مبین نت توی ساری و قائمشهر کسی استفاده میکنه؟ کیفیتش چگونه ـس؟
مبین نت توی ساری و قائمشهر کسی استفاده میکنه؟ کیفیتش چگونه ـس؟
من خودم ندارم . اما ساری خود ای اس پی ای که میفروشه که میگه خوبه
اما روز جمعه به نظر میرسه مشکل داره
افتضاح. امروز حتی یک ساعت هم نتونستم از سرویسم استفاده کنم. اصلا وصل نمیشد. حدود یک ساعت پیش به صورت کاملا اتفاقی دیدم وصل شد باورم نمیشد. هنوز آپلود مشکل داره. هنوز سرعت پایینه. هنوز .... اگر مبین نت این ساعات به اصطلاح رایگانشو برداره ولی تضمین ثبات کیفیت به مشتری بده خیلی بهتره.
علاوه بر جمعه الان هم سرعت کمه. sstp داغون شده (سرعتش کمتر از بدون وی پی .. است). چند وقت پیش گفته بودم در حالی که سرعت اینترنت بعضی مواقع کم میشه ولی سرعت اینترنت با وی پی N پروتکل sstp کامل است. اما الان کم شده. همچنین سرعت سایت های https هم مثل وی پیn کم شده (اونقدر که بعضی مواقع انگار قطعه). البته این مورد در مورد سایت بانک ها اینطور نیست و از بهترین کیفیت ممکن برخورداره. همچنین مایکروسافت( که قبلاً هم اشاره کرده بودم) سرعت عالی داره.
وظیفه خودم دونستم که بگم امروز هم در ادامه حدود یک هفته خرابی اینترنت بازهم مشکلات شدید برای من وجود داره. مسخره تر از این نمیشه حتی جاهایی از منزل که 4 چراغ روشن هم سیگنال دارم باز مشکل پابرجاست و دیگه مطمئن شدم که ربطی به آنتن و سیگنال نداره. هر دفعه حدود 1 ساعت طول میکشه تا وصل شم به شبکه. تازه وقتی هم وصل میشم عملا آپلود ندارم یعنی نه عکسی رو میتونم آپلود کنم و نه ایمیل کنم و جالب تر اینکه دیگه حتی سایت اسپید تست نمیتونه تست سرعت برای خط من بگیره و همون اول ارور کانفیگ میده. من برادرانه به همه دوستان توصیه میکنم که اگر میخوان وایمکس بگیرن حتما مطمئن شن که در منطقه شون مشکل نداره و این اطمینان رو از تجربه کاربران اون منطقه به دست بیارن و به هیچ نقشه و بازار گرمی شرکتی توجه نکنن. من در منطقه آزادی شادمان که مثلا تحت پوشش داخلی هم هست این فاجعه رو دارم. فقط امیدوارم این مشکل حل بشه و همون سرعت 128 ذغالی رو حداقل بدون مشکل داشته باشم.
سلام دوستان من نمی خوام از مبین نت طرفداری کنم، چونکه خودم حدود 6ماه مشکلات عدیده ای داشتم،ولی لازم دیدم توضیحاتی در مورد نقشه پوشش داخلی مبین نت به دوستان بدم. دوستان توجه داشته باشید که در نقشه پوشش داخلی تعدادی دایره قرمز رنگ وجود دارد. این دایره ها نشان دهنده این است که درون این دایره ها پوشش ضغیف و یا فاقد پوشش می باشد. کلاً باید منطقه شما خارج از آن دایره های قرمز رنگ کوچک و یا متوسط باشد و در منتطقه سبز کلی قرار داده شده باشد.
به عنوان مثال منطقه مورد نظر آقا وحید از لحاظ آنتن دهی مشکل دارد. من عکس براتون آپلود کردم و با فلش نشان دادم. در این عکس این دو منطقه پوشش ندارد و یا ضعیف می باشد.
اگر به پوشش منطقه ما توجه داشته باشید متوجه منظور من خواهید شد.
در عکس شماره 1 خ کارون هنوز تحت پوشش نبود و مشخص است که داخل یک دایره قرمز رنگ قرار دارد، ولی از زمانی که این منطقه تحت پوشش قرار گرفت آن دایره قرمز رنگ از خ کارون حذف شد.
پس دوستان حتماً قبل از خرید اشتراک اینترنت مبین نت به این موضوع توجه داشته باشند. در ضمن امیدوارم منطقه آقا وحید هرچه سریعتر یک BTS فعال بشه تا مشکل ایشون حل بشه.
ما که بهترین سرویس رو داریم سرعت ثابت 60 شب و روز رایگان وغیر رایگان(قم)
من هم از وقتی که آنتن جدید تو منطقه ما اضافی شده مشکلی ندارم. این هم از وضعیت Ping
![]()
امروز مشکل در وصل شدن کمتر بود اما هنوز آپلود مشکل داره. از دوستان کسی هست که مشکل آپلود داشته باشه؟ مخصوصا موقع فرستادن یک فایل مثلا یک مگی با ایمیل؟ اگر هست حداقل همدردی کنه بامن![]()
مشتری پر و پا قرص این تاپیک شدم من انگار
آقا از دوستان یه خواهش دارم. اگه میشه یه جوری سرعت آپلود خودشون رو تست بگیرن چون من با آپلود مشکل اساسی دارم (جدا از مشکلات دیگه) الان حتی تو اسپید تست موقع تست آپلود ارور میده. من یه فایل 18 مگی رو از دیروز تا حالا میخوانم میل کنم نمیشه همون اول ارور میده. هم با جی میل هم با یاهو تست کردم. اگر میشه یه تستی هم شما انجام بدین. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)