تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 318 از 414 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbass65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

*دوستان من اگر بخوام تغییر سوریس بدم به اکو2مگ شاتل، برگه ی گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه ببرم کافیه؟

بعدشم این گواهی ها تاریخ اعتبار دارن، یعنی مثلا من ترم آخرم یا نهایتا 2ترم دیگه درس بخونم، بعد فارغ التحصلی چی میشه؟ نتمو قطع می کنن؟
    من از راپید باز هم استفاده میکنم بد نیست ( البته راپید باز هم سرور های مختلف داره که بعضی هاش شب خوب جواب نمیده)
    وقتی دو مگ رو بگیری دیگه ازت پس نمیگیرن فقط کافیه بگیری

2. 3 کاربر از abbass65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه samangolriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    توی اینترنت

پيش فرض

دوستان اگه می خواین هر شب 2 گیگ بگیرین باید از سرور های قدرتمندی دانلود کنین نه سرورهای پیزوری ایران و اینا . دوستانی که تو لیست VIP من هستن فایلاشونو لینک بدن من واسشون تو رپیدشیر مستقیم میکنم . با سرعت بالا دانلود کنید .
    تا یک ونیم ترابایت می تونین دانلود کنین.

فقط VIP ها پ.خ بدن یا سریعتر اینه که تو یاهو مسنجر پیغام بدید.

ارادتمند
    Last edited by samangolriz; 01-10-2010 at 21:14.

4. 2 کاربر از samangolriz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام عزیزم
    نه محدودیت ندارم شبانه دنیانت حدوده یک هفته هست راه اندازی شده من خط 1 مگ دارم و سرعت دانلودم تو روز یا شب بین 115 تا 120 هست پس طبیعیه اما اینکه اینقدر دانلود کردم بخاطر اینه که من دیگه چیزی به ذهنم نرسید بزنم برای دانلود. فقط 3 تا فیلم mkv با زدم و چندتا بسته والپیر که همه اونا تا ساعت 5:22 صبح تموم شده بودن و دستگاه بقیه اون رو بیکار بود اگه میخواستم فول دانلود کنم حدوده 2300 مگ میتونم از خط بکشم اما دیکه حال اون رو نداشتم
    راستش من زیاد تو خط این کارا نیستم چون حدوده 20 روزه دیگه سربازم و میرم و اهل خونه هم نمیتونن با این سرویس زیاد کار کنن
    به طور خلاصه ماکسیمم حجمی که تا الان از این سرویس من تونستم تو دانلود شبانه بگشم 3 شب پیش بود اونم حدوده 2640 مگ بود که تا ساعت 6:40 تموم کرد
    فکر کنم کافیه چون اگه همینطور پیش برم هم هاردم بیخود پر میشه هم دیگه چیز با ارزشی برای دانلود نمیمونه
    راستی این سرویس در طول شب نه قطعی داره نه افت سرعت
    تنها چیزی که باعث افت سرعت میشه سرور سایتیه که داری دانلود میکنی

یا علی...
    آها، منم تعجب کردم که چطور ممکنه با این سرعت فقط 0.25 گیگ بیشتر از من دانلود کنی.

چند تا سوال:
    شما چقدر واسه سرویس 1 مگ دنیا نت میدی؟
    محدودیت ترافیکش چقدره؟

6. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

آها، منم تعجب کردم که چطور ممکنه با این سرعت فقط 0.25 گیگ بیشتر از من دانلود کنی.

چند تا سوال:
    شما چقدر واسه سرویس 1 مگ دنیا نت میدی؟
    محدودیت ترافیکش چقدره؟
    سلام دوباره
    من برای این سرویس با محدویت 2 گیگ ماهی 18500 تومن میدم که نیازه من رو بر طرف میکنه
    هیچ کدوم از مشکلات بقیه شرکتها که تو فروم دربارشون بحث میشه نداره مثل قطعی افت سرعت دزدی حجم و ...

یا علی...

8. 2 کاربر از davood.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tazehaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز-زیتون کارمندی

14

دانلود ضایعه دیشب

این عکس هم نگاه کنید:

البته فدای سرش که قطع نشد، چون من از برنامه ی Delayed Shutdown استفاده می کنم.

---------- Post added at 07:22 AM ---------- Previous post was at 07:21 AM ----------

سلام دوباره
    من برای این سرویس با محدویت 2 گیگ ماهی 18500 تومن میدم که نیازه من رو بر طرف میکنه
    هیچ کدوم از مشکلات بقیه شرکتها که تو فروم دربارشون بحث میشه نداره مثل قطعی افت سرعت دزدی حجم و ...

یا علی...
    این شرکته اسمش چیه؟
    شب ها رایگان داره؟
    سرویست چیه؟

یکم توضیح بده.تشکر

10. 2 کاربر از tazehaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

این شرکته اسمش چیه؟
    شب ها رایگان داره؟
    سرویست چیه؟

یکم توضیح بده.تشکر
    سلام دوست عزیز
    من از شرکت دنیا نت که نماینده اسیا تک تو استان خوزستان هست سرویس میگرم اوایل کمی قطعی داشت اما الان عالی شده
    سیستم من 24 ساعت روز به اینترنت وصله تنها ساعت 12 شب خاموش میکنم اونم بخاطر سرویش شبانه دوباره خودش ساعت 2 روشن میشه تو این فاصله ها هم اصلا حجم کم نمیکنه مگر استفاده کنم مثلا میرم ناهار میخورم ، بیرون میرم و... خیلی اطمینان داره . البته بگم من تمام برنامه های ویندوز رو تنظیم کردم که هیچ ارتباطی با اینترنت نداشته باشن . دانلود شبانه رایگان هم داره از ساعت 2 تا 7 صبح من دیشب 1640 مگ دانلود داشتم
    سرعت روز و شب هم تفاوتی ندارن و در حد عالی هستن ( در همه حالت با لینک عالی و پرسرعت سرعت من بین 115 تا 120 متغیره)

در کل من خیلی راضیم از طرفی این شرکت کارش رو حدوده 1.5 ساله شروع کرده . مثل بقیه قدیمی نیست اما
    هیچ کدوم از مشکلاتی که تو انجمن بحث میشه رو نداره
    درواقع من وقتی این بحث هارو میبینم تعجب میکنم

یا علی...

12. 3 کاربر از davood.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دانلود ضایعه دیشب

این عکس هم نگاه کنید:

البته فدای سرش که قطع نشد، چون من از برنامه ی Delayed Shutdown استفاده می کنم.

این مشکل رو من هم با دانلود منیجر داشتم، این مشکل چند روزی پابرجا بود تا یکی بهم گفت که ورژن جدید دانلود منیجر رو نصب کن، درست میشه.
    منم ورژن جدید دانلود منیجر رو نصب کردم و مشکلم رفع شد.
    این مشکل واسه من از همون شبی شروع شد که ساعتها یک ساعت تغییر کردن.
    پس حتما برو ورژن جدید دانلود منیجر که IDM 6.0.2 beta build3 هستش رو دانلود کن، حجمش 3-4 مگ بیشتر نیست، مشکل تو هم مثل من حل میشه.

14. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

دوستان یه screen خوشگل میخوام واستون بزارم فقط امیدوارم که مثل من به گریه نیوفتید...

اینم مال من بد بخته...

16. 2 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    مرکز رجایی اهواز 256 آرت دارم که نامحدود شده.روزا 65 کیلو دانلود میده که خیلی خوبه ولی شبا از ساعت 1 شب تا 5 صبح پینگ همه اش میشه تایم اوت کامل و هیچ جایی را پینگ نمیگیره هیچ پروتکولی وصل نمیشه و سرعت دانلود میاد روی 10-15 کیلو.
    بگذریم.برای گلستان چه adsl و وایرلسی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟سرعت بالا و دانلود ندارم میخوام پینگ منظم باشه و قطعی خیلی کم.
    وایرلس طپش نت و راصد خوبه اونجا؟؟؟

مرسی adsl شاتل اونجا چطوره؟؟؟کلا adsl اونجا چی منظم و خوبه نمیخوام دانلود کنم میخوام stable باشه

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

درود
    مرکز رجایی اهواز 256 آرت دارم که نامحدود شده.روزا 65 کیلو دانلود میده که خیلی خوبه ولی شبا از ساعت 1 شب تا 5 صبح پینگ همه اش میشه تایم اوت کامل و هیچ جایی را پینگ نمیگیره هیچ پروتکولی وصل نمیشه و سرعت دانلود میاد روی 10-15 کیلو.
    بگذریم.برای گلستان چه adsl و وایرلسی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟سرعت بالا و دانلود ندارم میخوام پینگ منظم باشه و قطعی خیلی کم.
    وایرلس طپش نت و راصد خوبه اونجا؟؟؟

مرسی adsl شاتل اونجا چطوره؟؟؟کلا adsl اونجا چی منظم و خوبه نمیخوام دانلود کنم میخوام stable باشه
    عزیز شما هم تقریبا خواستتون مثل منه و مشکلتون هم مثل من میشه!!!!!
    اصلا هیچ adsl توی اهواز پیدا نمیشه که Stable باشه و پینگش ثابت یا کم باشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •