تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 318 از 469 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

عموم اینا میخواستن برن مسافرت... کلید خونشون رو دادن به من که شبها برم بخوابم. عموم به من سپرد که مواظب آکواریوم باشم و به ماهیا غذا بدم. یه آکواریوم بزرگ داشتن که پر از ماهی های گرون قیمت بود. شب اول من رفتم به اینا غذا بدم بد دیدم دماسنج 24 درجه نشون میده نمیدونم چرا احساس کردم ماهی ها سردشونه بخاری شو یه کم زیاد کردم بعد نیم ساعت دیدم دماسنج اصلا تکون نخورد .دیدم اینجوری نمیشه بخاری رو گذاشتم آخر که زودتر گرم بشه بعد از اینکه گرم شد دوباره کمش کنم. بعد اومدم نشستم جلو تلویزیون و خوابم برد صبح هم سریع لباس پوشیدم رفتم خونمون دیگه آکواریوم یادم رفت. شبش اومدم دیدم از رو آب بخار بلند میشه و ماهی ها همه روی آب شناور هستن و روغنشون در اومد روی آب اومدم درستش کنم گفتم آبش رو عوض میکنم چند تا ماهی میخرم میندازم توش. نصف آبش رو خالی کردم اومدم آکواریوم رو بلند کنم از رو اوپن یهو کمرم گرفت از دستم افتاد شکست تمام آشپزخونه رو آب گرفت... کلا سه روز رفتن من خونشون رو به گند کشیدم. دیگه بعد از اون هیچ کس به من کلید خونش رو نداد :(
    واااااااااااااااااااااااا اااااااااااای ...
    چه فاجعه ای.
    اگه برای من این اتفاق بیفته فرار میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Devil_xxx2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    in Iran

پيش فرض

سوتی تکراری بود. اینم یه سوتی از من...

عموم اینا میخواستن برن مسافرت... کلید خونشون رو دادن به من که شبها برم بخوابم. عموم به من سپرد که مواظب آکواریوم باشم و به ماهیا غذا بدم. یه آکواریوم بزرگ داشتن که پر از ماهی های گرون قیمت بود. شب اول من رفتم به اینا غذا بدم بد دیدم دماسنج 24 درجه نشون میده نمیدونم چرا احساس کردم ماهی ها سردشونه بخاری شو یه کم زیاد کردم بعد نیم ساعت دیدم دماسنج اصلا تکون نخورد .دیدم اینجوری نمیشه بخاری رو گذاشتم آخر که زودتر گرم بشه بعد از اینکه گرم شد دوباره کمش کنم. بعد اومدم نشستم جلو تلویزیون و خوابم برد صبح هم سریع لباس پوشیدم رفتم خونمون دیگه آکواریوم یادم رفت. شبش اومدم دیدم از رو آب بخار بلند میشه و ماهی ها همه روی آب شناور هستن و روغنشون در اومد روی آب اومدم درستش کنم گفتم آبش رو عوض میکنم چند تا ماهی میخرم میندازم توش. نصف آبش رو خالی کردم اومدم آکواریوم رو بلند کنم از رو اوپن یهو کمرم گرفت از دستم افتاد شکست تمام آشپزخونه رو آب گرفت... کلا سه روز رفتن من خونشون رو به گند کشیدم. دیگه بعد از اون هیچ کس به من کلید خونش رو نداد :(
    اگه من جای عموت بودم میکشتمت

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تو به اين ميگي سوتي؟
    فاجعه به بار آوردي در حد تيم ملي بعد بهش ميگه سوتي
    خوب یه چی بالاتر از سوتی بود ولی اینجوریه دیگه سوتی های من درجه شون بالاست...

واااااااااااااااااااااااا اااااااااااای ...
    چه فاجعه ای.
    اگه برای من این اتفاق بیفته فرار میکنم.
    کجا فرار میکردم آخه ؟ تا صبح دهنم سرویس شد همه جا رو تمیز کردم. داشتم فکر میکردم اگه اومدن بگم آکواریوم چی شد که اینجا یه سوتی فکری هم دادم. یه لحظه به ذهنم رسید اگه اومدن بگم آکواریوم رو دزد برد بعد دوباره مغزم به کار افتاد که کدوم دزد احمقی پیدا میشه آکواریوم بدزده ؟
    عموم اینا که اومدن اولین چیزی که پرسیدن این بود پس آکواریوم کوووو ؟ آخه خانوادگی به اون آکواریوم علاقه خاصی داشتن. منم جریان رو به عموم گفتم یک ساعت داشت میخندید زن عموم ولی خیلی ناراحت شد. آبروی منم برد همه جا رفت گفت....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اگه من جای عموت بودم میکشتمت
    نه بابا عموم علاقه خاصی به من داره چیزی بهم نگفت فقط آبروم رفت دیگه...

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

نه بابا عموم علاقه خاصی به من داره چیزی بهم نگفت فقط آبروم رفت دیگه...

خیلی خلاصه خوش شانسی معلوم شد از این بچه لوسای فامیلی که کاری بهت ندارن هر کاری بکنی قربون صدقتم میرن

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اینم یکی دیگه جدیده ماله دیروزه... من یه دوست دارم که شماره موبایلش خیلی شبیه شماره موبایل منه. فقط جای عددا فرق داره. خلاصه من همیشه قاطی میکنم. مثلا هر وقت زنگ میزنه من اینجوری میشم چند ثانیه ای فکر میکنم که من چجوری به خودم زنگ زدم یا یه بار شماره خودمو جای شماره اون تو گوشیم سیو میکردم و بعد یه دفعه خواستم تست کنم ببینم اس ام اس سند میشه یا نه واسه خودم یه اس ام اس فرستادم دیدم یه اس ام اس با اسم دوستم اومد و من برای چند دقیقه داشتم فکر میکردم که چجوری شد من به خودم اس ام اس دادم همون اس ام اس از طرف دوستم اومد و داشتم ربطش میدادم به مشکلات شبکه مخابرات و ... تا اینکه فهمیدم چه سوتی دادم.

اما سوتی اصلی رو دیروز دادم. داشتم با ماشین میرفتم تو خونه . یه دختره بد جوری آمار داد. منم سریعا دور زدم و یه کم جلوتر رفتم تو یه کوچه پارک کردم دیدم اومد تو کوچه ... بعد اومد لب پنجره ماشین بهش گفتم سوار شه ولی گفت عجله داره باید بره خونه بعد بهم گفت شمارت رو نمیدی ؟ منم هول کرده بودم شماره دوستم رو گفتم اون تو گوشیش سیو کرد گفت یه ربع دیگه بهت زنگ میزنم. تا شب منتظر موندم اما زنگ نزد کلی فحش و بد و بیراه نثارش کردم. امروز دوستم رو دیدم گفت یه دختره از دیروز تا حالا دهن منو سرویس کرده هی زنگ میزنه میگه شما همونی نیستی که با ماشین تو فلان خیابون و .... منم هی میگم نه ... بازم زنگ میزنه آخرش بستمش فحش دیگه زنگ نزد. منو میگی سریع گوشی رو از دستش قاپیدم رفتم تو کال رکورد دیدم دختره با دبیت زنگ زده به دوستم گفتم اگه بازم زنگ زد شماره منو بده بهش اما با اون فحشهایی که دوستم میگفت بهش دادم فکر نکنم دیگه عمرا زنگ بزنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خیلی خلاصه خوش شانسی معلوم شد از این بچه لوسای فامیلی که کاری بهت ندارن هر کاری بکنی قربون صدقتم میرن
    تقریبا یه جورایی ...

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اینم یکی دیگه جدیده ماله دیروزه... من یه دوست دارم که شماره موبایلش خیلی شبیه شماره موبایل منه. فقط جای عددا فرق داره. خلاصه من همیشه قاطی میکنم. مثلا هر وقت زنگ میزنه من اینجوری میشم چند ثانیه ای فکر میکنم که من چجوری به خودم زنگ زدم یا یه بار شماره خودمو جای شماره اون تو گوشیم سیو میکردم و بعد یه دفعه خواستم تست کنم ببینم اس ام اس سند میشه یا نه واسه خودم یه اس ام اس فرستادم دیدم یه اس ام اس با اسم دوستم اومد و من برای چند دقیقه داشتم فکر میکردم که چجوری شد من به خودم اس ام اس دادم همون اس ام اس از طرف دوستم اومد و داشتم ربطش میدادم به مشکلات شبکه مخابرات و ... تا اینکه فهمیدم چه سوتی دادم.

اما سوتی اصلی رو دیروز دادم. داشتم با ماشین میرفتم تو خونه . یه دختره بد جوری آمار داد. منم سریعا دور زدم و یه کم جلوتر رفتم تو یه کوچه پارک کردم دیدم اومد تو کوچه ... بعد اومد لب پنجره ماشین بهش گفتم سوار شه ولی گفت عجله داره باید بره خونه بعد بهم گفت شمارت رو نمیدی ؟ منم هول کرده بودم شماره دوستم رو گفتم اون تو گوشیش سیو کرد گفت یه ربع دیگه بهت زنگ میزنم. تا شب منتظر موندم اما زنگ نزد کلی فحش و بد و بیراه نثارش کردم. امروز دوستم رو دیدم گفت یه دختره از دیروز تا حالا دهن منو سرویس کرده هی زنگ میزنه میگه شما همونی نیستی که با ماشین تو فلان خیابون و .... منم هی میگم نه ... بازم زنگ میزنه آخرش بستمش فحش دیگه زنگ نزد. منو میگی سریع گوشی رو از دستش قاپیدم رفتم تو کال رکورد دیدم دختره با دبیت زنگ زده به دوستم گفتم اگه بازم زنگ زد شماره منو بده بهش اما با اون فحشهایی که دوستم میگفت بهش دادم فکر نکنم دیگه عمرا زنگ بزنه.

ایول پس شما هم اهل رسوندن دختران بی پناه به سر منزل مقصودید

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

بابا ایول

تو اصل خنده ای داداش .

ما رو دعوت کن یه دو سه روزی با هم باشیم کمی بخندم شاد بشم روحیه ام عوض بشه.

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

یه سوتی دیگه از ما
    سر کلاس ریاضی نشسته بودیم ... معلم ازم خواست که تمرین رو حل کنم .. حل کردم ولی معلم کتابم رو گرفت ..... تمرین هایی رو که گفته بود حل کنید رو حل نکرده بودم .. کتابم رو ازم گرفت و گفت برو بشین ... بعدش به بغل دستیم گفت: "کتابت رو بده" دوستم جواب داد:" نیاوردم!" به بعدی گفت تو کتابت رو بده .. اونم گفت نیاوردم ... یه دفعه عصابانی شد و لیست رو درآورد و می خواست کتابای همه رو نگاه کنه ... بعد که به من رسید گفت: کو کتابت
    منم گفتم :" اجازه دادیم دستتون" ... کله کلاس رفت روی هوا .... معلممون که بچه مثبت بود نفهمید چی شده بود فقط ساکت موند ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •