تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 451 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فدای تو.

اااااا پس شما هم از خودمونی داداش !!

وقتت آزاد شد بگو بیارمت تو خط Game به صورت حرفه ای.
    مرسی شما آقایی
    خیلی پایه ام ،حتمآ به محض آزادی وقت مزاحم میشم.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

داش علیرضا منظور از مگاپیکسل تو LCD و LED ها میزان تراکم pixel در هر X مربع هست که میزان X به اینچ Panel بر میگرده.
    در ضمن ارتباط مستقیم هم با Resolution داره.

والا من که تاحالا همچین رزولیشنی ندیدم !! HD ها یا 720×1280 هست و یا 1050×1680 هستن.

وقتت آزاد شد بگو بیارمت تو خط Game به صورت حرفه ای.
    این حرفتون رو نگرفتم اصلاااااااااا. یعنی چی تراکم در هر ایکس مربع ؟؟؟؟؟؟؟؟ مثالی لینکی چیزی بگید متوجه بشم.

من هم اون رزولوشن رو کلا ندیده بودم. همین 720 و 1050 و 900 و 1080 و 1200 رو دیدم و لاغیر.

وقت آزاد باشه هم من که گیمر حرفه ای نمیشم. دوستان رو نمیدونم.

آخه همش فکر کلک زدن هستم.

با همون شبیه سازها رو پی سی خیلی راحت میشه حافظه رو -- کرد و مثلا آیتم و خون و این چیزا رو تا تهش پر کرد. مثلا با نرم افزار Cheat Engine و Art Money مثل گلابی راحته.
    خیلی هم فاز میده. آخه من اهل این نقش آفرینی ها یا به اصطلاح RPG ها هستم و داستانش خیلی مهم تر از اینه که هی بشینم صبح تا شب آیتم و پول و .... جمع کنم.
    رکورد زنی هم که خوشبختانه نداره، وگرنه باید مثل Counter Strike صد دفعه یه مرحله رو بازی کنم یا مثل فوتبال هی تو یه زمین گل بزنم.

4. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این حرفتون رو نگرفتم اصلاااااااااا. یعنی چی تراکم در هر ایکس مربع ؟؟؟؟؟؟؟؟ مثالی لینکی چیزی بگید متوجه بشم.

من هم اون رزولوشن رو کلا ندیده بودم. همین 720 و 1050 و 900 و 1080 و 1200 رو دیدم و لاغیر.

وقت آزاد باشه هم من که گیمر حرفه ای نمیشم. دوستان رو نمیدونم.

آخه همش فکر کلک زدن هستم.

با همون شبیه سازها رو پی سی خیلی راحت میشه حافظه رو -- کرد و مثلا آیتم و خون و این چیزا رو تا تهش پر کرد. مثلا با نرم افزار Cheat Engine و Art Money مثل گلابی راحته.
    خیلی هم فاز میده. آخه من اهل این نقش آفرینی ها یا به اصطلاح RPG ها هستم و داستانش خیلی مهم تر از اینه که هی بشینم صبح تا شب آیتم و پول و .... جمع کنم.
    رکورد زنی هم که خوشبختانه نداره، وگرنه باید مثل Counter Strike صد دفعه یه مرحله رو بازی کنم یا مثل فوتبال هی تو یه زمین گل بزنم.

منم تا قبل از این موضوع و این تحقیق همچین رزولیشنی ندیده بودم.اما تو تلویزیونهای 1.3 مگاپیکسل که بین HD و ّFull HD هستند(مثل پاناسونیک های سری LX) فقط کاتالیست این رزولیشن رو ست میکنه و با بقیه رزولیشن ها هم تصویر فیت نمیشه.
    در مورد گیم که تو هم مثل منی(عاشق حال کردن با موضوع و خود بازی نه کشتن الکی و جمع کردن جون،آیتم و...)منم اسیر Cheat و ... هستم.یه لینک از این نرم افزارهایی که گفتی برای تقلب عالیه،بده تا حالشو ببریم.

6. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا من این همه الکی فک زدم اصل مطلب رو یادم رفت بگم

خب من تست کردم , چند تا مورد به چشم خورد.

اول اینکه شما بعد از وصل کردن کابل HDMI باید گرافیک رو از حالت Duplicate these Displays به حالت Show Desktop Only on 2

در بیاریم تا همه ی پردازش روی یک پنل متمرکز بشه.

بعد از این کار رزولوشین رو روی 1080 گذاشته و بسته به نوع TV داخل تنظیمات رفته و گزینه Picture Size رو یا روی 16:9 و اگه Fit نشد روی Screen Fit قرارش بدید تا درست بشه.

8. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

منم تا قبل از این موضوع و این تحقیق همچین رزولیشنی ندیده بودم.اما تو تلویزیونهای 1.3 مگاپیکسل که بین HD و ّFull HD هستند(مثل پاناسونیک های سری LX) فقط کاتالیست این رزولیشن رو ست میکنه و با بقیه رزولیشن ها هم تصویر فیت نمیشه.
    در مورد گیم که تو هم مثل منی(عاشق حال کردن با موضوع و خود بازی نه کشتن الکی و جمع کردن جون،آیتم و...)منم اسیر Cheat و ... هستم.یه لینک از این نرم افزارهایی که گفتی برای تقلب عالیه،بده تا حالشو ببریم.
    مهندس کجای تهرانی ؟ پایه ای قرار بزاریم در این زمینه بحث کنیم و تجربیاتمون رو منتقل کنیم. آخه خیلی حالم گرفته میشه که وقتی میرم یه بازی آر پی جی بخرم اصلا اسمش رو هم نشنیدن و یه جوری نگاه میکنن که انگار .... ولی خداوکیلی امتیازی که تو سایتای بکش بکش آمریکایی و اروپایی به بازیهای نقش آفرینی میدن خیلی کمتر از زحمات چند ساله ای هست که روشون کشیده میشه. اهل موسیقی گیم هم هستی؟

این که فری هست و به نظر من که از آرت مانی راحت تر و بهتره. حالا اونش مهم نیست ... مهم اینه که کلا مجانیه و کرک نمیخواد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای طرزکارش فکر کنم خودش توتوریال داره. ولی کلا راحته ....

10. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من این همه الکی فک زدم اصل مطلب رو یادم رفت بگم

خب من تست کردم , چند تا مورد به چشم خورد.

اول اینکه شما بعد از وصل کردن کابل HDMI باید گرافیک رو از حالت Duplicate these Displays به حالت Show Desktop Only on 2

در بیاریم تا همه ی پردازش روی یک پنل متمرکز بشه.

بعد از این کار رزولوشین رو روی 1080 گذاشته و بسته به نوع TV داخل تنظیمات رفته و گزینه Picture Size رو یا روی 16:9 و اگه Fit نشد روی Screen Fit قرارش بدید تا درست بشه.
    من همه این کارها رو کرده بودم بجز Picture size که تا حالا بهش توجه نکرده بودم.باید برم تست کنم ببینم چه جوریاست.

12. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهندس کجای تهرانی ؟ پایه ای قرار بزاریم در این زمینه بحث کنیم و تجربیاتمون رو منتقل کنیم. آخه خیلی حالم گرفته میشه که وقتی میرم یه بازی آر پی جی بخرم اصلا اسمش رو هم نشنیدن و یه جوری نگاه میکنن که انگار .... ولی خداوکیلی امتیازی که تو سایتای بکش بکش آمریکایی و اروپایی به بازیهای نقش آفرینی میدن خیلی کمتر از زحمات چند ساله ای هست که روشون کشیده میشه. اهل موسیقی گیم هم هستی؟

این که فری هست و به نظر من که از آرت مانی راحت تر و بهتره. حالا اونش مهم نیست ... مهم اینه که کلا مجانیه و کرک نمیخواد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای طرزکارش فکر کنم خودش توتوریال داره. ولی کلا راحته ....
    من سمت تهرانپارس هستم.حتمآ پایه ام.ولی الان خیلی سرم شلوغه و وقت خالی ندارم.تو اولین فرصت این کار رو انجام میدیم.بابت لینک ها هم ممنون.امتحان میکنم به مشکلی خوردم مزاحمت میشم.

14. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بچه های عزیز
    مخصوصا 2 تا علیرضاهای گل
    من همیشه دنبال میکنم بحثای این تاپیک رو،از صحبت های تخصصی تون هم واقعا همیشه استفاده میکنم،اما فک نمیکنین یه کم بحث داره خارج میشه ؟
    الان بحث کم کم میره رو کنسول ها،بیاین سر N61 خودمون

16. 4 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه های عزیز
    مخصوصا 2 تا علیرضاهای گل
    من همیشه دنبال میکنم بحثای این تاپیک رو،از صحبت های تخصصی تون هم واقعا همیشه استفاده میکنم،اما فک نمیکنین یه کم بحث داره خارج میشه ؟
    الان بحث کم کم میره رو کنسول ها،بیاین سر N61 خودمون
    سلام پوریا جان
    اولآ مرسی از تذکرت،دومآ خودت میدونی من خودم رو این موضوع حساسم.سوما بحثهای اخیر در باره نرم افزارهای شبیه سازیه که رو این لپ تاپ جواب میدن.در کل باز هم چشم.

18. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دانشجوي معماري ام که نرم افزار های گرافیکی با حجم سنگین از جمله فتوشاپ و اتوکد و 3D Max و.... و انواع میکروسافت افیس ها (پاور پوینتExel, word, و...) را نیازمندم به دنبال یک لپتاپ خوب(ترجیحا دل و زیر 1’200’000تومان) هستم لطفا راهنمایی ام بفرمائید (و همچنین دارای بلوتوث وامکانات بی سیم وافزایش ارتقا گرافیکی وRAMوCPU و... باشد.)
    كه بين دل وسترو 3500 و دل اينسپرون 5010 موندم؟؟؟از اسوس هم اطلاعي ندارم؟/؟
    لطفا همين الان جواب دهيد ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •