خودمونو جمع و جور کنیم !
یه کم ازین نیترو گلیسیرین یاد بگیرم.!![]()
خودمونو جمع و جور کنیم !
یه کم ازین نیترو گلیسیرین یاد بگیرم.!![]()
خوب هر کسی نظری داره ولی من توی اطرافیانم توی دانشگاه (که بچه های دارو و دندون و پزشکی هستن) ندیدم کسی از سبز بد بگه اغلبشونم اذعان دارن که سوالات 89 کاملا سبکش شبیه سبز بوده
ولی خوب باید گفت کتاب سلیقه ایه . در مورد Rna پلی مراز ها هم باید بگم یکی از سوالات کنکورای سالای پیش بوده که جواب همون 4 میشده چون هیچ سلول یوکاریوتی خالی از یکی از این دو نیست (میتوکندری یا کلروپلاست) در مورد مطلب دوم چیز زیادی یادم نیست ولی تا جایی که یادمه تاژک جزو اندامکای بدون غشا بود فصل دوم سال دوم توی شکل زیر اندامکای غشادار خط کشیده بود
در مورد نحوه زیست خوندن باید بگم که اگه تا الان خلاصه نویسی نکردین اصلا سمتش نرین که کار اشتباهیه . خلاصه نویسی کار خوبیه البته بشرطی که خود شما انجام بدین و سر حوصله و وقت. از الان بخواین شروع کنین خیلی خیلی بعیده برسید حتی یکی از کتابای زیست رو خلاصه نویسی کنین
حالا که دیگه وقتی برای خلاصه نویسی نیست من این روش رو توصیه میکنم (که البته خودمم همین کار رو ترجیح دادم از اول سال انجام بدم): کتاب رو که میخونید قسمتهای مهم رو علامت بزنین/ نکته های مهم رو گوشه کتاب بنویسید/ تستهایی که زدین و علامت گذاشتین اگه میرسید دومرتبه بزنین
برای ربط دادن مطالب باید توی ذهنتون یه نمودار برای هر مطلب ایجاد کنید مثلا وقتی سال دوم در مورد گردش خون مطلبی رو خوندین سال سوم هم در مورد سیستم ایمنی فصلی هست باید سعی کنین مطالب این دوتا رو به هم ربط بدین. یا هرجا مطلبی رو خوندین سعی کنید به یاد بیارین جایی مطلبی مربوط به این بوده که خونده باشین؟ مثلا زیست پیش فصل اول راجبه یه جور هاگ میگه که روش آزمایش انجام شده وقتی میرسین به قارچها (فصل آخر پیش دانشگاهی) سعی کنین بر اساس چرخه ای که کتاب توی فصل یک کشیده متوجه بشین نوع هاگ چیه؟
بستگی به رشته شما داره اگه تجربی هستین هندسه رو حذف کنین
در مورد عربی هم طبیعتا شما تا الان نباید خونده باشین پس نباید توقع درصد بالای 50 داشته باشین درسته؟ پس مباحث نسبتا راحت رو انتخاب کنین مثلا معرفه و نکره/ استثنا / تمییز و ... رو انتخاب کنید از روی کتاب گاج سبز یا ایادفیلی بخونین و تستهای خود کتاب آموزشی رو با دقت بزنید و پاسخنامه شو کامل بررسی کنید همین قدر کافیه
دختر منطقه 2: 850 /تراز کانون 7300
منطقه 1: 500/ تراز کانون 6700
منطقه 3: 700/ تراز کانون 6700
حالا پسر منطقه 2: 530/ تراز 7300
منبع: یادگار ماندگار قلم چی
سلام
دیدم دوستان در مورد ترتیب زدن درسها پرسیدن
توی عمومیا من از روش نقصانی کاظم خان استفاده میکردم و یه ربع زیاد آوردم ولی نتیجه اش اوراق بود! دینی و ادبیات که ضعیف بودم رو 60 زدم که تقریبا همینم باید میشد ولی زیبان و عربی شد 80 که من تقریبا 100 میخواستم (حداقل 90 به بالا)
ریاضی هم که میدونید با فیزیک 2تاشون سخت شده بودن.
با خودم قرار گذاشته بودم که به ترتیب بزنم چون با آزمون و خطاهایی که توی کانون و سنجش کردخ بودم به این رسبده بودم که درسته اگه شیمی رو اول بزنم خیلی عالی میشه ولی ریاضی رو اگه اول نزنم حتما 10 - 15 درصد کمتر میشه چون بعد مساله های شیمی خسته میشدم!!!
ولی سر جلسه وقتی دیدم ریاضی اون قسمت گسستشو گند زدم فیزیکو اون اولاش که فکر میکردم همه رو درست میزنم اونم یه چند تایی نزده بود یه خورده ناراحت شدم! سریع به خودم امید دادم و شیمی رو شروع کردم درست وسط فیزیک و 35 دقیقه شو براش گذاشتم و تقریبا همه رو حل کردم. یخورده حالم جا اومد و استرسم رفت که موجب شد فیزیک رو خیلی خراب نکنم!
در کل بعد اینهمه چرت و پرت خواستم بگم که ترتیب دفترچه خیلی خوبه و خودشون اصولی درسا رو مرتب کردن و همچنین بنا به وضعیت شاید مجبور شین یه کارای دیگه ای بکنین! پس آماده باشین که همه برنامه هاتون هم بخوره.
البته توی عمومیا ترتیب رو خودتون میتونین بچینین.
برای وقت هم بهتره هرمبحثی رو نخوندید کلا ول کنین همین کار کلی وقت اضافه براتون میاره و میتونین اون درسی رو که قوی تر بودید رو روش بیشتر وقت بزارید و نتیجه بهتری بگیرید و آزمونایی که از کنکورای گذشته برای خودتون برگزار میکنین میتونن کاملا وقت شما رو تنظیم کنن. روش زمانهای نقصانی هم تقریبا برای همه میتونه خوب باشه.
1-سلام مجدد سال نو تبریک میگم
از زبان فارسی در کنکور 5 سوال مطرح میشود
سوالم اینجاست که این 5 سوال روالش مشخصه؟
اگه جواب سوال بالا YESهست.یکی که هنوز زبان فارسی را نخونده و فقط بخواد دو تا دونه تست ناقابل
از این درس بزنه باید روی کدام قسمت های کتاب و کدام درس ها تکیه کنه؟
تست شمارشی هم نمیخوام بزنم(اشتباه میکنم نمره منفی میارم)
غیر از درس هایی که مربوط به تست های شمارشی هست باید روی چه درس هایی تاکید بشه؟
2-همین جا رسما از آقای sadboy_021 تشکر میکنمکه تا حالا بارها در این تاپیک های کنکور از راهنمایی هایشان بهره بردم.با امید به این که در سراسر زندگی پیروز
باشند همچنین بقیه دوستان
![]()
Last edited by MOHSEN_A1371; 30-03-2011 at 15:44.
دوستان سلام
کسی میدونه مزیت های پزشکی دانشگاه تهران نسبت به پزشکی شهید بهشتی چیه؟درمورد قبولی تخصص از این دو دانشگاه هم اگه اطلاعی دارین بگین لطفا!
پزشکی تهران تنها مزیتش نسبت به بهشتی اینه که اعتبارش توی کشورای خارجی بالاتره . اونطوری که شنیدم اساسا اگه یه فارغ التحصیل پزشکی بره خارج بهش میگن مدرکتو قبول ندارم مگه اینکه 2سال آخر تحصیلت رو اینجا دوباره بگذرونی (یعنی انترنی که همون کار بالینیه) ولی در مورد دانشگاه تهران قبول دارن
حالا شما فرض کن کسی بخواد بره خارج تخصص بگیره طبیعتا احتمالا توی دانشگاههای معتبر احتمال قبولی برای یه دانشجوی دانشگاه تهران بیشتره تا بهشتی
ولی اگه کسی بخواد ایران بمونه بهشتی بهتره به خاطر امکانات دانشگاهش(البته این آخریه نظر منه)
واسه دندون هم همین جوریه؟
دلیلش بودن دانشگاه تهران 2 رنک بین المللیه؟
اگر یه تاپیک باز بشه که درباره اعزام به خارج یا گرفتن بورسیه باشه خیلی خوبه.
Last edited by meragj2; 30-03-2011 at 21:43.
راهنـــمای جـــامـــع تــحـصــیـــلات بـــرون مـــرزی ►►کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)