تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 892 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Hp رو شنیدیم که دوستان میگن زیاد داغ میکنه (البته حرف و حدیث در اون مورد هم خیلی زیاده!)
    ولی توشیبا دیگه واسه چی؟ اون چه مشکلی داره؟
    این نمودار فکر می کنم جواب شما را تا حدودی بده !

و اما در مورد توشیبا با اطلاعاتی که بنده دارم اکثر توشیباهای موجود در بازار فعلی ایران دارای مشکل هستند !

2. 2 کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lovelorn91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    inja

پيش فرض

هیچ کدام هیچ مشکل خاصی ندارند ، شما فقط بر اساس نیاز ها ، کاربرد و همچنین بودجه ی خود خرید کنید ، در یک محدوده قیمت ممکنه شرکتی حرفی برای گفتن نداشته باشه....

توشیبا نوت بوک های خیلی خوبی داره اما بازار یابی مناسبی در ایران نداره و فروش این شرکت در ایران بسیار کم هست ... علاوه بر عدم وجود نمایندگی فعال و مناسب ، مدل های متنوع این شرکت هم در بازار ایران به سختی گیر خواهند آمد.......

در این محدوده قیمت سری DV6 از اچ پی می تونه انتخاب مناسبی باشه ، اما شرکت سونی با مدل های سری F و ایسوس با سری N و M ، رقیبان سر سختی برای این شرکت هستند.....

نیاز های خود را تحلیل کنید ، مدل مناسب را خواهید یافت.
    به نظرتون از این 4تا مدل کدومو انتخاب کنم؟
    لطفا هرکی نظری داره با دلیلش بگه
    asus N61
    hp 2300
    hp 2170
    sony f115

داره خودمونی میشه feri007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

هیچ کدام هیچ مشکل خاصی ندارند ، شما فقط بر اساس نیاز ها ، کاربرد و همچنین بودجه ی خود خرید کنید ، در یک محدوده قیمت ممکنه شرکتی حرفی برای گفتن نداشته باشه....

توشیبا نوت بوک های خیلی خوبی داره اما بازار یابی مناسبی در ایران نداره و فروش این شرکت در ایران بسیار کم هست ... علاوه بر عدم وجود نمایندگی فعال و مناسب ، مدل های متنوع این شرکت هم در بازار ایران به سختی گیر خواهند آمد.......

در این محدوده قیمت سری DV6 از اچ پی می تونه انتخاب مناسبی باشه ، اما شرکت سونی با مدل های سری F و ایسوس با سری N و M ، رقیبان سر سختی برای این شرکت هستند.....

نیاز های خود را تحلیل کنید ، مدل مناسب را خواهید یافت.
    ممنون دوست عزیز
    الان تو محدوده 1200 تا 1300 شما Toshiba Satellite A505-S6030 رو پیشنهاد میدی؟
    کاربرد هم فعلا فیلم و ... هست ولی بعدا میخوام باهاش نرم افزارای مکانیک رو اجرا کنم(catia, solid ...).
    گرافیک هم چندان مهم نیست ولی با توجه به پولی که میدم اگه بالا باشه فبها!
    بین این مدل و دل 1558 یا 1557 و HP DV6 2190 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    ممنون

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

و اما در مورد توشیبا با اطلاعاتی که بنده دارم اکثر توشیباهای موجود در بازار فعلی ایران دارای مشکل هستند !
    منبع این نمودار کجاست؟
    لپ تاپ ها رو تو کشور خاصی بررسی کرده؟
    و اینکه مال سال چنده؟
    ممنون

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    کاربرد هم فعلا فیلم و ... هست ولی بعدا میخوام باهاش نرم افزارای مکانیک رو اجرا کنم(catia, solid ...).
    ممنون

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

منبع این نمودار کجاست؟
    و اینکه مال سال چنده؟
    ممنون

روی این نمودار ها چندان حساب نکن... بعضی وقت ها شرکت ها در برخی مدل ها اشتباهی می کنند که باعث این پیشامد ها میشه.
    مگر نه الان HP پر فروش ترین نبود........ مشکل داغ کردن هم اصلا مطرح نیست ، شما اگر سری به سایت های بررسی بزنید خواهید دید که دما تفاوت چندانی با دیگر رقبا نداره....
    در این محدوده قیمت این دو مدل را پیشنهاد می کنم:

DV6
    CORE I7-1.6-720QM
    4096 DDR3
    500 HDD
    NV GT320 1G DDR3
    15.6"
    DVD RW
    win 7
    2.8Kg
    1,320,000

DELL STUDIO 1558
    core i7 1.6~2.8
    4GB
    500++
    15.6 WXGA
    ATI Radeon 5470 7
    9Cell

اگر اهل بازی هتی بی خیال مدل دل بشو

6. 3 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ممنون

منبع این نمودار کجاست؟
    و اینکه مال سال چنده؟
    ممنون

دوست من کافی شما با یه جستجو ساده در همین فروم شاهد مشکلات عجیب و غریبی که دوستان ما با Hp خوردن باشی

ببین HP لپ تاپی که داغ کردن ضعیف شدن زود هنگام فلوسنت LCD و درصد خرابی خیلی بالا در کارنامه اش داره !!

توصیه من به شما اینه که Hp نگیری حالا انتخاب با خودته !!

8. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله درسته ASUS که لیست کردین گرافیک قوی تره !!

اما من همیشه به دوستان دل و سونی رو پیشنهاد می دم !!
    در کل پیشنهادتون اشتباهه چون asus به خصوص مدل n61jq خیلی از مدلهای موجود سونی بهتره وپول به سونی دادن اشتباهه محضه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظورتون از مشکل دارن چیه؟رو چه حسابی مشکل دارن؟مگه میشه هرچی لب وارد ایران میشه از برند توشیبا مشکل داشته باشه اونم از برندی مثل توشیبا با این همه قدمت مگه با ایرانیها مشکلی داره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منظورتون از مشکل دارن چیه؟رو چه حسابی مشکل دارن؟مگه میشه هرچی لب وارد ایران میشه از برند توشیبا مشکل داشته باشه اونم از برندی مثل توشیبا با این همه قدمت مگه با ایرانیها مشکلی داره؟؟؟
    دوست عزیز بار حدید توشیبا که وارد ایران شده اکثرا ریفر بوده و یه جورایی مشکل دارند

می تونید بخرید و امتحان کنید امتحانش کاملا FREE هست

این حرف من نیست حرف یکی از وارد کننده های توشیبا در ایرانه !! راست و دروغش پای خودش !!

12. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز بار حدید توشیبا که وارد ایران شده اکثرا ریفر بوده و یه جورایی مشکل دارند

می تونید بخرید و امتحان کنید امتحانش کاملا FREE هست

این حرف من نیست حرف یکی از وارد کننده های توشیبا در ایرانه !! راست و دروغش پای خودش !!
    دوست عزيز به نظرم موارد رو كه شركت بدر الكتريك واردات داشته به نظرم شامل اين داستان نشه ....
    چون توي شركت ما قسطي و بصورت مستقيم از اين گارانتي تهيه شد و خيلي ها گرفتن الان تبليغ اينه كه با وجود فروش تعداد بالا هنوز بعد از 1 سال فاقد برگشت يا تعمير بودن ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه hps2142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Azәrbaycan

پيش فرض

سلام.
    یه سوال :
    میخواستم بدونم لپ تاپی هست که بتونم کارت گرافیک NVIDIA-GeForce-GTX-285M-SLI رو روش نصب کنم ؟ مثلا میشه رو لپ تاپه sony f-116/117 نصبش کرد ؟
    در ضمن کسی قیمت این نوع کارت گرافیک رو میدونه ؟

راستش میخوام crysis رو در ultra بازی کنم .

15. این کاربر از hps2142 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •