تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 376 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

این تورس بدبخت شانسم نداره تو بازی امشب یه گل زد کمک داور ظاهرآ اشتباه آفساید گرفت !

http://www.youtube.com/watch?v=kxvMhX1QF-8&feature=player_embedded

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سر الکس فرگوسن: ما روی یک اشتباه باختیم/ اگر برباتوف در نیمه اول گلزنی می کرد، ما پیروز می شدیم

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است تیمش به دلیل از دست دادن تمرکز در دقایقی از بازی مقابل منچسترسیتی نتوانست به فینال جام حذفی انگلیس راه پیدا کند.

تک گل یحیی توره در نیمه دوم که روی اشتباه مایکل کریک به ثمر رسید، به روند 8 پیروزی پیاپی شیاطین سرخ پایان داد. سرمربی اسکاتلندی امیدوار است تیمش این شکست را خیلی زود فراموش کند و برای بازی های پیش رو آماده شود.

او در گفتگو با شبکه تلویزیونی باشگاه منچستریونایتد گفت:" 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم برای ما گران تمام شد. آنها از موقعیت نصفه و نیمه شان استفاده کردند.ادوین فن در سار ضربه بدی به توپ زد و کریک نیز در کنترل توپ با مشکل مواجه شد و همین توپ به گل تبدیل شد.

بعد از این گل آنها شروع به دفاع و ضد حمله کردند. بسیار ناامید کننده بود زیرا ما در نیمه اول بهتر بودیم و می توانستیم از حریف پیش بیفتیم.
    دیمیتار برباتوف دو موقعیت عالی داشت. اولی را دروازه بان حریف مهار کرد و دومی از روی تیرک دروازه به بیرون رفت. اگر یکی از آنها گل می شد، شرایط ما متفاوت می شد. من احساس می کنم در چنین دیدارهایی هر تیمی بتواند گل اول را بزند، پیروز خواهد شد."

فرگوسن همچنین از چمن ورزشگاه ومبلی انتقاد کرد و تاکیدکرد اخراج اسکولز تغییری در سرنوشت دیدار نداد.

" فکر می کنم چمن کمی بلند بود. زمین خوبی بود اما چمن کمی بلند بود. ما در زمین هایی که جمن کوتاه تری دارد، راحت تر بازی می کنیم و شاید این شرایط برای بازیکنان سیتی مناسب تر بود.

اخراج اسکولز بازی را از روند خود خارج نکرد. فکر می کنم ما حتی بعد از آن بازی بهتری ارائه دادیم. فکر می کنم بعد از اخراج اسکولز خیلی خوب بازی کردیم.

پل کمی بد شانس بود. او برای زدن توپ رفت اما ضربه اش به ران بازیکن حریف خورد."

شاگردان فرگوسن روز سه شنبه باید در لیگ برتر مقابل نیوکاسل قرار بگیرند، دیداری که می تواند در صورت امتیاز از دست دادن آرسنالی ها در دیدار امروز مقابل لیورپول، یونایتدها را یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک کند.

" دیدار روز سه شنبه مقابل نیوکاسل بسیار مهم خواهد بود. ما باید خودمان را به موقع برای این دیدار آماده کنیم. باید برای هر بازی خود را به موقع آماده کرد بار دیگر به دنبال پیروزی بود."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یحیی توره: این پیروزی را به برادرم تقدیم می کنم

گل نیمه دوم این ستاره ساحل عاجی مقابل منچستریونایتد پیروزی 1-0 شاگردان مانچینی را رقم زد و آنها را به فینال جام حذفی رساند

سایت گل- یحییی توره، ستاره خط میانی منچسترسیتی که در دیدار شب گشذته مقابل منچستریونایتد گل پیروزی تیمش را به ثمر رساند، این گل را به برادر و هم تیمی اش، کولو توره، تقدیم کرد.

گل نیمه دوم این ستاره ساحل عاجی پیروزی 1-0 شاگردان مانچینی را رقم زد و آنها را به فینال جام حذفی رساند.

یحیی توره نقش برادرش در دوران حرفه اش را بسیار موثر دانست و تاکید کرد که کولو قصد دارد پس از پایان دوران محرومیت اش بازگشت شکوهمندانه ای به میادین داشته باشد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من در حال حاضر برای او بسیار ناراحتم. او یک بازیکن حرفه ای است و می خواهد فوتبال بازی کند.

همه گاهی اشتباه می کنند. این جزئی از زندگی و ورزش است. او از نظر ذهنی فردی قوی است. او مهمترین فرد در زندگی من است.

هر بار با او صحبت می کنم، او به من کمک می کند. من این برد را به او و هواداران تقدیم می کند."

یحیی توره یک هافبک دفاعی است اما در دیدار مقابل منچستریونایتد در پست هافبک هجومی بازی کرد. او می داند که این پیروزی برای هواداران بسیار ویژه است.

" من خیلی خوشحال هستم. ما بزرگترین رقیب مان را شکست دادیم. این فوق العاده است و باید از آن لذت ببریم.

واقعا برای هواداران خوشحالم. آنها 35 سال است که منتظر کسب جام هستند. این زمانی بسیار طولانی است. فکر می کنم امسال، سال منچسترسیتی خواهد بود. اما کار هنوز تمام نشده است. باید وارد مرحله دوم بشویم. "
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/17

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

واقعا تلویزیون ایران شورش رو درآورده.حالا مثلا یه شبکه از 7تا شبکه اذان رو نشون نده چه اتفاقی می افته که وسط بازی آرسنال و لیورپول اذان پخش میکنن!!!
    واقعا احترام به ببینده رو به حد اعلا رسوندن اینا...

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا بازی جالبی بود آرسنال لیورپول
    دقیقه 96 آرسنال پنالتی گل کرد و دقیقه 101 هم کویت
    وقت اضافه زیاد هم به خاطر مصدومیت کرگر بود که امیدوارم اوضاعش خوب شه ... این طور که معلوم بود حالش یکم وخیم بود .

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دیگه نبینم منچستریها در مورد لیورپول بد بگنا،دستی دستی قهرمانتون کردیم...
    ولی کاش میباختیم

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

حالا بگید ما دقایق اخر گل میزنیم!!!! کی دقیقه 96 و 101 پنالتی میزنه!!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

WOW!! چه بازی ای بود آرسنال - لیورپول!! با اینکه نتیجه کاملا به نفع منچستر شد اما رسما سره پنالتی دقیقه 101 رسما حق آرسنال رو داوری خورد... به نظرم بعد از برخورد توپ به دیوار دفاعی باید سوت پایان رو میزد!!
    خلاصه برد هفته پیشش مقابل سیتی معلومه انگیزشی بوده ها!!: دی!!
    و مثل اینکه امیدواری به حضور در جمع چهار تیم یک روز لندنی شدن رو از ذهن لیورپولی ها کاملا شسته!!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

عجیبه که دیگه اون پلاکارد Cockney For A Day رو ندیدیم
    از لیورپول بعید بود ولی مطمئنم اگه واسه سهمیه ی چمپیونز لیگ امیدی نداشت زیاد واسه این بازی تلاش نمی کرد

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

مثلا اینکه آرزو سه گانه برای پیرمرد دیگه بر باد رفت
    تاتنهام کیه باری داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •