برای همه اینجوریه. درواقع یجوری درستش کردن که وقتی میری توی سایت کوفتت بشهCSS و عکسهارو فیلـتــر کردن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای همه اینجوریه. درواقع یجوری درستش کردن که وقتی میری توی سایت کوفتت بشهCSS و عکسهارو فیلـتــر کردن.
سلام دوستان این هم تعرفه های جدید شرکت مخابرات ویژه ماه رمضان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش خوبه و سرعت دانلودش اینطور که خودشون نوشتن دو برابر سرعت دانلود در حالت عادی برای بازه شبانه رایگان
ولی یه مسئله ای هست
قرار داد رو باید یک ساله ببندید
سلام
این سرویسهای 5مگ و 10 مگ رو کی به کاربرای خونگی هم میدن؟
من سرویس جشنواره نوروزی 256 - 5 گیگ رو دارم، که ماهی 13 هزار تومنه. (جشنواره یکساله) به نظرتون میتونم عوض کنم ازین یکساله ها بگیرم؟ چون اینم یکسالس نباید مشکلی باشه قاعدتن؟!
سرویس 2 مگ به ما میدن؟ مودم هم داره گویا. من ازینا تابحال مودم مجانی نگرفتم باید یکی بگیرم
سرویسش فرقی که با سرویس های دیگه نداره؟ آخه قضیه ی سرعت دوبرابر مشکوکه.. دو برابر چی؟ یعنی مثلن اگه من با این سرویس 256 فعلیم دارم 130 کیلوبایت میگیرم، این 260 کیلوبایته ؟؟ یا کلن منظورشون از دوبرابر همین 130 کیلوبایته (به جای 32 :d)
محتوای مخفی: مهم
زنگ زدم به دوستم (آقای شمس) نصاب همین اینترنت مخابراته، گفت ثبت نامه طرحه هنوز شروع نشده.. احتمالن امروز بعدظهر یا فردا شروع میشه. بعد گفتم میتونم طرح جشنواره ی فعلیم رو تغییر بدم به این جشنواره ی رمضون؟ گفتش که اگه از جشنواره ی قبلیت مودم نگرفته باشی مشکلی نیست میتونی تغییر بدی. فردا بریم عوض کنیم، گفت سرویس 2 مگش (14 هزار تومن) عالیه. قرعه کشی و مودم و اینا هم داره.
فردا بیاید همگی بریزیم مخابراتحالا باز آمار میگیرم ببینم کی ثبت نامش شروع میشه خبر میدم.
این گزینه قرارداد یک سالش مزخرفه باید بردارند
یا حداقل سه ماهش کنند اول یه تستی بکنیم
آره واقعن مزخرفه.. ولی اگه این یکساله نبود عمرن طرحی به نام جشنواره میزاشتن با قیمتهای کمتر
+
فردا شروع میشه این طرحه. هرکی خواست میتونه بره تعویض کنه سرویسش رو.
این مخابرات هم نمیدونه با خودش چند چنده ها... اون سری رفتم سرویس رو عوض کردم کپی کارت ملی صاحب خط رو نخواستن ازم..!
این سری رفتم عوض کنم میگه کپی کارت ملی صاحب خط رو باید بدی!! اه.. همیشه دوست دارن سنگ بندازن جلوی پا..
هیچی دیگه فردا باید دوباره برم!
دوستان طرح های جشنواره رمضان چطوره ؟تو دانلود شبانش سرعت نمیخوابه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)