دوستان شماها هم وقتی گوشی رو میزنید به شارژ تاچش قاط میزنه ؟
البته وقتی با کامپیوتر میزنم درسته !
دوستان شماها هم وقتی گوشی رو میزنید به شارژ تاچش قاط میزنه ؟
البته وقتی با کامپیوتر میزنم درسته !
من mini poro داشتم اینجوری میشد
یه راه حل از توی فروم های خارجی دیدم شما هم امتحان کن
زنگ sms رو به tinkerbell تغییر بده ببین نتیجه چی میشه !
سلام
امروز این گوشیه رو واسه بابام خریدم 405هزار تومن
فارسی داره فیلمبرداریه اچ دی رو هم داره
الان آخرین آپدیتش ولینک آموزش فلش رو اگه دوستان بزارند ممنون میشم
اگه کامل فارسی داره آخرین نسخه روش هست.
تغییر دادم درست نشد !
کسی راه حلی نداره ؟
من یسری شارژر ن86 (البته اصلی نبود) زدم به ایکس10 تاچش به هم ریخت سریع در آوردمش گفتم الان میسوزه
شما احتمالاً از شارژرته !
دوستان عزیز سلام..
من دوباره میخوام بعد از 2 سال به اغوش سونی اریکسون برگردم!! البته برگشت از اچ تی سی هم کار دشواریه!! قبلا دیاموند 2 داشتم.. اما به خاطر چند تا دلیل مثل: مهمترین: عدم ساپورت پیغامگیر - کیفیت ضعیف بدنه و ساختار - سرعت غیر ارضا کننده - کیفیت ضعیف بلندگو (نه مکالمه) و خراب شدن تاچ اونم 2 بار..
خلاصه این سوالات رو از اساتید داشتم:
1- این گوشی یا این سیستم عاملش منشی تلفنی خوب میخوره یا نه؟ (دوستانی که با ویندوز کار کردن میدونن پیغامگیر ویندوز در حد جوک هست)
2- بدون تعارف سرعت اون خوبه یا نه؟ یعنی سی پی یوش خوب عمل میکنه؟ مثلا دیاموند سابقه هنگ داشت..و یا بعضا مکث 2 ثانیه ای..
3- دقیقا میزان RAM و ROM " گوشی چه قدره؟
4- نرم افزار گارمین روش نصب میشه؟
5- من با خازنی هایی مثل NOKIA X6 یا N97 اصلا راحت نیستم و همون تاچ معمولی رو دوست دارم، کیفیت تاچ صفحه چطوره بدون تعارف؟
6- اگه یه فیلم HD ببینیم شارژ گوشی 2 ساعت برای تماشاش دوام داره؟
7- ساپورت نرم افزاری و به روز رسانی برای یوزرهای ایرانی چطوره؟ ویندوز که مشکلی نداشت.
8- نداشتن دوربین جلویی اذیت نمیکنه؟ فردا اگه 3G آومد ایران مجبوریم با دوربین اصلی مکالمه کنیم؟ (عجب خوش خیالم من برای مکالمه تصویری!)
9- در نهایت اگه نکته ی خاصی هست که باید بدونم بفمایید..(در خصوص گارانتی مخصوصا)
تشکر..![]()
چندتاشو من جواب میدم- این گوشی یا این سیستم عاملش منشی تلفنی خوب میخوره یا نه؟ (دوستانی که با ویندوز کار کردن میدونن پیغامگیر ویندوز در حد جوک هست)
2- بدون تعارف سرعت اون خوبه یا نه؟ یعنی سی پی یوش خوب عمل میکنه؟ مثلا دیاموند سابقه هنگ داشت..و یا بعضا مکث 2 ثانیه ای..
3- دقیقا میزان RAM و ROM " گوشی چه قدره؟
4- نرم افزار گارمین روش نصب میشه؟
5- من با خازنی هایی مثل NOKIA X6 یا N97 اصلا راحت نیستم و همون تاچ معمولی رو دوست دارم، کیفیت تاچ صفحه چطوره بدون تعارف؟
6- اگه یه فیلم HD ببینیم شارژ گوشی 2 ساعت برای تماشاش دوام داره؟
7- ساپورت نرم افزاری و به روز رسانی برای یوزرهای ایرانی چطوره؟ ویندوز که مشکلی نداشت.
8- نداشتن دوربین جلویی اذیت نمیکنه؟ فردا اگه 3G آومد ایران مجبوریم با دوربین اصلی مکالمه کنیم؟ (عجب خوش خیالم من برای مکالمه تصویری!)
9- در نهایت اگه نکته ی خاصی هست که باید بدونم بفمایید..(در خصوص گارانتی مخصوصا)
تشکر..
سرعتی خیالت تخت ! عالیه
رمش 380 مگ هست که حدود 160 مگش اویلبل هست ! رام هم 400 مگ !
دوربین دوم میخای چیکار؟؟
آندروید اصلاً گارمین نداره ! گوگل مپ
باتریش یه فیلم رو جواب میده !
تاچ و ال سی دی عالیه (از دوستانی که اچ تی سی داشتن و الان ایکس10 خریدن بپرس)
ساپورت نرم افزاری از طریق خود گوگل نیست چون ایران تحریمه ! ولی کلی سایت و مارکت هست که میشه ازش دانلود کرد !!
نکته خاص اینه که گوشیت فوق العاده شیکهفقط صدای مکالمش تو جای شلوغ یکم اذیتت میکنه !!
در مورد منشی هم من که نمیدونم چون بکارم نمیاد ! ولی یقیناً داره![]()
دوستان این گوشی حرف هم میزنه ها
دیشب زده بودم به شارژ یه آقایی هی میگفت "منبع تغذیه خارجی قطع شده است"
منظورش چی بود؟
سلام حامد لطفا در مورد gps و file maneger منو راهنمایی کن ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)