خب علت به خصوصی نداره بیشتر دوستان میخوان گوشیه جدید بگیرند یا مثلا خود من میخوام برم خدمت....
خب علت به خصوصی نداره بیشتر دوستان میخوان گوشیه جدید بگیرند یا مثلا خود من میخوام برم خدمت....
فقط نمی تونه این دلیل باشه چون اکثرا هنوز به یکسال نرسیده تصمیم به فروش گرفته اند!!!
و این گوشی هنوز قدیمی نشده!
من که فروختم و c7 گرفتم علت اصلیش این بود که دیگه ویندوز 6.5 ساپورت نمیشد و خبری از بازی جدید نبود ... الان اکثر سیستم عاملا بازیهای گرافیکی خوبی دارن که ویندوز نداره
کلاً علت اصلیش ویندوز 6.5 ه که دیگه طرفدار نداره و خسته کننده شده
ولی اگه شما ازش راضی هستی نگرش دار گوشی خوبیه
سلام دوست عزیز.
ببین دوست عزیز دلیل اصلیش اینه که خیلی ها گوشی باز هستند به طور مثال خیلی از امنیا 2 داران زمانی که گالاکسی وارد بازار شد
امنیا 2 خودشون رو فروختند و به سمت این گوشی رفتند ، در کل به نظر من امنیا 2 برای کسی که یه گوشی کاربردی میخواد فوق العاده است
اما برای کسی که به فکر گوشی بازی هست و دوست داره همیشه جدیدترین گوشی های بازار رو داشته باشه این قضیه فرق میکنه.
در کل این گوشی فوق العاده است و تمام نیازهای یه کاربر حرفه ای رو میتونه به خوبی پاسخگو باشه.
با سپاس.
سلام دوستان عزیز
من از وقتی که این گوشی رو خریدم ویندوز 6.5 رو روش نصب کردم . از همون وقت من با سنسور های این گوشی مشکل داشتم . مخصوصا در قسمت مشاهده عکس ها که اگه گوشی رو صاف نمی گرفتی خودش عکس ها رو عوض میکرد و یا تصویر را چرخش میداد . در قسمت calibration هم یک سری دستکاری کردم فایده نداشت . اگه برنامه ای یا روشی برای درست کردنش یا لا اقل خاموش کردن سنسور هست لطفا برام بزارید
c7 خوش میگذره
چرا پس c7 ?????
منم با شما موافقم
گوشی بازیو دوست ندارم چون فقط ضررر!
امنیا یه کامپیوتر کامل واسه ی منه!
صفحه بزرگLED
دوربین قوی عکس برداری و فیلم برداری فلاش پرقدرت!
منوهای رادست و نرم
استایل شیک،ویندوز6.5 ،حافظه ی 16گیگابایتی
اول امسال سفیدشو دیدمو خیلی خوشم امد و 500هزینه کردم
و میخام تا تشو در نیوردمو خوب ازش کار نکشیدم،نگرش دارم!
تا وقتی که واقعا یه گوشی جدید بیاد که از نظر سخت افزارو نرم افزار چند برابر امنیا باشه!نه اینکه با چنتا تغییر جزیی یا برداشتن فلاش دوربین برمو 700-800پول بدم
اینکه 3ماه یه گوشیو بگیره و با کلی ضرر بفروشه و دوباره یه گوشی جدید و چند ماه بعدش باز فروش و ضرر!
سلام به همگی.
میگم که کسی تنظیمات مربوط به GPS و برنامه Navitel رو برای گوشی امنیا 2 بلده؟؟؟
من روی گوشیم برنامه Navitel به همراه نقشه هاش رو نصب کردم اما هرچی منتظر میمونم اصلا مکان من رو پیدا نمیکنه ، خیلی کلافم کرده.
از دوستانی که تنظیمات و یا راهکار مربوط به این مشکل رو بلدند خواهش میکنم تا من رو راهنمایی کنند.
با سپاس.
سریع ترین رام سنس دار
سریع ترین و جدید ترین رام سنس دار امنیا 2 به تاریخ 6/10/89
رام خوبیه.
لینک های مستقیم دانلود این رام:
JD6 V4.2:
JF5 V4.2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
JG5 V4.2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اسکریبن شات
![]()
سلام به همگی دوستان.
گوشی من آنتنش نیست دیگه هارد ریسیت هم کردم باز No network رو میزنه !
تازه دیروز رام JJ1 رو ریخته بودم . یهو هنگ کرد و دیگه اینجوری شد !!!
کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟
Last edited by Cain; 14-01-2011 at 20:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)