تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 449 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

در حال حاضر جديدترين ورژن كومودو چيه؟؟؟؟ الان لپ تاپي پر از ويروس هستش من اين رو نصب كنم تمام ويروس ها رو از بين ميبره؟
    من كومودو 5 رو دارم. در ضمن بعضي چيزها رو الكي گير ميده ويروس ميشناسه رو چيكار كنيم؟؟
    سلام من با نظر دوستم موافقم، CIS گندزدایی نداره. ولی برای این کار یک محصول اختصاصی و رایگان دیگه ای به اسم CCE داره،که میتونید از سایت کمودو دانلود بکنید، خوبیش هم اینه که پرتابله و شما میتونید روی فلشتون بریزید و بعد لپ تاپ مورد نظر را اسکن بکنید. ضمن اینکه بستگی به میزان آلودگی داره؛ شاید مجبور بشید ویندوز عوض بکنید.

ضمناً من مالواربایت رو هم برای این کار تایید میکنم.

====

اگه منظورتون آنتی ویروس هست ، و مطمئنید که فایل سالمه این کارو بکنید:

2. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یعنی میگی انتی ویروس کمودو ضعیف هست در شناسایی یا در پاک کردن؟ من الان رو 2 تا سیستم کمودو دارم که البته با یکیش خیلی کم به اینترنت وصل میشم حالا بیام اینترنت سکوریتی رو بکنم فقط فایروال و یک انتی ویروس دیگه بریزم؟ مثل کسپر اویرا نورتون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یعنی میگی انتی ویروس کمودو ضعیف هست در شناسایی یا در پاک کردن؟ من الان رو 2 تا سیستم کمودو دارم که البته با یکیش خیلی کم به اینترنت وصل میشم حالا بیام اینترنت سکوریتی رو بکنم فقط فایروال و یک انتی ویروس دیگه بریزم؟ مثل کسپر اویرا نورتون...
    دوست عزیز شما کسپرسکیو اصلا با کمودو مقایسه نکن.
    چون کمودو یه سوییت ضعیفی هست و تنها مزیتش تو راییگان بودنشه.مطمئن باش اگر رایگان نبود یک یوزر هم ازش استفاده نمیکرد.
    من منکر برخی قابلیتهای خوبش نمیشم ولی انقدر باگ و مشکل داره که .............
    اگر سیستمت قوی هست یعنی حداقل 2گیگ رم با سی پی یو 2 هسته ای داره کسپرسکی نصب کن.
    نورتون هم خیلی سر تر از کمودو هست.
    ولی هیچ کدوم رایگان نیست و بعد از تریالش شاید کمی مشکل ساز بشن.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خداییش این کمودو خوبه واسه من که در حد یه وب گردی و دانلود و دیدن یو+تیوب و فیس چوک هست عالیه نه سرعت کم کرده و نه چیز دیگه ای این سند باکسش هم که نسبت به رقبا رایگانه.....اگه از اینترنت در همین حد استفاده میکنید همین کمودو ورژن جدیدشو نصب کنید که خیلی قشنگتر هم شده....
    کسپر هم هر چند ساعت کی میسوزونه....جالب نیست....یا حق

6. 3 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوست عزیز شما کسپرسکیو اصلا با کمودو مقایسه نکن.
    چون کمودو یه سوییت ضعیفی هست و تنها مزیتش تو راییگان بودنشه.مطمئن باش اگر رایگان نبود یک یوزر هم ازش استفاده نمیکرد.
    من منکر برخی قابلیتهای خوبش نمیشم ولی انقدر باگ و مشکل داره که .............
    اگر سیستمت قوی هست یعنی حداقل 2گیگ رم با سی پی یو 2 هسته ای داره کسپرسکی نصب کن.
    نورتون هم خیلی سر تر از کمودو هست.
    ولی هیچ کدوم رایگان نیست و بعد از تریالش شاید کمی مشکل ساز بشن.
    دوست گرامی و کارشناس ! چند تا از ضعف ها و باگ های کمودو رو برای ما هم بگویید تا شاید قانع شدیم بعد از یکسال از این سوئیت استفاده نکنیم ! لطفا حرف بدون منبع نزنید .

خیر ضعیف نیست ولی همیشه پیشنهاد شده است که محصولات دارای HIPS مثل کمودو رو بر روی سیستم های بدون آلودگی نصب کنید تا بهتر از سیستم شما حفاظت کند , همچنین میتونید از پیشنهاد دوست خوبم jadda استفاده کنید و سیستم خود را گندزدایی کنید و سپس کمودو رو نصب کنید تا با چند لایه دفاعی از سیستم شما حفاظت کند
    برای فهمیدن قدرت کمودو هم میتونید به تاپیک دانلود ویروس و بررسی آنها مراجعه کنید

8. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من زیاد اهل انتی ویروس و ویروس بازی نیستم ولی میخوام که بدونم چی دارم استفاده میکنم اونچنان مشکلی هم باهاش نداشتم تا حالا... کمودو کلینیک رو هم دانلود کردم ولی استفاده نمیکنم

فایل نصب کسپر رو هم دارم و همین چند روز سیستم یکی از اشنایان رو با کسپر رسکیو سی دی درست کردم 17 تا ویروس 15000 نسخه توش بود اگرم کمودو استفاده میکنم واسه سرعتش هست (چون 90% از لپتاپ استفاده میکنم) و فایروال قویش و سند باکس و سیستم طراحیش. زیاد با انتی ویروسش کار ندارم اگرچه اپدیت نگهش میدارم نورتون و کسپر هم واسه لپلتاپم سنگینه عصابم نمی بره

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

راستی در مورد تنظیمات کمودو من از همونایی استفاده کردم که مهران خان تو صفحه اول گفته بودن
    خوبه؟

10. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام من با نظر دوستم موافقم، CIS گندزدایی نداره. ولی برای این کار یک محصول اختصاصی و رایگان دیگه ای به اسم CCE داره،که میتونید از سایت کمودو دانلود بکنید، خوبیش هم اینه که پرتابله و شما میتونید روی فلشتون بریزید و بعد لپ تاپ مورد نظر را اسکن بکنید. ضمن اینکه بستگی به میزان آلودگی داره؛ شاید مجبور بشید ویندوز عوض بکنید.

ضمناً من مالواربایت رو هم برای این کار تایید میکنم.

====

اگه منظورتون آنتی ویروس هست ، و مطمئنید که فایل سالمه این کارو بکنید:

ممنونم. من این برنامه CCE رو پیدا نکردم هر چی گشتم. اگر لینکی قررا بدین ممنون میشم. یعنی قبلش با این اسکن کنم بعد کومودو رو نصب کنم؟؟؟؟

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

کومودو برای ریپیر عملکرد خوبی نداره. نورتون نصب کنید. بعد که پاکسازی انجام شد کومودو بریزین.
    ویروس می شناسه یا hips رو می گین؟ توضیح بدین.
    یعنی من باید الان نورتون رو دانلود کنم نصب کنم بعد اسکن کنم بعد کومودو رو نصب کنم؟؟؟؟ با همون مایلور جوابگو نیست؟؟؟؟ نورتون رو از کجا بگیرم؟؟؟ ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست گرامی و کارشناس ! چند تا از ضعف ها و باگ های کمودو رو برای ما هم بگویید تا شاید قانع شدیم بعد از یکسال از این سوئیت استفاده نکنیم ! لطفا حرف بدون منبع نزنید .

خیر ضعیف نیست ولی همیشه پیشنهاد شده است که محصولات دارای HIPS مثل کمودو رو بر روی سیستم های بدون آلودگی نصب کنید تا بهتر از سیستم شما حفاظت کند , همچنین میتونید از پیشنهاد دوست خوبم jadda استفاده کنید و سیستم خود را گندزدایی کنید و سپس کمودو رو نصب کنید تا با چند لایه دفاعی از سیستم شما حفاظت کند
    برای فهمیدن قدرت کمودو هم میتونید به تاپیک دانلود ویروس و بررسی آنها مراجعه کنید
    درود جناب جلان
    ضعف و باگها بسیار زیاده و جالبه که شما خبر نداری یا شاید خودتو زدی به بی خبری
    مهمترینش باگ وحشتناکه سلف دیفنس که نیازی به توضیح نداره.
    نداشتن گواهینامه VB
    باگ مربوط به trust کردن مخربها که این باگش دیگه میشه گفت بدترین اتفاق ممکنه.
    نداشتن anti baner.
    نداشتن anti spam.
    دسینفکت فوق العاده ضعیف.
    در مورد اپدیتهاشم هم این محصول قابلیتو اینو نداره که همراه نرم افزار اپدیتهاشو ارائه بده و باید شما از صفر اپدیت کنین ولی هیچ سوییت دیگه ای اینطور نیست.
    دوست عزیز من کمودو فقط فقط هیپس داره همینو بس.ولی رایگانه و این نقطه قوتشه.
    Last edited by EXXTREME; 15-11-2011 at 00:23.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

من این برنامه CCE رو پیدا نکردم هر چی گشتم. اگر لینکی قررا بدین ممنون میشم.
    دوستانی که مایلند از CCE استفاده کنند از اینجا میتونند دانلود کنند:

32:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    64:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

درود جناب جلان
    ضعف و باگها بسیار زیاده و جالبه که شما خبر نداری یا شاید خودتو زدی به بی خبری
    مهمترینش باگ وحشتناکه سلف دیفنس که نیازی به توضیح نداره.
    نداشتن گواهینامه VB
    باگ مربوط به trust کردن مخربها که این باگش دیگه میشه گفت بدترین اتفاق ممکنه.
    نداشتن anti baner.
    نداشتن anti spam.
    دسینفکت فوق العاده ضعیف.
    در مورد اپدیتهاشم هم این محصول قابلیتو اینو نداره که همراه نرم افزار اپدیتهاشو ارائه بده و باید شما از صفر اپدیت کنین ولی هیچ سوییت دیگه ای اینطور نیست.
    دوست عزیز من کمودو فقط فقط هیپس داره همینو بس.ولی رایگانه و این نقطه قوتشه.

باگ مربوط به trust کردن مخربها که این باگش دیگه میشه گفت بدترین اتفاق ممکنه
    دسینفکت فوق العاده ضعیف
    نداشتن anti baner.
    نداشتن anti spam.

هر کی بخواد از کمودو استفاده کنه 2 صحفه اول رو که بخونه دیگر مشکلی نداره

کمودو رو من تقریبا یک ساله بطور مداوم روی سیستم مغازه که انواع فلش رو میزنم دارم استفاده میکنم
    ( اینترنت هم دائما وصله )
    بعضی مواقع خودم مغازه نیستم ( دوستم که دیگه آخره آماتوره میشینه پشت سیستم )
    اما تا حالا هیچ مشکلی برام پیش نیومده بجز یه بار که مشکل کاملا از خود من بود .

کمودو شعارش این بود که جلوگیری میکنه از ویروسی شدن . نه اینکه رو یه سیستم ویروسی نصب بشه و کارش رو انجام بده
    Last edited by kaivanika; 15-11-2011 at 05:14.

16. 5 کاربر از kaivanika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •