مودم فوق العاده ای هستش خدایی کلی تحقیق کردم کلی فیلم توی یوتیوب گرفتم دیدم تا این رو رفتم گرفتم سه طبقه رو قشنگ تحت پوشش خودش داره
از نظر ای پی گیری سریع وصل میشه خودم این مورد رو چک کردم چند بار حتی خودم خاموش روشن کردم ببینم وضعیت اش چطوریه ولی خیلی سریع وصل میشه در مورد قطعی هم من تا الان دقیقا 27 ساعته باهاش وصلم خودش داخلش زمان اتصال رو می ده خوبی که این مودم داره ساپورت dlna هستش یعنی شما فیلم رو مستقیم می فرستی روی tv مستقیم می شنی می ببینی در واقع stream content هستش من این مودم رو از نمایندگی اصلی اش گرفتم با سه سال گارانتی 439000 تومان
اینم سایت اش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا من خیلی از این راضیم نسبت به امکاناتش اگه کسی بخواد جز بهترین مودم های حرفه ای محسوب میشه البته اول می خواستم rt-ac66u رو بگیرم به خاطر 802.11ac می خواستم بگیرم بعد ولی خب چون روتر بود این طوری باید یه مودم اول قرار می دادم که به نظرم زیاد جالب نمی شد برای همین n55 رو گرفتم یه خوبی دیگه هم داره این اتصال مودم 3G به درگاه usb اش که از اون طریق هم میشه اینترنت رو رسوند به دستگاه و پخش کرد کلا امکانات جالبی روش هست مخصوصا یه کلید قطع و صل جدا هم برای بیسیم گذوشتن که هر موقع خواستی وایرلس رو خاموش کنی فقط اونطوری میشه مودم و روتر خالی طراحیش هم خیلی جالبه![]()