من از راپید باز هم استفاده میکنم بد نیست ( البته راپید باز هم سرور های مختلف داره که بعضی هاش شب خوب جواب نمیده)
وقتی دو مگ رو بگیری دیگه ازت پس نمیگیرن فقط کافیه بگیری
من از راپید باز هم استفاده میکنم بد نیست ( البته راپید باز هم سرور های مختلف داره که بعضی هاش شب خوب جواب نمیده)
وقتی دو مگ رو بگیری دیگه ازت پس نمیگیرن فقط کافیه بگیری
دوستان اگه می خواین هر شب 2 گیگ بگیرین باید از سرور های قدرتمندی دانلود کنین نه سرورهای پیزوری ایران و اینا . دوستانی که تو لیست VIP من هستن فایلاشونو لینک بدن من واسشون تو رپیدشیر مستقیم میکنم . با سرعت بالا دانلود کنید .
تا یک ونیم ترابایت می تونین دانلود کنین.
فقط VIP ها پ.خ بدن یا سریعتر اینه که تو یاهو مسنجر پیغام بدید.
ارادتمند
Last edited by samangolriz; 01-10-2010 at 21:14.
آها، منم تعجب کردم که چطور ممکنه با این سرعت فقط 0.25 گیگ بیشتر از من دانلود کنی.
چند تا سوال:
شما چقدر واسه سرویس 1 مگ دنیا نت میدی؟
محدودیت ترافیکش چقدره؟
سلام دوباره
من برای این سرویس با محدویت 2 گیگ ماهی 18500 تومن میدم که نیازه من رو بر طرف میکنه
هیچ کدوم از مشکلات بقیه شرکتها که تو فروم دربارشون بحث میشه نداره مثل قطعی افت سرعت دزدی حجم و ...
یا علی...
دانلود ضایعه دیشب
این عکس هم نگاه کنید:
البته فدای سرش که قطع نشد، چون من از برنامه ی Delayed Shutdown استفاده می کنم.
---------- Post added at 07:22 AM ---------- Previous post was at 07:21 AM ----------
این شرکته اسمش چیه؟
شب ها رایگان داره؟
سرویست چیه؟
یکم توضیح بده.تشکر![]()
سلام دوست عزیزاین شرکته اسمش چیه؟
شب ها رایگان داره؟
سرویست چیه؟
یکم توضیح بده.تشکر![]()
من از شرکت دنیا نت که نماینده اسیا تک تو استان خوزستان هست سرویس میگرم اوایل کمی قطعی داشت اما الان عالی شده
سیستم من 24 ساعت روز به اینترنت وصله تنها ساعت 12 شب خاموش میکنم اونم بخاطر سرویش شبانه دوباره خودش ساعت 2 روشن میشه تو این فاصله ها هم اصلا حجم کم نمیکنه مگر استفاده کنم مثلا میرم ناهار میخورم ، بیرون میرم و... خیلی اطمینان داره . البته بگم من تمام برنامه های ویندوز رو تنظیم کردم که هیچ ارتباطی با اینترنت نداشته باشن . دانلود شبانه رایگان هم داره از ساعت 2 تا 7 صبح من دیشب 1640 مگ دانلود داشتم
سرعت روز و شب هم تفاوتی ندارن و در حد عالی هستن ( در همه حالت با لینک عالی و پرسرعت سرعت من بین 115 تا 120 متغیره)
در کل من خیلی راضیم از طرفی این شرکت کارش رو حدوده 1.5 ساله شروع کرده . مثل بقیه قدیمی نیست اما
هیچ کدوم از مشکلاتی که تو انجمن بحث میشه رو نداره
درواقع من وقتی این بحث هارو میبینم تعجب میکنم
یا علی...
این مشکل رو من هم با دانلود منیجر داشتم، این مشکل چند روزی پابرجا بود تا یکی بهم گفت که ورژن جدید دانلود منیجر رو نصب کن، درست میشه.
منم ورژن جدید دانلود منیجر رو نصب کردم و مشکلم رفع شد.
این مشکل واسه من از همون شبی شروع شد که ساعتها یک ساعت تغییر کردن.
پس حتما برو ورژن جدید دانلود منیجر که IDM 6.0.2 beta build3 هستش رو دانلود کن، حجمش 3-4 مگ بیشتر نیست، مشکل تو هم مثل من حل میشه.
دوستان یه screen خوشگل میخوام واستون بزارم فقط امیدوارم که مثل من به گریه نیوفتید...
اینم مال من بد بخته...
![]()
درود
مرکز رجایی اهواز 256 آرت دارم که نامحدود شده.روزا 65 کیلو دانلود میده که خیلی خوبه ولی شبا از ساعت 1 شب تا 5 صبح پینگ همه اش میشه تایم اوت کامل و هیچ جایی را پینگ نمیگیره هیچ پروتکولی وصل نمیشه و سرعت دانلود میاد روی 10-15 کیلو.
بگذریم.برای گلستان چه adsl و وایرلسی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟سرعت بالا و دانلود ندارم میخوام پینگ منظم باشه و قطعی خیلی کم.
وایرلس طپش نت و راصد خوبه اونجا؟؟؟
مرسی adsl شاتل اونجا چطوره؟؟؟کلا adsl اونجا چی منظم و خوبه نمیخوام دانلود کنم میخوام stable باشه
عزیز شما هم تقریبا خواستتون مثل منه و مشکلتون هم مثل من میشه!!!!!
اصلا هیچ adsl توی اهواز پیدا نمیشه که Stable باشه و پینگش ثابت یا کم باشه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)