تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 447 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خوش به حالت داداش ولی ما هنوز بعد از طی این همه مراحل و تعویض انواع مودم به نتیجه نرسیدیم چند گرفتیش ای پی گیریش چطوریه ریست نمیکنه خودبخود؟
    مودم فوق العاده ای هستش خدایی کلی تحقیق کردم کلی فیلم توی یوتیوب گرفتم دیدم تا این رو رفتم گرفتم سه طبقه رو قشنگ تحت پوشش خودش داره
    از نظر ای پی گیری سریع وصل میشه خودم این مورد رو چک کردم چند بار حتی خودم خاموش روشن کردم ببینم وضعیت اش چطوریه ولی خیلی سریع وصل میشه در مورد قطعی هم من تا الان دقیقا 27 ساعته باهاش وصلم خودش داخلش زمان اتصال رو می ده خوبی که این مودم داره ساپورت dlna هستش یعنی شما فیلم رو مستقیم می فرستی روی tv مستقیم می شنی می ببینی در واقع stream content هستش من این مودم رو از نمایندگی اصلی اش گرفتم با سه سال گارانتی 439000 تومان
    اینم سایت اش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا من خیلی از این راضیم نسبت به امکاناتش اگه کسی بخواد جز بهترین مودم های حرفه ای محسوب میشه البته اول می خواستم rt-ac66u رو بگیرم به خاطر 802.11ac می خواستم بگیرم بعد ولی خب چون روتر بود این طوری باید یه مودم اول قرار می دادم که به نظرم زیاد جالب نمی شد برای همین n55 رو گرفتم یه خوبی دیگه هم داره این اتصال مودم 3G به درگاه usb اش که از اون طریق هم میشه اینترنت رو رسوند به دستگاه و پخش کرد کلا امکانات جالبی روش هست مخصوصا یه کلید قطع و صل جدا هم برای بیسیم گذوشتن که هر موقع خواستی وایرلس رو خاموش کنی فقط اونطوری میشه مودم و روتر خالی طراحیش هم خیلی جالبه
    Last edited by sepah11; 10-02-2014 at 02:13.

2. این کاربر از sepah11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سه طبقه چند خریدی دقیقا ؟ فلش یا هارد اکسترنال وصل کردی بهش ؟ حداکثر سرعت چقدر بود ؟
    اره بابا قشنگ جواب می ده این مودم dual-band هستش 439000 از خود شرکت اش گرفتم با سه سال گارانتی بله هارد 1 ترا وصل کردم دیشب شد بود اتاقم کلا مرکز پخش فیلم در خانه اگه تلویزیون خونه تون قابلیت مدیا یا DLNA رو داشته باشه یا مثلا ps3 داشته باشی می تونی مستقیم فیلم موزیک ات رو بشینی ببینی یا گوش بدی در مورد سئوال سوم والله از نظر تست من خودم تست اش رو بلد نیستم ولی تا این حد بگم در موردش ه سه طبقه الان اینترنت دسترسی دارن در مورد مدیا طبقه سوم مودم وی اتاقم دیشب فیلم بلوری گذوشتم روی هارد و از طبقه دوم بدون افت و قطعی پخش کرد این مورد جالب بود با اینکه توی اتاق بود نه حال ولی برای فیلم بسیار عالی جواب داد خودت حساب کن اگه مودم بره توی یه فضای باز به نظرم پوشش خوبی می ده ولی خوب جواب گوی سه طبقه هستش باز البته اینم بگم مودم رو کنار پنجره گذوشتم ... اگه می خوای یه مقدار توضیح بده تا طبق همون چیزی که می گی تست کنم بهت بگم
    Last edited by sepah11; 10-02-2014 at 02:42.

4. این کاربر از sepah11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اره بابا قشنگ جواب می ده این مودم dual-band هستش 439000 از خود شرکت اش گرفتم با سه سال گارانتی بله هارد 1 ترا وصل کردم دیشب شد بود اتاقم کلا مرکز پخش فیلم در خانه اگه تلویزیون خونه تون قابلیت مدیا یا DLNA رو داشته باشه یا مثلا ps3 داشته باشی می تونی مستقیم فیلم موزیک ات رو بشینی ببینی یا گوش بدی در مورد سئوال سوم والله از نظر تست من خودم تست اش رو بلد نیستم ولی تا این حد بگم در موردش ه سه طبقه الان اینترنت دسترسی دارن در مورد مدیا طبقه سوم مودم وی اتاقم دیشب فیلم بلوری گذوشتم روی هارد و از طبقه دوم بدون افت و قطعی پخش کرد این مورد جالب بود با اینکه توی اتاق بود نه حال ولی برای فیلم بسیار عالی جواب داد خودت حساب کن اگه مودم بره توی یه فضای باز به نظرم پوشش خوبی می ده ولی خوب جواب گوی سه طبقه هستش باز البته اینم بگم مودم رو کنار پنجره گذوشتم ... اگه می خوای یه مقدار توضیح بده تا طبق همون چیزی که می گی تست کنم بهت بگم
    439 تومن تست خاصی مد نظر نیست فقط میخوام بدونم ویدیوهایی که استریم کردی حداکثر چه بیت ریتی داشتن ؟؟
    بعنوان مثال روی پنجره kmplayer در حال پخش فیلم کلیک راست کن و بعد media info رو انتخاب کن و عدد روبروی overall bit rate رو بگو

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه اینترنت وایرلس دارم ...از اینایی که دکل دارن و باید رو خونه رادیو وصل کنی ........حالا میخوام یه چیزی بگیرم که اینترنتم رو بین گوشی و تی وی و لبتاپ به اشتراک بزارم وای فای چه چیزی رو شما پیشنهاد میدین .که بردش هم خوب باشه و بشه تو اتاق ها وای فای استفاده کرد . ممنون قیمت شهم مناسب باشه

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با چه دستگاهی به wisp وصل شدی ؟
    نمیدونم ولی یه دستگاهی هست که بالای خونه وصل کردیم مثل آنتن و مارکش tp link هست از بالای خونه با کابل لن اومده تو خونه و یه سویچ دوپرته داره که یکی ه رایانه وصله و یکی به آنتن بالای خونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نمیدونم ولی یه دستگاهی هست که بالای خونه وصل کردیم مثل آنتن و مارکش tp link هست از بالای خونه با کابل لن اومده تو خونه و یه سویچ دوپرته داره که یکی ه رایانه وصله و یکی به آنتن بالای خونه
    پس یکی از ایناست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باید مودمی بخری که پورت ewan داشته باشه ! با حدود صد تومن میتونی تی پی 8968 ورژن 2 رو بخری که اگه بعدا اینترنت adsl هم گرفتی بتونی ازش استفاده کنی ! البته اگه میخوای کمتر هزینه کنی میتونی یه روتر ارزونتر بخری اما خب آینده-نگرانه نیست چندان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

داداش نگید از این چیزا تو رو خدا.یکی مثل ما بی پوله درموندهس مبارکت باشه.هزینه اینترنتت خیلی بالاست شما یحتمل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

439 تومن تست خاصی مد نظر نیست فقط میخوام بدونم ویدیوهایی که استریم کردی حداکثر چه بیت ریتی داشتن ؟؟
    بعنوان مثال روی پنجره kmplayer در حال پخش فیلم کلیک راست کن و بعد media info رو انتخاب کن و عدد روبروی overall bit rate رو بگو
    خدمت شما 7777kbps
    اینم یه فیلم دیگه 16.1mbps

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده از وایمکس به اینرتنت مخابرات نقل مکان کردم..
    قبلا با مودم tplink با مخابران مشکل داشت که مجبور شدم دستی Ip بدم..
    حالا مجددا میخاوم مودم adsl بخرم با قابلیت wifi ... قبلا linksys داشتم راضی بودم..
    الان در حال حاضر چه مودمی پیشنهاد میکنید ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

داداش نگید از این چیزا تو رو خدا.یکی مثل ما بی پوله درموندهس مبارکت باشه.هزینه اینترنتت خیلی بالاست شما یحتمل
    درکت میکنم ! من که بزودی میرم یکی از این مودمها میدزدم
    خدمت شما 7777kbps
    اینم یه فیلم دیگه 16.1mbps
    بسیار عالی مبارکتون باشه ! دارندگی و برازندگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •