داره این راه من بود یه ماشین میزار بین در در تا میاد بره پایین میخوره رو سقف ماشین یا کامیون دوباره باز میشه البته باید سریع ماشینو بزاری لا در نصفش تو گاراژ باشه نصفش بیرون خودتم باید در بیرون پناه بگیری حالا از را این دوستمون برو
تو با ماشین وقتی که وارد محوطه ای میشی که گاراژ توشه با سرعت با ماشین برو تو اب بعد که ظاهر شدی اون در بالای دفتر درک باز میشه از در برو تو همرو بکش
منتظر راهنمائی هستم.
جناب kane ... اسم شما رو نمی دونم ... اما از راهنماییاتون خیلی ممنوم
اما بالاخره یه ترینر سالم پیدا کردم و با اون رفتم ... تموم شد ... حالا باید بریم تو DLC
ترینر رو میذارمش همینجا شاید بدرد بقیه دوستان هم بخوره :
فقط اولش که اجرا میکنین زبانش انگلیسی نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو منو یه کلیک کنی حل میشه![]()
بازی واقعا کاملیه هر چند سوتی و باگ هایی داره اما واقعا یک عنوان سینمایی با اکشن جذاب شخصیت پردازی عالی و از همه مهمتر برای من اتمسفر عالی هست...نظرم عوض شد خیلی بازی باحالیه
من تمام نکات گفته شده تو پست اول رو رعایت کردم اما نتونستم Wanted Poster ها رو روی نقشه ببینم ... روش دیگه ای داره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)