سلام بچه ها
من بعد از 2-3 ساعت پیا پی تونستم که منو این بازی رو فارسی کنم
لینک دانلود:
اگه فک می کنین 1 کوچولو خوب شده تشکر بزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
من بعد از 2-3 ساعت پیا پی تونستم که منو این بازی رو فارسی کنم
لینک دانلود:
اگه فک می کنین 1 کوچولو خوب شده تشکر بزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از قم دانلود نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که خیلی ترسناکه
مگه کمباته
مثل اینکه تو این نسخه مدافعه ها از جون و دل دفاع میکنن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم چندتا عکس دیگه از بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه حسین جان خودت می دونی که من PES 2009 رو خیلی دوست دارم امسال هم از اونجایی که از فیفا 10 PC نا امید شدم تنها امید و آرزوم همین PES بود شاید بعضیا فکر کنن من ضد PES هستم به خاطر نقدی که کردم ولی باور کن این مسئله که PES 2010 هم مثل فیفا 10 کارنت خوب از آب در نیومده برام زجر آور هست حالا دیگه کلا امسال نمی تونم از فوتبال گیم لذت ببرم مگه اینکه بخوام XBOX360 بگیرم و فیفا 10 نکست بازی کنم. که امسال هم از هر لحاظ برتر از PES شد هم نمره هم گیم پلی و گرافیک و ...
باورم نمیشه که PES 2010 اینقدر نا امید کننده باشه به مراتب ضعیف تر از PES 2009 دیدم من این دمو رو. اونی نیست که ما توی ویدیو های گیم پلی دیدیم.
بخدا الان خیلی ناراحتم چون خودت می دونی من Xbox360 ندارم و از فیفا 10 پی سی هم قطع امید کردم با اون دموی افتضاحش. بنابراین تنها امیدم به این PES 2010 بود که اینم خیلی جالب نیست البته واقعا قابل تحمل تر از فیفا پی سی هست ولی خوب نکته مثبتی نسبت به 2009 نداره. یعنی رک بگم اگه تغییر مستر لیگ نبود طرف PES 2010 نمی رفتم همون 2009 بهتره. البته اینا نظرات من هست
یه سوال
از کجا میشه فهمید پچ جدیدی برای pes اومده یا نه ؟
سلام دوستان کسی لینک پارت 8 pes2010 که شب گزشته از پارس دی وی بی دان شد را داره؟
این لینک پارت 1 که خودم دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا چی بگم آرمین جان .آخه شما داری میگی گرافیک "بنظر" بهتر شده تازه جنبه کارتونی هم پیدا کرده درصورتیکه الان عالمو آدم دارن میگن گرافیک بازی فوق العاده شده سایتهای معتبر بازیو شما یک سر بزن تمامشون دارن میگن گرافیک بازی عالیه و من حتی یک جا ندیدم کسی از گرافیک ایراد بگیره و مثلا بگه کارتونی شده آخه چطوری میشه این حرف شما رو قبول کرد .
درمورد بازی من فکر میکنم اجازه بدیم کارشناسان فن و سایتهای معتبر نظر و امتیاز بدن بهتره .
این نوید میگفت یک زمانی pes فنی بوده برا خودش این بنده خداروهم اغفالش کردین ( شوخی کردم جدی نگیرین یه وقت) .
نوید چقدر بهت گفتم هرجا هرجا نرو گوش نکردی که ! ای روزگار
اون چیزی که من از نقد تو دیدم, راستشو بگم بهت شک کردم. یا شما درست بازی نکردی یا اینکه ...
70 % نکاتی که به عنوان نکات منفی گفتید اشتباه محضه.
1 - باگ های گرافیکی بسیار کم شده. بلاخره هر بازی باگ داره. COD 4و 5 هم کلی باگ داشت. ولی در این نسخه از PES باگ ها خیلی کم شدن.
2 - داور بهتر شده, در 2009 خیلی از تکل های معمولی رو کارت قرمز میداد ولی الان دیگه اینطور نیست. در ضمن منظور شما از بلاک که میگی خطا میگیره رو نفمیدم !
3 - منظور از کارتونی بودن خیلی مبهمه. خب این مسلمه که انیمیشن یعنی کارتونی. شما یک انیمیشن برام بیار که کارتونی نباشه. شفاف بودن, صاف بودن تصویر و نداشتن لرزش در بازی اینا همه در بازی وجود داره.
4 - من از دیشب دارم بازی میکنم خنگ بازیه تابلویی از بازیکنام ندیدم.
قبول دارم که کنترل بازی کمی از دستمون خارج شدن که اونم بر میگرده به Response Time که طبق گفته های حسین جان اون در نسخه ای اصلی بر طرف میشه.
هوش مصنوعی دروازه بان ها بسیار بسیار زیادتر شده شما چطور میگید که میخواد برقصه ؟!!
اتفاقا شما اگر با جرارد یا ژاوی حرکت کنید میفهمید که بازی سازی یعنی هافبک ها.
عجیبه, معلومه شما یک دونه شوت هم با ابراهیمویچ نزدید, من که مشکلی ندیدم توش, شوت های محکم و فنی میزنه.
پاس در عمق با 2009 فرقی نکرده و خوب هم هست.
وقتی شما نزدیک خط اوت میشید و بازیکنی در کنار شما بهتون فشار بیاره نمیتونید توپ رو کنترل کنید و توپ میره بیرون از این واقع گرایانه تر ؟! وقتی هم که دارید با سرعت میرید طرف خط اوت خب توپ بایدم بره بیرون ! نباید سرعت زیاد بگیرید.
دیر عمل کردن دکمه ها بر میکرده به همون Response Time ها که در جملات بالا بهش اشاره کردم.
امیدوارم کسانی که بازی میکنن خودشون به این درک برسن که خوبی ها و بدی های بازی رو ببینن.
Last edited by Mostafa NBA; 18-09-2009 at 17:26.
آره اتفاقا ما نيز شنيديم اما ربطي به اينجا نداره ها عزيز دلم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)